Top

Räätälöity IT-koulutus ja -konsultointi

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tarvitsetko apua, valmennusta tai ohjausta jossakin tietyssä IT-asiassa tai -ongelmassa? Mixtum järjestää räätälöityä koulutusta ja konsultointia sekä paikan päällä koko Suomen alueella että verkon välityksellä etäopiskeluna. Konsultointi voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, jolloin opetuksen ajankohta, kesto, sisältö ja muut asiat ovat vapaasti sovittavissa. Konsultoinnissa maksat vain siitä mitä tarvitset ja saat lisäksi henkilökohtaisen avustajan – joko verkossa tai vaikkapa suoraan omalle työpisteellesi!

Räätälöity konsultointi tilanteesta ja paikasta riippumatta

Konsultointi voidaan järjestää sovitusti joko asiakkaan omissa, Mixtumin omalla koulutuspisteellä tai verkon välityksellä etäkoulutuksena. Järjestämme henkilökohtaista valmennusta sekä koko yritykselle että vaikkapa vain yhdelle henkilölle. Koulutuksissa voidaan hyödyntää koulutettavan yrityksen tai henkilöiden omia materiaaleja ja aineistoja.

Henkilökohtainen konsultointi ja valmennus
Räätälöity konsultointi voidaan järjestää sekä Mixtumin tiloissa, asiakkaan omissa tiloissa tai etänä verkon välityksellä.
  • Mixtumin koulutustiloissa on valmiina käyttöösi modernit luokkatilat, videotykit, tietokoneet, ohjelmistot, lisenssit ja kaikki muu tarvittava. Kahvia ja teetäkin tarjoillaan päivän aikana.
  • Räätälöity konsultointi voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa varsinkin, kun asiakkaalla on omasta takaa käytettävät sovellukset. Kouluttaja tuo mukanaan oman kannettavan tietokoneen.
  • Konsultointi onnistuu myös etänä verkon välityksellä. Voimme hyödyntää periaatteessa mitä tahansa verkkoalustaa (Microsoft Teams ja Skype, Google Meets jne.), mutta suosimme erityisesti Zoomia. Me voimme lähettää sinulle linkin livenä verkon kautta tapahtuvaan videokonferenssiin eikä sinulla tarvitse olla asennettuna mitään softaa omasta takaa. Videokonferenssin aikana voit jakaa videokuvan lisäksi myös oman näytön kouluttajalle ja sama myös tietysti toisin päin.

Räätälöimme konsultoinnit ja koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti!

Räätälöityissä konsultoinneissa hinta määräytyy pääasiassa opetettavan aiheen ja sen vaativuuden, kurssilaisten määrän, ajankohdan ja keston mukaan. Hintaan vaikuttaa myös missä konsultointi pidetään (mahdolliset matka- ja majoituskustannukset) ym. tekijät. Tarkkoja hintoja on siten mahdoton laittaan etukäteen näkyviksi kotisivuillemme. Kannattaa siksi ottaa rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan tarpeista ja mahdollisuuksista tarkemmin. Voit myös katsoa etukäteen sopivia koulutusaiheita ja kurssirunkoja, jos niistä löytyy hyvä perusrunko koulutusta ajatellen. Mutta kuten sanottua, kaikki on sovittavissa ja räätälöitävissä!

Pääsääntöisesti räätälöityjen koulutusten veloitus tapahtuu tuntilaskutuksena. Luonnollisesti räätälöity yksityiskoulutus on kalliimpi muoto kuin osallistuminen avoimille velhon kursseille. Jos tarve on kuitenkin vain muutaman tunnin konsultoinnista, kokonaishinta voi hyvinkin olla edullisempi kuin osallistuminen kaikille avoimelle kaksipäiväisille kursseille. Räätälöity yrityskonsultointi voi tulla myös hyvinkin kannattavaksi silloin, kun konsultointi järjestetään isommalle ryhmälle (samasta organisaatiosta osallistuu useita henkilöitä) ja koulutus pidetään suoraan asiakkaan omissa tiloissa ja täysin verkon kautta järjestettynä.

Konsultoinnissa maksat vain siitä mitä ja miten paljon tarvitset. Ja mikä parasta, saat juuri sitä tietoa, jota oikeasti tarvitset!

Oman henkilökohtainen asiantuntija apuun

Räätälöidyssä konsultoinnissa saat henkilökohtaisen ammattilaisen käyttöösi. Kouluttajat ovat toimineet lähes 20 vuoden ajan monissa erilaisissa IT-alan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Konsultointitunteja on siten kertynyt jo useita tuhansia ja palaute on ollut aina erinomaista. Kannattaa keskustella konsultoinnin tarpeista jo ennen konsultointitapahtumaa, jotta ammattilainen tietää ja tuntee tarpeesi etukäteen ja osaa auttaa sinua mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman kattavasti konsultoinnin aikana.

Kerro meille mitä tarvitset ja me suunnittelemme sopivan konsultointikokonaisuuden!

Yrityksen kokonaisvaltainen konsultointi- ja kehityspalvelu

Tarjoamme apua yritysten palveluiden (erityisesti verkkopalveluiden) kehittämiseen, tuotekehitykseen ja liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen ja muuhun kehitys- ja suunnittelutyöhön. Tähän liittyen tarjoamme kehitys- ja suunnittelupalveluja esimerkiksi Business Finlandin myöntämien avustuksen pohjalta tehtävään esiselvitys- ja kehitystyöhön liittyen.

Mitä paremmin asiakkaamme menestyvät, sitä parempi meille!

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
konsultointi koulutus räätälöity valmennus

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä