Top

Pasi Kainulainen

Mixtum on perustettu Pasi Kainulaisen toimesta. Pasi on yksi niistä suomalaisista, jotka aloittivat työt IT-alalla 90-luvun loppupuolella, Internetin nousukaudella, joten Pasilla on jo yli 20-vuoden kokemus alalta. Oman yrityksen, Mixtumin, Pasi perusti vuonna 2003 ja Pasi on edelleen yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja. Pasi on samaan aikaan sekä web-developer että web-designer mutta myös graafinen suunnittelija, kuvittaja, sisällöntuottaja, videoeditoija, IT-kirjailija sekä ylipäänsä erittäin innostunut kaikista mediaan ja IT-alaan liittyvistä tuotannoista.

Pasi Kainulainen, CEO / Mixtum

Koulutus ja konsultointiosaaminen

Pasi Kainulainen on toiminut monipuolisesti ja menestyksekkäästi lukuisissa IT-alan koulutus- ja konsultointitehtävissä jo liki 20 vuoden ajan. Oli kyse kaikille avoimesta kurssista tai vaikkapa henkilökohtaisesta / yrityskohtaisesta valmennuksesta, parhaiten osaamisesta kertoo se, että samat tyytyväiset asiakkaat hyödyntävät Pasin jakamaa tietotaitoa vuosi toisensa jälkeen. Pääsääntöisesti kysyntä ohittaa tarjonnan ja kalenteri tuntuu olevan koko ajan täynnä. Räätälöidyissä konsultoinneissa Pasi kannattaakin varata apuun mahdollisimman hyvissä ajoin!

IT-projektit

Pasi ei pelkästään kouluta vaan johtaa Mixtumia ja työskentelee koko ajan erilaisissa IT-hankkeissa – nykyisin erikoisalana kaikki WordPress-pohjaiset tuotannot, kuten verkkosivustot ja muut verkkopalvelut. Pasi on ollut uransa aikana mukana lukemattomassa määrässä erilaisia verkkopalveluja joko projektivastaavana, suunnittelija, graafikkona, ohjelmoijana tai konsultoijana. Myös Mixtumin omat kotisivut ovat sekä graafisesti että teknisesti täysin Pasin tekemiä.

Online-Koulutusmateriaalit ja oppikirjat

Pasi julkaisee joko verkkoon suunniteltuja online-opetusmateriaaleja ja -videoita sekä perinteisiä painettavia IT-oppikirjoja. Pasi kirjoittaa myös erityistä  velhon käsikirja -sarjaa, joka on keskittynyt erityisesti Adoben ohjelmistoihin. Tätä kirjasarjaa hyödyntävät myös koulutuskeskukset ja oppilaitokset omassa opetuskäytössään.

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
ceo designer developer pasi kainulainen tekijä tj wordpress