Top

Artikkeleiden aihealueet ja juttusarjat

Täältä löydät uutisten ja artikkeleiden aihealueet ja juttusarjat.

Ajankohtaista (16kpl)

Mixtumin ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita. Pysy menossa mukana!

Etäkoulutus (7kpl)

Livenä tapahtuvassa videomuotoisessa velhon etäkoulutuksessa opiskelet samalla tavalla, kuin perinteisessä lähikoulutuksessakin, mutta luonnollisesti kaikki opetus tapahtuu etänä verkon välityksellä. Voit osallistua kurssille mistä vain eikä sinun tarvitse matkustaa koulutuspaikalle. Saat Mixtumin tarjoaman koulutuksen ja kouluttajan suoraan työpisteellesi tai vaikka omaan kotiisi. Tarvitset ainoastaan oman tietokoneen, kurssilla käytettävän ohjelmiston sekä nettiyhteyden.

Konsultointi (3kpl)

Mixtum kouluttaa ja konsultoi liki 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme Suomen parhaat lähikoulutukset sekä verkkokurssit. Myös räätälöity konsultointi joko Mixtumin koulutuspisteellä, asiakkaan omissa tiloissa tai etäopetuksena suoraan verkon välityksellä.

Lähikoulutus (17kpl)

Mixtum kouluttaa ja konsultoi lähes 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme yrityksille, koulutuskeskuksille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille avoimia velhon lähikursseja ja lähikoulutuksia. Luokkatilassa pidetyssä lähikoulutuksessa opettaja on paikan päällä. Tarvittaessa saat myös lainakoneen ja kurssilla käytettävät ohjelmistot vapaasti käyttöösi.

Palvelut (2kpl)

Mixtumin tarjoamat palvelut ovat pääasiassa: konsultointi, lähikoulutukset ja verkkokoulutukset, verkkotuotannot ja verkkopalvelut, videotuotannot, tehostetuotanto ja animointi sekä graafinen suunnittelu (logot, taitot, konseptointi, kuvitus jne.), mutta mainoslauseemme mukaisesti: you name it, we'll create it!

Tiedotteet (9kpl)

Mixtumin tiedotteissa kerromme ajankohtaista tietoa toiminnasta sekä muitakin kuulumisia.

Velhon käsikirjat (2kpl)

Velhon käsikirjat - opetus ja koulutusmateriaalit vailla vertaa! Velhon käsikirjat ovat suosittuihin ohjelmistoihin ja aiheisiin suunniteltuja ja tiiviiseen pakettiin tehtyjä IT-kirjoja ja -opetusmonisteita.

Velhon-kurssit (10kpl)

Mixtumin avoimella velhon lähikurssilla tai velhon verkkokurssilla saat alan uusinta tietoa Suomen parhaiden kouluttajien jakamana.Velhon lähikurssit ovat laadukkaita ja tehokkaita pienessä ryhmässä tapahtuvia luokkahuonekoulutuksia.Velhon verkkokurssit taas ovat verkon välityksellä striimattavia live-muotoisia kursseja etäopiskelua varten.Lisäksi tarjoamme myös velhon videotutoriaaleja sekä muita koulutus- ja opetusmateriaaleja esimerkiksi itsenäistä etäopiskelua varten.

Yleinen (5kpl)

Yleistä asiaa ja blogi-päivityksiä.