Top

Räätälöity koulutus ja konsultointi

Tarvitsetko apua tai ohjausta jossakin tietyssä IT-asiassa tai -ongelmassa? Mixtum järjestää räätälöityä koulutusta ja konsultointia koko Suomen alueella. Konsultointi voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden ja lähtökohtien mukaisesti, jolloin opetuksen ajankohta, kesto, sisältö ja muut asiat ovat vapaasti sovittavissa. Konsultoinnissa maksat vain siitä mitä tarvitset ja saat lisäksi henkilökohtaisen avustajan – vaikkapa suoraan omalle työpisteellesi!

Oma räätälöity IT-koulutus tai -konsultointi

Konsultointi voidaan järjestää sovitusti joko asiakkaan omissa tiloissa ja laitteilla tai Mixtumin koulutuskeskuksella Espoon Otaniemessä. Meillä on valmiina luokkatilat, videotykit, tietokoneet, ohjelmistot, lisenssit ja kaikki muukin tarvittava, mutta halutessa järjestämme myös henkilökohtaista valmennusta vaikkapa vain yhdelle henkilölle asiakkaan omassa pisteessä. Räätälöidyissä koulutuksissa voidaan hyödyntää koulutettavan omaa tietokonetta ja siinä olevaa omaa materiaalia.

Räätälöimme konsultoinnit ja koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti!

Konsultoinnissa maksat vain siitä mitä tarvitset

Räätälöityissä konsultoinneissa hinta määräytyy pääasiassa opetettavan aiheen ja sen vaativuuden, kurssilaisten määrän, ajankohdan ja keston mukaan. Hintaan vaikuttaa myös missä konsultointi pidetään (mahdolliset matka- ja majoituskustannukset) ym. tekijät. Tarkkoja hintoja on siten mahdoton laittaan etukäteen näkyviksi kotisivuillemme. Kannattaa ottaa yhteyttä niin keskustellaan tarpeesta tarkemmin. Voit myös katsoa etukäteen sopivia koulutusaiheita ja kurssirunkoja, jos niistä löytyy hyvä perusrunkoa koulutusta ajatellen. Mutta kuten sanottua, kaikki on räätälöitävissä.

Pääsääntöisesti räätälöityjen koulutusten veloitus tapahtuu tuntilaskutuksena. Luonnollisesti räätälöity yksityiskoulutus on kalliimpi muoto kuin osallistuminen avoimille velhon kursseille. Jos tarve on kuitenkin vain muutaman tunnin konsultoinnista, kokonaishinta voi hyvinkin olla edullisempi kuin osallistuminen kaikille avoimelle kaksipäiväisille kursseille. Räätälöity yrityskonsultointi voi tulla myös hyvinkin kannattavaksi silloin, kun konsultointi järjestetään isommalle ryhmälle (samasta organisaatiosta osallistuu useita henkilöitä) ja koulutus pidetään suoraan asiakkaan omissa tiloissa.

Konsultointi ei välttämättä ole kovinkaan paljon kalliimpaa verrattuna avoimeen koulutukseen. Ja mikä parasta, saat juuri sitä tietoa, jota oikeasti tarvitset!

Saat asiantuntijan käyttöösi

Kouluttajat ovat toimineet yli 15 vuoden ajan monissa erilaisissa IT-alan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Konsultointitunteja on siten kertynyt jo useita tuhansia ja palaute on ollut aina erinomaista.

Kerro meille mitä tarvitset ja me suunnittelemme siihen konsultointikokonaisuuden!

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
konsultointi koulutus räätälöity

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä