Top

Verkkosivut, web-sovellukset ja julkaisujärjestelmät

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Yrityksen verkkosivut ovat kuin myymälän näyteikkuna. Jo pelkkä kurkistus etusivulle antaa viitteitä yrityksen osaamisesta ja viestii samalla muutenkin yrityksen tasosta. Yrityksen kotisivujen merkitystä ei siis kannata väheksyä! Mixtum toteuttaa edulliset kaikkiin päätelaittisiin sopivat reponsiiviset verkkosivut ja liitämme niihin helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän itsenäistä sivujen päivittämistä varten.

Kotisivut, verkkosivut, nettisivut, Internet-sivut, Web-sivut…

Rakkalla lapsella on monta nimeä. Verkkosivut ovat nykyisin ihmisten ensimmäinen kontakti yritykseen. Kotisivujen merkitystä ei kannata väheksyä, sillä ensimmäinen mielikuva yrityksestä syntyy usein juuri kotisivujen välityksellä. Ammattitaidolla toteutetut verkkosivut houkuttelevat tutustumaan yritykseen ja sen palveluihin lähemmin. Jos käyttäjä päätyy sivustolle, jonka ulkoasu tai käyttökokemus ovat huonoja, potentiaalinen asiakas menetetään jo heti kättelyssä. Ammattitaidolla toteutetut verkkosivut taas antavat positiivisen vaikutelman koko yrityksestä ja houkuttelevat tutustumaan sen tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin tarkemmin.

Olemme erityisesti WordPress-toteutuksiin ja muihin avoimen lähdekoodin ratkaisuihin keskittynyt digitoimisto

Me toteutamme kaikenlaisia verkkopalveluja ammattitaidolla. Tiedämme mitä hyviltä verkkopalveluilta vaaditaan ja osaamme yhdistää toteutuksessa visuaalisuuden, toiminnallisuuden, tehokkuuden ja tekniikan. Meiltä saat aina tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun – vieläpä huokeaan hintaan (verrattuna moniin kilpailijoihimme).

Selkeys ja houkutteleva ulkoasu

Selkeä ulkoasu

Sanonta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa pitää monessakin mielessä paikkansa. Houkutteleva ulkoasu kerää heti kiinnostuneita ihmisiä ympärilleen. sivujen helppokäyttöisyys viestii asiakasystävällisyydestä ja animaatiot ja muu rikkaan median käyttö luo painettua esitettä laajemman elämysmaailman.

Meiltä saat selkeän, hyvännäköisen ja houkuttelevan ulkoasun ammattilaisten suunnittelemana. Tarvittaessa toteutamme sivut myös jo valmiin suunnitelman mukaisesti tai autamme sinua sivustosi sisällön ja rakenteen suunnittelussa.

Ajanmukainen tekniikka

Ajanmukainen tekniikka

Verkkotekniikat kehittyvät koko ajan ja sivuilta vaaditaan aina vain enemmän. Me seuraamme jo pelkästä mielenkiinnosta koko ajan alan kehitystä ja  uusia tekniikoita ja niiden käyttömahdollisuuksia. Perusosaamiseemme kuuluvat muun muassa HTML5, CSS3, AJAX, JavaScript, XML, PHP, MySQL ja monet muut web-tekniikat, mutta haluamme olla edelläkävijöitä monien muiden uudempien tekniikoiden kanssa, joten ja testaamme ja hyödynnämme aktiivisesti myös muita tekniikoita ja mahdollisuuksia.

Sinä erottaudut kilpailijoistasi, kun pidät sivujen tekniikan kunnossa ja ajanmukaisena. Me toteutamme sivustollesi kaikki nykyajan trendikkäät asiat, kuten vaikkapa kuvakarusellit ja muut animoidut ja rikkaat mediatoteutukset. Tarvittaessa sivuille voidaan lisätä myös kieliversioita, gallerioita, hakutoimintoja, kauppapaikkoja, mobiiliversioita ja monenlaisia muita lisätoimintoja.

Me räätälöimme ja optimoimme sivujen toiminnallisuudet aina tarpeiden mukaan. Joko varsinaisille sivuille tai sen mukana tulevaan hallintajärjestelmään voidaan liittää ja räätälöidä uusia ominaisuuksia ja työkaluja. Tämä voidaan tehdä myös vasta myöhemmässä vaiheessa toiminnan kasvaessa, joten kaikkia ominaisuuksia ei tarvitse hankkia heti toiminnan alkuvaiheessa! You name it, we’ll create it!

Responsiiviset sivut

Mixtum responsiiviset verkkosivut

Teemme web-palveluista aina standardien mukaisia ja testaamme lopulliset työt eri ympäristöissä. Koska kotisivuilla vieraillaan koko ajan enemmän ja enemmän puhelimilla, tablet-laitteilla ja erilaisilla hybriditietokoneilla, sivujen täytyy mukautua sujuvasti ja siististi erilaisiin näyttökokoihin ja laitetyyppeihin.

Nykyisin sivujen skaalautuvuudesta käytetään termiä responsiivinen suunnittelu. Me huolehdimme siitä, että sivusi skaalautuvat ja mukautuvat sujuvasti sekä vanhoille että myös tulevaisuuden laitteille ja että loppukäyttäjän katseluelämys olisi näin mahdollisimman sujuva.

Helppo päivitettävyys

Helppo päivitettävyys

Nykyajan laaja ja monipuolinen web-sivusto vaatii taakseen monipuolisen mutta silti mahdollisimman helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän (sisällönhallintajärjestelmän, Content Management System, CMS). Julkaisujärjestelmän tulee olla nopea ja turvallinen eikä sen käyttäminen ei saisi olla sen monimutkaisempaa kuin vaikkapa sähköpostiohjelman käyttäminen.

Me hallitsemme suosituimmat avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmät, kuten WordPress– ja Drupal-alustat ja olemme hyödyntäneet niitä erittäin paljon monenlaisissa (isoissa ja pienissä) toteutuksissa. Molemmat ovat vaivattomia ja helppokäyttöisiä sisällöntuotannon apuvälineitä, mutta olemme panostaneet erityisesti WordPressiin kehittämällä siihen koko ajan lisää omia laajennuksia ja ominaisuuksia. Pystymmekin tarjoamaan periaatteessa mitä tahansa ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, mutta toisaalta voimme tarvittaessa käyttää myös jotain muuta kaupallista julkaisujärjestelmää. Huomaa, että emme kehitä omaa julkaisujärjestelmää, vaan meillä on yhteistyökumppaneita, joiden julkaisujärjestelmää käytämme tarvittaessa sivujen pohjana.

Huomaa, että sinun ei tarvitse tietää tekniikasta tai ymmärtää julkaisujärjestelmien teknisiä ominaisuuksia. Me ehdotamme juuri sinun sivuillesi parhaiten sopivaa järjestelmää, huolehdimme sen asennuksesta ja ylläpidosta aina verkkovarmuuskopiointiin asti. Vaikka suosimamme järjestelmät ovat jo lähtökohtaisesti erittäin helppokäyttöisiä , saat meiltä silti tarvittaessa opastuksen työkalujen ja ominaisuuksien käyttöön. Opastamme ja neuvomme myös oman laadukkaan sisällön tekemisessä.

Edullinen hinta

mixtum laadukas edullinen kokonaisuus

Me toteutamme jatkuvasti laajuudeltaan ja toiminnoiltaan hyvin erilaisia verkkopalveluita, joissa kuitenkin yhdistyvät hyvä löydettävyys, käytettävyys, päivitettävyys, monipuoliset ominaisuudet sekä edullinen hinta. Koska räätälöimme sivut ominaisuuksien mukaan sinun ei tarvitse maksaa turhista ominaisuuksista. Ennakkoon on vaikea antaa kovin tarkkoja summia kotisivujen valmistuksesta, koska hinta määräytyy sivuston laajuuden, toiminnallisuuksien ja muun työmäärän mukaan. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi tarkemmin.

Valmiit kotisivupaketit

Meillä on valmiita tuotepaketteja suosituimmille verkkosivukokonaisuuksille. Valmiiden tuotepakettien hinnoittelu ja sisältö on selkeää ja asiakkaana tiedät tarkalleen mitä saat.

Lue lisää valmiista kotisivupaketeista

OPTIMOINTI, HAKUKONEOPTIMOINTI JA HAKUKONEMARKKINOINTI

Mixtum hakukoneoptimointi

Me optimoimme sivuston jo automaattisesti standardien mukaan sekä mahdollisimman hakukoneystävällisiksi. Perusajatus on siinä, että sivut toimivat mahdollisimman sujuvasti eri laitteissa ja että ne myös löytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tämä lisää sivujen kävijämäärää.

Lyhyesti kuvailtuna hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) tarkoittaa sitä, että web-sivut saadaan nostettua mahdollisimman ylös hakukoneiden (Google ja muut hakukoneet) hakutuloksissa. Me otamme erilaiset optimointimahdollisuudet huomioon jo sivuja tehdessä, mutta voimme myös optimoida jälkikäteen muiden tekemiä sivustoja. Muutosprosessin jälkeen voidaan mitata tuloksia ja sijoituksia. Hyvin tehtynä muutos nostaa sivuston korkeammalle hakutuloksissa ja yrityksen liiketoiminta vilkastuu.

Tarjoamme myös hakukonemarkkinointia (hakusanamainontaa), joka tarkoittaa käytännössä joko Google Adwords tai Facebook-mainontaa.

Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä