Top

Koulutus- asiakas- ja projektipalautteet

Mixtum suunnitelee ja järjestää asiakkaalle räätälöityjä yksityiskoulutuksia, kaikille avoimia velhon lähi- ja etäkursseja sekä auttaa ja konsultoi asiakkaita ohjelmistoissa ja projekteissa. Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia IT-projekteja, kuten verkkosivustoja, videotuotantoja, animaatioita ja erikoistehosteita, kuvitusta, taittotöitä jne. Yli 20 vuoden aikana olemme palvelleet lukematonta määrää suomalaisia yrityksiä ja paras palaute meille on se, kun samat asiakkaat hyödyntävät tietotaitoamme vuodesta toiseen. Tälle sivulle on koottu jonkin verran asiakkailta saatuja palautteita.

Hyvä palaute ja tyytyväiset asiakkaat ovat palvelutoimintamme perusta!

Adobe After Effects perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe After Effects on sopii monipuoliseen video- ja tehostetuotantoon. Suunnittele ja luo näyttävää liikegrafiikkaa, animaatiota ja visuaalisia tehosteita.

Kaikenkaikkiaan todella hyvä After Effects -koulutus! Tosi tiivis paketti kahteen päivään, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin itsenäisesti. Suuri plussa koulutusmateriaalista, erityisesti käsikirjasta. Kiitos!

-Essi Rantanen , Telegraafi Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

Olen oikein tyytyväinen parin päivän After Effects -etäkoulutukseen. Enää en pelkää ohjelmaa niin paljon! on mukavampi alkaa säveltämään omia juttuja ja tältä pohjalta uskon, että pystyn tekemään animoituja bannereita ja sisältöä nyt paremminkin. Esim. Maskien käyttö oli sellainen mitä en tiennyt entuudestaan ollenkaan!

-Tiia Tanni, Trust Creative Society Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

Ihan super hyvä Adobe After Effects -koulutus. After Effects ei enää tunnu möröltä. Kiitos paljon!

-Mia Miiros, Grano Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

Kiitos kouluttajalle (Pasi Kainulainen). Adobe After Effects -kurssin sisältö oli hyvin suunniteltu ja kouluttaja oli selkeä ja asiantunteva. Koulutusaineisto oli kattava ja monipuolinen. Tätä voi suositella ohjelmiston perusteista kiinostuneille!

-Marita Jylhä, Koulutuskuntayhtymä OSAO / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

Selkeä, hyvin jäsennelty koulutuspaketti Adobe After Effects -ohjelman ominaisuuksista, työkaluista, toimintalogiikasta ja peruskäytöstä. Tästä on hyvä jatkaa!

-Mika Hanski, Triolab Oy / Adobe After Effects perusteet -velhon etäkurssi

Parasta Adobe After Effects -etäkoulutuksessa oli se, että opin ohjelman toimintaperiaatteen. Tämä ei ole ollut itsestään selvyys kaikkien kouluttajien kohdalla muita ohjelmia opiskellessa. Huomasi että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) oli vahva osaaminen ja intohimo asiaansa, mikä oli tosi hyvä juttu!

-Nina Tuomela, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

Koulutus oli erittäin onnistunut ja jokaisen euron arvoinen. Kouluttajana toimineen Pasi Kainulaisen laaja-alainen työelämäosaaminen näkyi kurssin sisällössä, mikä antaa erittäin hyvän pohjan hyödyntää opittuja asioita omassa työssäni, toisin kuin ns. perinteisten koulutustahojen koulutukset, jotka kokemusteni mukaan eivät niinkään pohjaa tämän hetkiseen työelämään. Lisäksi Pasi on erittäin selkeä ja innostava kouluttaja. Koulutus järjestettiin etänä zoom-yhteyden kautta pienelle ryhmälle. Järjestely oli toimiva, sillä näin pystyi tekemään harjoitukset omalla työkoneella ja samalla räätälöimään ohjelmiston toiminnot niin, että ne säilyvät käytössä jatkossakin. Samalla harjoitukset säilyvät omalla koneella ja niihin pystyy palaamaan myöhemminkin. Pieni osallistujamäärä mahdollisti hyvän keskusteluyhteyden kouluttajan kanssa. Lisäksi varsinaiset kurssipäivät jatkuivat yli sovitun aikataulun täydentävällä keskustelulla harjoituksista ja niiden soveltamisesta omiin työtehtäviin.

, Kulttuuriosuuskunta Komeetta / Adobe After Effects -etäkoulutus

Erittäin tyytyväinen After Effects -koulutukseen!! Pasi Kainulaisen opetus oli kattavaa ja todella selkeää. Henkilökohtaisesti pysyin kaikessa mukana helposti juuri siksi, että Pasin ote kouluttamiseen oli erittäin sujuvaa. Iso kiitos. Tämän kurssin jälkeen on helppoa lähteä itsenäisesti tekemään upeita videoita After Effectsillä.

-Samuli Nybergh, MK Mittaus Oy / Adobe After Effects perusteet velhon etäkurssi

Erinomainen Adobe After Effects -kurssi! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todella mukava, taitava ja hyvä opettamaan.

-Sami Kohvakka, Fujitsu Finland / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Aivan SUPER – KIITOS! Opetus oli todella taitavaa osaamista, selkeää, loogista ja otettiin hienosti huomioon kurssilaisten taso opetettavan ohjelman suhteen. Yhteydet ja järjestelyt oli hyvin järjestetty ja etäopetus toimi erinomaisesti!

-Maritta Saarimäki , Sanoma Media Finland Oy / Adobe After Effects -velhon perurskurssin etäkoulutus

Loistava koulutus, tuli kaupan päälle oppia myös Illustrator ja InDesign käyttöön. Laaja alue käytiin lyhyessä ajassa tehokkaasti ja hyvien esimerkkien avulla mieleenpainuvasti läpi. Mukaan saatu Velhon käsikirja auttaa jatkossa, mainio teos, ja mukaan saadut harjoitusmatskut auttavat myös! Pieni ryhmä oli hyvä ja oppimisen kannalta loistava. Uskoisin että kaikki saivat kohdistettua tietoa.

-Minna Talvilahti , T-Drill Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe After Effects -koulutus oli aivan huipputasoa. Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras opettaja (nm. kokemusta on)!

Tahti oli sopiva ja opettaja osasi hommansa erittäin hyvin. Esimerkit olivat havainnollisia ja tukivat hyvin opetusta. Arvosana 10/10.

-Jukka-Pekka Paukkunen , T-Drill Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe Animate perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Animaten ja uuden HTML5- ja JavaScript-muotoisen julkaisun myötä responsiiviset sisällöt ja animaatiot voidaan katsella kaikilla nykyajan kosketusnäyttölaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tablet-laitteilla

Todistuksesta plussaa!

-Opiskelija / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

Adobe Animate -koulutus oli todella hyvä ja oma työskentely ja opiskelu kouluttajan (Pasi Kainulainen) kanssa sujui todella hyvin. Koulutus oli sen verran hyvin suunniteltu ja toteutettu, että en keksi siihen enää mitään parannettavaa.

Kurssilla käsiteltiin juuri oikeita asioita oikeassa järjestyksessä ja käytännönläheisesti kokeillen ja harjoitellen. Ihan luxusta ; ). Suosittelen ja mielelläni osallistuisin Mixtumin kursseille jatkossakin. Kurssipaikan sijainti oli loistava – metrolla melkein suoraan etuovelle ja hyvästä ohjeistuksesta vielä plussaa. Näin ei paikkakuntalainen arvosti kovasti! Nyt ei muutakun treenaamaan käsikirja kainalossa!

-Tuire Laine, Mainostoimisto Hurraa Oy / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää.

-Roosa Tähkiö / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Paljon asiaa ja tietoa lyhyessä ajassa. Pasi Kainulainen on erittäin pätevä kouluttaja! Kannattaa osallistua Velhon kursseille!

-Inkeri Sormunen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

Olen ehtinyt tavata aika monta kouluttajaa ja sinä olet ollut ehdottomasti paras. Rauhallinen, selkeä tapasi kouluttaa on erinomainen. Lämpimät kiitokset!

-Helena Paulasto, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja, Dreamweaver ja Flash -koulutukset

Hyvä hinta-laatusuhde! Asiansa osaava kouluttaja!

-Suvi Lundström

Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

-Opiskelija, Adobe Flash -koulutus, SLK-Instituutti

Tuhti paketti asiaa! Pää oli koulutuksen jälkeen ihan pyörällä, kun asiaa tuli sen verran paljon. Onneksi saimme kirjallisen materiaalin tukemaan muistia. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) oli selkeä ja tosi hyvä!

-Johanna Luumi, Järvenpään seurakunta / Adobe Animate -yksityiskurssin etäkoulutus

Adobe Animate -kurssi oli todella onnistunut! Opin paljon uutta, jota tulen hyödyntämään omissa työtehtävissä jatkossa. Ohjelmaa oli helppo lähestyä, koska kurssilla opetetut kohdat käytiin todella selkeästi läpi. Pasi Kainulainen oli kouluttajana kannustava ja hänellä on intohimoinen asenne ohjelmaan ja opetukseen. Kurssilla oli rento ja hauska ilmapiiri. Kurssilla otettiin hyvin huomioon kaikkien toiveet ja käytiin niihin liittyviä asioita läpi.

-Varpu Kangas / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Adobe Dreamweaver perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Dreamweaver on moderni ja monipuolinen web-editori, jolla voidaan kehittää ja ylläpitää web-sivustoja, verkkopalveluja, mobiilisivuja ja muita web-sovelluksia.

Loistava Adobe Dreamweaver -koulutus, sisältö juuri minulle sopiva :)

-Opiskelija, Adobe Dreamweaver -velhon peruskurssi

Kouluttajalla oli sopivan rauhallinen ja hyvä opetustyyli. Asiaa oli paljon, ja vaikka aihe oli aloittelijalle hyvin haastava, kouluttaja teki aiheesta kuitenkin helposti lähestyttävän. Paljon kiitoksia erinomaisesta koulutuksesta!

-Opiskelija, Dreamweaver-koulutus, AEL

Erinomaiset koulutuspalvelut!

-Jarmo Niemi, Libris Oy / Räätälöity Dreamweaver-koulutus

Kurssin vetäjä oli todella hyvä. Osasi tehdä vaikealta tuntuvasta aiheesta järkeenkäyvän ja kiinnostavan. Asiantunteva, rauhallinen ja kärsivällinen opetustyyli. Ei käyttänyt liikaa ammattisanastoa ja jos käytti, selitti kyseiset termit kansantajuisasti. KIITOS!

-Opiskelija, Adobe Dreamweaver -koulutus, AEL

Adobe Illustrator perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Illustrator on erittäin monipuolinen vektoripohjainen grafiikkasovellus, jota voidaan hyödyntää piirtämisessä ja kuvittamisessa mutta myös esitteiden, käyntikorttien, julisteiden ja mainosten luomisessa.

Todella tehokas ja antoisa Adobe Illustrator -kurssi. Kurssi eteni sopivan nopeasti ja opetus oli todella selkeätä. Erityisesti pidin siitä, että näppäinkomennot otetiin heti alussa mukaan. Myös perusasetusten ja työkalujen laittelu oli hyvä oppia. Monesti kokenutkin jättää ne vain alkuperäisiin, eikä siirtele työkaluja parempiin paikkoihin.
Hyvinkin rahan arvoinen kurssi. Ei näitä juttuja youtube-videoita katselemalla opi näin hyvin!

-JP Keränen , Tarraserif Oy / Adobe Illustrator -velhon perurskurssin etäkoulutus

Adobe Illustrator -koulutusryhmä oli pieni ja saimme todella yksilöllistä ohjausta ja opetusta. Teknisesti etäkoulutuksen systeemit toimivat hyvin ja koulutuksen aiheeseen (illustratoriin) perehdyttiin huolellisesti, saimme vankat perusteet ohjelman käyttämiseen. Kurssin mukana tuleva velhon käsikirja on loistava apu jatkossa, kun kaikki näppäinkomennot eivät vielä jääneet aktiivimuistiin. Koin kurssilla useita ahaa-elämyksiä, kun ymmärsin, miten jotkut muodot/asiat tehdään Illustratorissa. Myös se oli erinomaista, että heti alkuun tallensimme tietyt työkalut ja paneelit: niistä on jatkossa paljon hyötyä kun ohjelmaa käyttää. Nyt pitäisikin vain päästä käyttämään sitä mahdollisimman paljon, että tuoreet opit pysyisivät mielessä. Voin todella suositella kurssia!

-Heidi Kurvinen , Pohjanmaan hyvinvointialue / Adobe Illustrator velhon perusteet etäkoulutus

Todella hyödyllinen Adobe Illustrator -koulutus, jossa hinta-laatusuhde kohdillaan. Pasi Kainulainen on asiantunteva ja rento kouluttaja, joka osaa hyvin hommansa. Kiitos!

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Perusteellinen Adobe Illustrator-ohjelman esittely ja läpikäyminen, täysi ummikkokin pääsi hyvin perille ohjelman perusteista. Pasi Kainulainen on hyvä opettaja! Pienryhmässä sai hyvin myös henkilökohtaista opastusta.

-Mari Komulainen , Olvi Oyj / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Mieletön ohjelma, mielettömästi mahdollisuuksia. Illustratorin jatko-opiskelu itsestä kiinni. Nyt rohkeutta testata enemmän. Ihanaa kun pieni ryhmä.

-Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Vaikka olen käyttänyt ohjelmaa jo liki 8 vuotta (pohjana CorelDraw/Inkscape käyttö), tuli todella paljon hyvää nippeliä ja nappelia, oikoteitä ja ulottuvuuksia joita ei omin päin olisi tuurillakaan löytänyt. En ole videoista oppija joten tämä oli ihan loistava Illustrator-kurssi!

-Minna Talvilahti , T-Drill Oy / Adobe Illustrator perusteet -velhon etäkurssi

Adobe Illustrator -kurssin tahti oli sopiva ja opetustyyli perusteellinen. Tulen varmasti suosittelemaan Mixtumin kursseja kollegoilleni!

-Hanna Vanhanen, Huhtamäki Foodservice Finland Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Adobe Illustrator-kurssi oli todella hyvä! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli kiitettävän kärsivällinen ja jaksoi selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

-Tarja Udd, Lääketeollisuus ry. / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kiitos, kurssi oli todella hyvä! Olit Pasi kiitettävän kärsivällinen ja jaksoit selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! KIITOS!!

-Tarja Udd, Lääketeollisuus ry / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kiitos kattavasta Adobe Illustrator -kurssista! Kurssi vastasi kaikin puolin tarpeitani ja opin monta uutta vinkkiä ohjelmasta. Kouluttaja Pasi Kainulainen oli selkeä ja johdonmukainen ja erittäin mukava. Järjestelytkin sujuivat mallikkaasti. Pienryhmässä opiskelu on antoisaa, koska jokainen pääsee esittämään itselle tärkeitä kysymyksiä.

-Riitta Päivinen / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Käytännönläheinen Illustrator-kurssi, ei tuntenut oloaan tyhmäksi, vaikka välillä ei ihan ekalla kerralla onnistunut!

-Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kattava, oikein hyvä ja mielenkiintoinen Adobe Illustrator -etäkoulutus! Oli helppo pysyä mukana ja tavittaessa oli mahdollisuus saada myös henkilökohtaista apua ruudunjaon kautta. Kurssinvetäjä oli asiantunteva ja mukava, omasi selkeän opetustyylin. Illustrator ei tunnu enää lainkaa niin pelottavalta.

-Neelia Ahlskog, Kiwa Inspecta / Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus

Pasi oli erittäin ammattitaitoinen ja mukava opetteaja. Erityismaininta, miten hyvin Pasi piti kärryillä kaikki osallistujat riippumatta millä tasolla ovat!

Erinomainen Adobe Illustrator -kurssi kertakaikkiaan!

-Pauli Rintanen, Ouman OEM Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kouluttaja oli todella hyvä ja opetti asiantuntevasti Illustrator-ohjelman käyttöön. Pasi kuunteli toiveitamme ja auttoi ongelmakohdissa. Itselläni ei ole mitään parannusehdotuksia.

-Ada Lahtinen , DSV Road Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Illustrator -koulutus oli todella onnistunut! Saimme kollegan kanssa yksityisopetusta, kun muut olivat peruneet lähiopetuksen koronan vuoksi. Saimme todella hyvää harjoitusta ja koko ohjelma aukesi itselleni aivan uudella tavalla. Kouluttaja oli todella mukava ja asiantunteva, ja uskoisin että hän perehdytti meidän juuri oikeisiin asioihin. Osallistun todennäköisesti myös jatkokurssille jossain kohtaa. Koulutuksen puitteet olivat myös kunnossa parkkitilasta lähtien.

-Taru Lainela, Ramirent Finland Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Adobe InDesign perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe InDesign on tehokas yleiskäyttöinen taitto-ohjelma, jolla syntyvät taitot kirjoihin ja lehtiin, käyntikortteihin, esitteisiin ja julisteihin.

Tosi hyvä Adobe InDesign -peruskoulutus, joka antoi hyvät eväät ohjelman opettelemiseen ja sitä myötä käyttämiseen. Käytiin läpi asioita hyvin tehtävien muodossa, jolloin näki konkreettisesti miten mikin juttu toimii. Koulutuksen aikana uskalsi avata suunsa ja kysyä mitä vain askarruttavaa asiaa, hyvä fiilis päivien aikana.

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kokonaisuudessaan todella hyvin vedetty ja perusteellinen Adobe InDesign -ohjelman teho-kurssi. Opettaja (Pasi Kainulainen) osasi erittäin hyvin asiansa ja antoi hyviä vinkkejä. Kiitos!

Todella hyvä! Selkeäsanainen InDesign-opettaja! Hyvä tunnelma!

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Todella asiantunteva kouluttaja ja mielenkiintoinen InDesign-kurssi, kiitos!

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe InDesign -kurssi oli erittäin mielenkiintoinen, selkeä ja kattava kokonaisuus. Asioita oli paljon, mutta ne käytiin läpi rauhallisessa tahdissa. Kouluttaja Pasi Kainulainen on erittäin ammattitaitoinen, selkeäsanainen ja otti kaikki kurssilaiset hienosti huomioon. Koulutuksen yhteydessä jaettu Velhon käsikirja on monipuolinen paketti, johon varmasti palaan. Voin lämpimästi suositella Mixtumin InDesign-kurssia! Tämä oli täyden kympin paketti, en muuttaisi mitään. Iso kiitos vielä!

-Kristiina Innanen / Adobe InDesign perusteet -velhon etäkurssi

Paljon oppia InDesign-ohjelman käyttämiseen. Kiitos!

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Oppilaat huomioonottavaa, selväkielistä ja helposti ymmärrettävää InDesign-koulutusta. tuntuu aidosti, että opin ja ymmärsin.

-Merja Aaltonen, PYN rahastoyhtiö Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Mielestäni InDesign-koulutus oli oikein hyvä ja selkeä. Mahtavaa myös, että saatiin omaksi kirjallinen "manuaali".

-Amma korvenoja, Nexstim Oyj / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Mielestäni Mixtumin Adobe InDesign-koulutus oli todella hyvä. Opin paljon uutta. Asiat käytiin läpi hyvällä fiiliksellä, riittävän rauhallisesti, mutta silti ehdimme paljon. Olisin mieluusti jäänyt viikoksi tai kahdeksi harjoittelemaan InDesignilla, plus muilla relevanteilla tähän läheisesti liittyvillä ohjelmilla, suunnittelemista, luomista ja taittamista. Kouluttajan (Pasi Kainulainen) ammattitaito kaikin puolin parasta A-luokkaa. Suosittelen ehdottomasti!

-Mia Lundström , Kirkkonummen kunta / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Loistavaa! Niin vähässä ajassa niin paljon infoa! Huh, nyt vaan käytäntöön kaikki InDesignista opittu :)

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

LOISTAVAA!

-Ritva Pirttilahti, Tampereen Vaakatekniikka Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

LOISTAVAA!!

-Opiskelija, InDesign-velhon peruskurssi, SLK-Instituutti

Loistava InDesign-kurssi, kaikin puolin! Pieni ryhmä teki koulutuksesta entistä paremman.

-Heli Narko, Bravida Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kurssin vetäjä, Pasi Kainulainen, oli todella hyvä! Kiitos!

-Opiskelija, InDesign-velhon peruskurssi

InDesign-kurssi sujui hyvin, mukava oppimisympäristö ja kiva & osaava ope :) (Pasi Kainulainen)

-Heli Haaponiemi, Farmasian oppimiskeskus / Räätälöity Adobe InDesign-yksityiskoulutus

InDesign -kurssi oli paljon enemmän mitä osasin odottaa! Joustavuus koulutuksen suhteen oli ihailtavaa, sillä sain vastauksia myös sellaisiin asioihin, jotka eivät varsinaisesti kuuluneet kurssiohjelmaan! Myös jaettu kurssimateriaali yllätti positiivisesti - nivaska on riittävän monipuolinen ja sekä siihen että tekemiini muistiinpanoihin on helppo palata töiden lomassa!

-Jenna Eklöf, Welmus Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

InDersign-kurssi oli hyvä! Tiivis paketti!

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

InDesign-koulutus oli minulle erittäin hyödyllinen. Pidin käytännönläheisestä ja selkeästä opetustyylistä.

-Leena Kleemola, Espoon kaupunki / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kiitos symppikselle ja osaavalle InDesignopelle (Pasi Kainulainen)!

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kiitos perusteellisesta Adobe InDesign-etäkoulutuksesta. Pidin etenkin vinkeistä ohjelman mahdollisimman näppärään käyttöön (etenkin näppäinkomennot).

-Anna-Kaisa Hiltunen, Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus / Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus

InDesign koulutusta oli minusta helppo seurata kun toisella näytöllä oli sinun jakamasi työ ja toisella pääsi itse tekemään. Melkein helpompaa kuin että olisi ollut lähikoulutuksessa. Paljon hyödyllisiä vinkkejä tuli joita heti keksin mihin niitä voi hyödyntää. Kiitos oikein hyvästä kurssista!

-Mia Smeds / Adobe InDesign perusteet velhon etäkurssi

Hyvä, antoisa ja ytimekäs peruskoulutus ohjelmaan. Kiitos, että järjestyi!

-Mika Martikainen, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Osaamisen kehittäminen / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Hyvä meininki! Hyvä peruskattaus InDesign-ohjelmiston aloitukselle!

-Veli-Matti Mykrä, Heinolan kaupunki / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Hyvä ja kompakti Adobe InDesign -kurssi, jossa perehdyttiin ohjelmaan hyvin ja tehtiin monipuolisia harjoituksia. Ryhmäkoko oli hyvä, kaikki saivat myös henkilökohtaista opastusta harjoitusten aikana. Kurssi antoi lupaamansa eli ohjelman perusteet ovat nyt hallussa. Kurssipaikka oli hyvä, opettaja (Pasi Kainulainen) todella tunsi ohjelman ja oli hyvä opettamaan sen käytössä. Ehdottomasti hyvää vastinetta rahoille!

-Marja Kivilompolo , Sotainvalidien Veljesliitto / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Hyvä ja intensiivinen Adobe InDesign -etäkurssi! Oman osaamisen päivittäminen ja kivoja niksejä uusimman ohjelman käyttöön. Toimiva konsepti etäopetukseen, kiitos!

-Anne Niemistö, Mainosvaltti Niemistö Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe InDesign kurssi oli mielestäni hyvä peruskatsaus InDesignen käyttöön ja koin, että osallistumisesta oli minulle hyötyä. Osa läpikäydyistä asioista oli ennestään tuttuja, mutta ei kaikki – ja niissäkin asioissa, jotka olivat ennestään tuttuja, kurssi paransi taitojani. Mielestäni kouluttaja neuvoi asiat hyvin ja oli ohjeissaan selkeä. Myös sähköisenä saatu Adobe InDesign CC 2023 velhon käsikirja oli mielestäni todella selkeä ohjekirja. Monesti ohjekirjat ovat visuaalisesti tylsiä ja muutenkin puisevia, mutta tämä materiaali näytti kiinnostavalta ja siitä saa varmasti lisäapua tarvittaessa. Hyvä kurssi, kiitos!

Erinomainen Adobe InDesign -koulutus! Pasi Kainulainen osasi kertoa asiat ymmärrettävästi ja havainnollisesti. Oli ilo kuunnella kouluttajaa, joka on itse niin innostunut aiheesta. Erityiskiitos koulutuksen sijainnista ja tiloista; helposti saavutettava paikka ja miellyttävät opetustilat, hyvät tuolit, ilmastointi toimi ja kahvia oli riittävästi tarjolla.

-Saija Kivimäki , Suomen CP-liitto ry / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe InDesign -peruskurssi sopi erinomaisesti vasta-alkajalle, kurssilta sai hyvät perustiedot ja käsikirja auttaa jatkossa. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) oli todella asiansa osaava, ja pystyi pitämään päivät mielenkiintoisina. Plussaa etäkoulutuksesta! Toivottavasti etäkoulutukset pysyvät tarjonnassa, itse en todennäköisesti enää osallistuisi lähikoulutuksiin.

-Emmi Jokela, Purso Oy / Adobe InDesign -velhon perurskurssin etäkoulutus

Adobe InDesign -peruskurssi verkkokurssina oli todella selkeä, kattava ja perusteellinen. Tahti oli alusta alkaen sopiva, osallistujia aktivoiva ja kannustava. Taukoja oli juuri sopivasti, jotta vire pysyi ja jaksoi keskittyä. Kiitos hyvästä kurssista, tästä on hyvä jatkaa harjoittelua!

-Vilhelmiina Ruohonen, Suomen Malmijalostus Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe InDesign -velhon-kurssi ylitti odotukseni monella tapaa! Opin ydinasiat InDesignista niin, että asiat jäivät myös mieleeni. Odotin kahta 7h koulutuspäivää hieman kauhulla, mutta aika meni hyvin nopeasti, koska oppiminen tapahtui interaktiivisesti. Oli kivan pieni ryhmäkoko, hieman isompikin menisi vielä.

-Lauri Vaarankorpi , Sweco Finland / Adobe InDesign -velhon perurskurssin etäkoulutus

Kiitos hyvästä kurssista!

-Alexandra Lönroth, Enervent Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe InDesign -etäkurssi täytti mun omat odotukset ja uskon sen ansiosta olevani nyt parempi ja tehokkaampi InDesign -käyttäjä! Erityisesti pidin siitä, että ryhmä oli pieni, jolloin kaikkien kysymyksille ja aiheille oli tilaa. Etäkoulutuksen tahti oli sopivan reipas ja siellä käsiteltiin paljon asiaa. Lisäksi InDesign Velhon Käsikirja on iso plussa!

-Sara Lahdenperä, NIT Naval Interior Team / Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus

Lähtötasoni oli lähellä nollaa, mutta InDesign-etäkoulutuksen jälkeen osaan käyttää InDesign-ohjelmaa yllättävän sujuvasti. Koulutus oli erittäin selkeä ja informatiivinen. Ymmärrän nyt hyvin ohjelman perustoimintaperiaatteet. Mukaan saatu velhon käsikirja on loistava lisä, johon varmasti palaan. Omaan makuun tahti olisi paikoin voinut olla jopa hieman nopeampikin. koska ahneus iski ja halusin oppia mahdollisimman paljon. Kouluttaja oli hyvin selkeä ja selitti asiat ymmärrettävästi. Musiikki oli hyvä lisä koulutukseen tauoilta palatessa, yleensä tulee palattua varuiksi ajoissa koneen ääreen, kun ei ole ihan varma, milloin aloitetaan. Nyt oli selkeää, että milloin jatketaan ja ehti vielä hakea lasin vettä tai siirtyä huoneesta toiseen merkkiäänen alettua.

-Emmi Nisumaa, Siskot ja Simot ry / Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Lightroom Classic perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Lightroom on valokuvaajia varten kehitetty sovellus, jossa voidaan sekä hallita ja ylläpitää omaa kuvamateriaalia mutta myös säätää ja korjata kuvia

Sain erittäin hyödyllistä tietoa ja asiantuntevaa Adobe Lightroom -opetusta, hyvillä käytännön esimerkeillä höystettynä!

-Sari Toffer , Ylä-Savon ammattiopisto / Adobe Lightroom Classic -velhon perurskurssin etäkoulutus

Pasi is a professional trainer of Photoshop and digital photographing. He has a deep and detailed knowledge of his subject and works well with the students in the classroom.

-Petri Silmälä, Coordinator at Helsinki Metropolia Applied Science University / Asiakaskohtainen / Räätälöity Adobe Lightroom -koulutus

Kiitos hyvästä ja selkeästä Adobe Lightroom Classic -koulutuksesta. Opit meni perille ja olen käyttänyt jo ohjelmaa menestyksekkäästi!

-Ulla Niskanen , Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä / Adobe Lightroom Classic perusteet velhon etäkurssi

Adobe Lightroom Classic -etäkoulutus oli erittäin laadukas, kattava ja hyvin järjestetty! Sain lyhyessä ajassa erittäin paljon tietoa ja hyviä käytännön vinkkejä oman kuva-arkiston ylläpitämiseen ja kuvien retusointiin. Sain jopa vastauksia minua askarruttaneisiin asioihin kuvaamisen ja kameran asetusten suhteen, vaikka nämä eivät varsinaisesti kuuluneetkaan kurssin sisältöön.

Adobe Photoshop perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Photoshop on vakiinnuttanut asemansa johtavana kuvankäsittelysovelluksena ammattikäytössä jo vuosia sitten ja synnyttänyt samalla yleisessä käytössä olevan termin "Photoshoppaaminen".

Tosi hyvä & tiivis Photoshop-koulutuspaketti!

-Kiti Siren, Työterveyslaitos / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Tosi hyvä Photoshop-koulutus!

-Opiskelija / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Tosi hyvä ja kiinnostava Photoshop-kurssi, tietotaitoni parani huomattavasti!

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Koulutus oli todella kattava ja saimme hyvin yksityisopetusta. Pidin erityisesti siitä, että teimme yhdessä ja sai kysyä missä kohtaa vain. Pasi oli erittäin asiantunteva ja kuunteli jokaisen toiveita.

-Ada Lahtinen , DSV Road Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssin etäkoulutus

Taattua Mixtum koulutuslaatua odotusteni mukaan! Selkeä, joustava Photoshop koulutus osallistujien tarpeisiin, rönsyillen juuri sopivasti aihetta syvemmälle.
Pieni porukka oli tehokas, kaikki saivat täsmäasioitakin. Opin paljon uutta myös muita Adobe ohjelmia koskien.

-Minna Talvilahti, T-Drill Oy / Adobe Photoshop perusteet velhon etäkurssi

Meitä oli vain kaksi koulutettavaa mikä oli todella luksusta. En keksi mitään mikä olisi voinut olla toisin! Oli todella hyvä ja itselle sopiva Photoshop-kurssi!

-Taru Ignatius, Ajasto / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Pienet ryhmät = oma ääni pääsi esiin!
PASILLE SUURKIITOS NÄISTÄ KURSSEISTA!

-Terttu Salmi, Photoshop ja InDesign -koulutukset, VKKMedia / Pudasjärvi-lehti

Paras kurssi millä olen ollut!

-Ismo Perkkiö, Adobe Photoshop -velhon peruskurssi, Kemin kaupunginteatteri

Kiitos hyvästä kurssista! Adobe Photoshop -kurssilta sain päivityksen Photoshopin hienouksiin. On hienoa oppia ammattilaiselta (Pasi Kainulainen), joka tietää mistä puhuu ja on innostunut aiheesta.

-Irma Hiltunen, Satasairaala, Satakunnan sairaanhoitopiiri / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Olin oikein tyytyväinen Photoshop-koulutukseen. Kiitos siitä! PS. oli mukavaa, että saatiin printit materiaalista.

-Tiina Pasanen, Asianajotoimisto Hästö & Co / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Oikein hyvä Photoshop-kurssi!

-Kaisu Aarno-Kaisti / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Photoshopin näppäinkomennot avasivat uuden tavan tehdä töitä => huikean paljon nopeampaa!

-Opiskelija / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Loistava Photoshop-koulutus! Vanhana Photarin käyttäjänä kävin hakemassa päivitystä tietoihini ja sain koulutuksesta juuri sen mitä hainkin.

-Viljami Sjöblom, Informa Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Photoshop-kurssin sisältö ja opetuksen tempo oli noviisille optimaaliset. Lähdin heikoilla alkutiedoilla, ja kuvien muokkaaminen oli aikaavievää. Nyt Photari tuntuu jo vanhalta kaverilta ja työskentely sujuu huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Kurssilla oli hyödylliset aiheet, erinomainen opetus sekä osaava ja innostunut opettaja.

-Mia Smednam, Steripolar Oy / ADobe Photoshop -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä peruskatsaus ohjelman käyttöön. Kouluttaja Pasi Kainulainen oli hyvin rento ja helposti lähestyttävä.

-Marianne Mokkala-Räty , Cursor Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kolme kurssia Mixumilla käyneenä en voisi olla tyytyväisempi opetuksen tasoon. Hinta-laatusuhde erinomainen.

-Marianne Malo, Ouman Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kiva kun oli vähän opiskelijoita, sai kysyä mitä itseä kiinnosti

-Opiskelija, Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kiitos mukavasta ja erittäin informatiivisesta Photoshop-kurssista! Esitit asiat ymmärrettävällä ja rennolla tavalla. Suosittelen!

-Benita Thesslund / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Hyvä tila, helppo löytää perille ja parkkipaikka ok. Pienryhmässä opiskelu eteni sopivassa tahdissa. Opettajan esimerkit selkeitä. Erittäin tiivis Photosop-paketti kahteen päivään, mitenköhän muistaa kaiken tämän jälkikäteen. Hinta-laatusuhde erinomainen!"

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Adobe Photoshop -koulutus oli selkeä ja eteni loogisesti. Etenemistahti sopivan rauhallinen, mutta ei liian hidas. Kouluttajan (Pasi Kainulainen) otteesta pidin paljon; asiallinen mutta rento, tilanteeseen reagoiva ja silti piti koulutuksen rungon hyvin kasassa. Etäkoulutuksessakin dialogi kouluttajan ja ryhmän kesken toimi varsin hyvin. Heti alussa syntyi ilmapiiri, jossa jokainen uskalsi kysyä ja kommentoida tarvittaessa. Saimme myös kattavan pdf-käsikirjan, jota voi hyödyntää jatkossa.

-Tuuli Taskinen, Suomen Urheiluliitto ry / Adobe Photoshop perusteet velhon etäkurssi

Erittäin hyödyllinen kurssi. En olisi yksin osannut etsiä kaikkia näitä vinkkejä / tietoja

-Katriina Peuhkuri / Katriina's Spa, Adobe Photoshop -koulutus

Adobe Photoshop -kurssi oli todella hyödyllinen. Mielestäni oli hienoa että vaikka ohjelma sisältää helppoja tapoja muokata kuvia, kurssilla käytiin myös käden taitoja vaativia "vanhoja" tapoja. Tämä auttaa ymmärtämään ja hallitsemaan ohjelmaa paremmin. Oli hienoa että ohjelma oli englanniksi ja opetuskieli Suomeksi on mielestäni erinomaista.

-Pia Peltonen , Gerogetown University in Qatar / Adobe Photoshop -velhon perusteet etäkurssi

Kiitos kurssista, tykkäsin!

-Alexandra Lönroth, Enervent Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä! Ohjelma sisältää niin paljon ominaisuuksia, että päivä menee todella nopeasti niitä läpikäydessä. Meillä oli hyvin pieni ryhmä eli kysymykset ja keskustelu sujui ongelmitta. Sain heti apua kysymyksiin. Uskon, että koulutus sujuisi hyvin myös, kun koko luokka on täynnä, sillä luokka ei ollut liian iso. Oli hyvä pitää pieniä taukoja kokonaisuuksien välissä ja mukava mennä yhdessä alas ruokalaan syömään. Kiitos käsikirjasta se on todella hyvä - kattava, informaatiivinen ja laadukas.

-Samira Mansour, Capacent Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe Photoshop -etäkurssi oli oikein hyvä ja perusteellinen, ehkä välillä liiankin perusteellinen kun melkein kaikkeen tuntuu olevan monta eri tapaa tehdä sama asia. Etenemistahti oli sopivan leppoisa.

-Päivi Roland, Työterveyslaitos / Adobe Photoshop -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Premiere Pro perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Premiere Pro on non-lineaarinen ammattilaistason videoeditointiohjelma. Premierea voivat ammattilaiset mutta yhtä lailla myös harrastelijat, sillä ohjelma on pohjimmiltaan helppokäyttöinen.

Täysin Adoben visuaalisille työkaluille ummikkonakin pääsin hyvin mukaan käyttämään Premiere Pro -käyttöliittymää. Etukäteen ohjelmaan tutustuminen tosin auttoi kiinnittämään huomiota itselle vielä haastaviin käyttöliittymän kohtiin. Pasi Kainulainen oli ohjelman kouluttajana selkeä ja etenemistahti oli minusta sopiva. Kurssilla jäi myös aikaa kysymyksille ja vastauksille.

-Johanna Kalho, Vapo Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Tykkäsin kovasti! Koulutus eteni mielestäni sopivaan tahtiin ja tärkeimmät asiat käytiin riittävän laajasti. Sain varmuutta lähteä yksin kokeilemaan editoimista.

-Veera Nurmela, LähiTapiola Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Moikka! Olin itse hyvin tyytyväinen Premiere Pro peruskurssiin. Kouluttajalla (Pasi Kainulainen) oli selkeät tavat kertoa asioista ja opettaa. Toki kahden päivän koulutus on oikeasti tosi lyhyt, jotta ehtisi kurssilla myös konkretiaa enemmän harjoittelemaan. Neljä päivää olisi aika sopiva, mutta silloinhan kustannukset ja muut asiat kasvaa eikä osallistuminen enää olisi ehkä niin helppoa. Kaikin puolin jäi tosi hyvät fiilikset kurssista enkä oikein keksi mitään kehitettävää! Kivaa joulun odotusta!

-Elli Huru, Sitowise Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Premiere Pro -etäkoulutus oli todella hyvä, ja opin paljon. Tahti oli sopiva ja asia juuri sitä mitä peruskurssilta toivoinkin, eli ohjelma tutuksi ja videoeditoinnin perusteita. Etätoteutus toimii erinomaisesti tämän tyyppisissä koulutuksissa. Kiitos erinomaisesta koulutuksesta!

-Tanja Altti , Vallox Oy / Adobe Premiere Pro perusteet velhon etäkurssi

Selkeä ja tarkoituksenmukainen Adobe Premiere Pro -kurssiohjelma, joka antoi erinomaiset eväät itsenäiseen työskentelyyn niillekin, joille videoeditointi on aiemmin ollut täysin vierasta. Kokonaisuudesta löytyy vain hyvää sanottavaa!

-Virva Kolho, Huutokauppa Helander / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Sain hyvin yksilöllistä ja omista tarpeistani kumpuavaa koulutusta. Kaikki meni kaikin puolin mainiosti ja olen koulutukseen erittäin tyytyväinen. Sain paljon uutta evästystä editointiin mutta myös videokuvaamiseen. Tulen mielelläni uudelleen johonkin toiseen koulutukseenne ja suosittelen vahvasti Mixtumia muillekin!

-Verna Vaherjoki, Aluehallintovirasto / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Premiere Pro -etäkoulutus toteutui hienosti verkon yli Zoomilla. Muutaman kerran tipahdin kärryiltä, mutta pääsin kipuamaan takaisin. Velhon käsikirja (PDF-ohje) on kullanarvoinen jatkossa, kiitos siitä! Pasi Kainulainen oli kouluttajana erittäin selkeäsanainen ja huomasi kyllä, että hän itse on todella hyvin sisällä ohjelmassa. Tämä teki koulutuksesta laadukkaan!

-Maarit Gratschew, Boliden Harjavalta / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Kouluttajan (Pasi Kainulainen) asiantuntemus parasta A-luokkaa! Esitti opetuksen tavalla jolla se oli helppo omaksua. Painopisteet Premiere-koulutuksella jaettu erittäin hyvin. Paras kurssi viimeisen 10 vuoden aikana josta oikeasti jäi työkaluja pakkiin!

-Petri Rousu , Tulli / Adobe Premiere Pro perusteet -velhon etäkurssi

Odotukset Adobe Premiere Pro -koulutuksen suhteen olivat suuret, mutta kurssi onnistui silti jopa ylittämään ne. Olen käyttänyt Adobe Premiere Pro -ohjelmaa itseopitusti yli kymmenen vuoden ajan ja pidin itseäni jo kokeneena käyttäjänä. Premieren peruskurssilla opin kuitenkin paljon uutta ja tärkeää tietoa ohjelmasta. Viisi minuuttia kurssin alkamisen jälkeen opin jo ensimmäisen asian, joka hyödyntää minua jatkossa suuresti. Premiere-velhon peruskurssin etäkoulutus oli täysin oikea valinta minulle, vaikka minulla olikin jo aiempaa kokemusta pitkältä ajalta.

-Ossi Arvela, Heinolan kaupunki / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Adobe Premiere Pro -koulutuksessa huomioitiin hyvin osallistujien erilaiset taustat ja tasot. Osallistujamäärä oli sopiva (5), jolloin kynnys esittää kysymyksiä ja kommentteja oli matala. Mielestäni etäkoulutus oli opetusmuotona todella hyvä. Pidin siitä, että opetus järjestettiin live-muotoisena esim. itseopiskeltavien tallenteiden sijaan. Näin opetus pysyi vuorovaikutteisena ja itseopiskelun kiusaukset eli hidas tahti ja verkkoselaimen viettelykset pysyivät poissa. Opetustilanne oli sopivan rento laadukkuudesta tinkimättä. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen! Vaikka korona-aika jossain kohden helpottaisi, olisi mukavaa jos mahdollisuus etäkoulutukseen pysyisi valikoimissa. Koen saaneeni kurssilta vastinetta rahalleni ja oppimisen laadun olleen todella hyvää, joten voin kuvitella osallistuvani etäkurssille myöhemminkin.

-Anonyymi opiskelija / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Premiere Pro -koulutus oli selkokielistä ja käytännönläheistä. Uusiin asioihin etenemisen tahti oli sopiva, ja me kaikki pysyimme mukana. Premiere Pro CC 2018 on ammattitasoinen editointiohjelma, jonka perusteisiin pääsi sisään hyvin suunnitellun, mutta tiiviin kaksipäiväisen koulutuksen avulla. Plussaa vielä hyvästä nivaskasta suomenkielisiä ohjeita. Kiitos miellyttävälle opettajalle, Pasi Kainulaiselle!

-Tiina Judén, Maaseutukuriiri / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Oma lähtötaso oli 0 eli ei mitään kokemusta Adobe Premiere Pro -ohjelmasta. Kouluttaja oli selkeä ja hyvä! Ohjelman peruskäyttöä esiteltiin kattavasti. Etäkurssin jälkeen kykenin tekemään oman ensimmäisen videon alusta loppuun. Voi olla, että "nälkä kasvaa syödessä" eli videokuvaus lisääntyy tästä lähtien. Ohjelmaa voin käyttää esim. oman yrityksen mainontamateriaalin tekemisessä.

-Anne Niemistö, Mainosvaltti Niemistö Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Kiitos Premiere-etäkoulutuksesta - se oli oikein asiantuntevaa ja edettiin rauhassa ja toisteltiin tärkeitä komentoja ja asioita! oikein hyvä!

-Eija Lappi, Tieteellisten seurain valtuuskunta / Tiedekirja / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Isot kiitokset, loistava Premiere-peruspaketti, jolla pääsee hyvin alkuun!

-Katja Falcao, Leomuovi Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä tiivis Premiere-paketti, vastasi tarpeitani täydellisesti!

-Minna Rantala, Kauppapuutarhaliitto ry. / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä koulutus kaiken kaikkiaan, opettaja Pasi Kainulainen oli erittäin asiantunteva ja hyvä kouluttaja. Tahti oli sopiva ja joustava ottaen huomioon erilaiset lähtötasot.

-Maria Tuomi, UPM Kymmene / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä ja tehokas Adobe Premiere Pro -kurssi! Hyvä harjoitusmateriaali teki opiskelusta helppoa. Etätoteutus onnistui hyvin, vaikka mulla olikin laitehankaluuksia omassa päässä. Oli ihana huomata, että ohjelma on peruskäytöltään yksinkertainen, lahopääkin oppi.

-Minna Talvilahti, T-Drill Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Hyvä ja käytännönläheinen Adobe Premiere Pro kurssi! Kiitos!

-Heli Salonen, CIMO / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Koin etäkoulutuksen joustavana tapana päästä osallistumaan Premiere Pro -kurssille. Kouluttaja eteni rauhallisesti ja asiantuntevasti asiassa, kaikki eteen tulleet pulmat selviteltiin. Vaikka minulla ei ollut aiempaa kokemusta Premierestä tai vastaavanlaisista ohjelmista, pääsin sisälle ohjelmaan ja uskallan lähteä kokeilemaan sitä itsenäisesti!

, Niilo Mäki Instituutti / Adobe Premiere Pro -velhon perurskurssin etäkoulutus

Erittäin hyvä Premiere Pro -peruskurssi etänä! Tulen jatkossakin osallistumaan Mixtumin muille IT-kursseille!

-Jouni Huhtanen, Rajavartiolaitos / Adobe Premiere Pro perusteet velhon etäkurssi

Todella harvoin olen osallistunut näin seikkaperäiseen ja innostavaan koulutukseen! Kurssin jälkeenkin sain yksityiskohtaiset ohjeet lisäkysymyksiini. Arvostan korkealle ja näistä on todella paljon apua! Kiitos!

-Antti Haase, Lapin ammattikorkeakoulu / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Premiere Pro -kurssi oli erittäin hyvä! Asiat käytiin läpi sopivalla vauhdilla, jotta ehti ne omaksua.

-Annukka Menna , Koiramäen Pajutalli Oy / Adobe Premiere Pro -velhon perusteet etäkurssi

Kurssi oli erinomainen johdatus Premiere Pron maailmaan. Kyseisen ohjelman erittäin syvällisesti osaava, rauhallinen ja kärsivällinen kouluttaja Pasi Kainulainen teki oppimisesta helppoa ja hauskaa. Olin käyttänyt ohjelmaa jonkun verran ennen kurssia, joten minulla oli runsaasti kysymyksiä, ja sain niihin kaikkiin vastauksen. Ja vaikka kokemukseni vastaavista ohjelmista on varsin rajallinen enkä ole erityisen tekninen ihminen, pysyin koko ajan kärryillä ja koin oppivani todella paljon. Lämmin kiitos todella hyvästä ja inspiroivasta kurssista!

-Taija Reijonen, GE Healthcare / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Ei mitään valittamista. Paljon hyviä Premiere-vinkkejä, kiitos! Tuli into päästä harjoittelemaan ja joskus tulevaisuudessa oppimaan lisää!"

-Opiskelija, Vanhustyön keskusliitto ry. / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Adobe Premiere Pro -etäkoulutus oli sisällöltään ja toteutukseltaan erinomainen! Vaikka opiskelu oli tiivistä ja tehokasta, aikaa jäi myös kysymyksille. Olen jo suositellut kurssia muillekin. Jos ja kun jatkossa tulee tarvetta muillekin Adoben koulutuksille, tiedän mistä tsekkaan ekana.

Selkeä Adobe Premiere Pro -etäkoulutuksen kokonaisuus, jossa sovellusta käytiin kattavasti läpi perustoimintojen ja editointitarpeiden suhteen. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) on rauhallinen ja asiansa osaava. Käytän Mixtumia myös jatkossa jos tarvetta tulee!

-Carita Lehmusmetsä, NRC Group / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Adobe Premiere Pro -koulutuksesta sai kattavan pohjan ja tekniset vinkit editoimiseen. Pasi jaksoi kouluttajana kärsivällisesti opastaa ohjelman käytössä. Kouluttaja myös pyrki ottamaan huomioon osallistujien erilaiset tarpeet. Etätoteutus toimi hyvin ja kahdessa päivässä ehti kertyä paljon tietoa ohjelman käyttöön ja sai käytännönläheistä opastusta.

-Mona Jaari, Tehy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssin etäkoulutus

Moi! Kurssi oli mielestäni erinomaisesti toteutettu ja lähdin viikonlopun viettoon fiiliksellä, että voisin vaikka samantien alkaa editoimaan jotakin projektia. Premieren perusteet tulivat tutuiksi, eikä ollut sellainen olo että tahti on liian kova tai ettei olisi saanut kysymyksiinsä vastauksia. Kaksipäiväinen kurssi toimii, yhdessä tulisi jo kiire!

-Aino Korpinen, Aalto-yliopiston ylioppilaskunta / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä peruspaketti aloittelijalle, eteni sopivaa tahtia niin, että kaikki pysyivät kärryillä, mutta ei myöskään liian hitaasti. Tykkäsin!

-Pilvi Isotalus, Rikosseuraamuslaitos / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

BlackMagic Design DaVinci Resolve perusteet - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Blackmagic Design DaVinci Resolve on erittäin monipuolinen videoeditointi- ja värimäärittelyohjelmisto. DaVinci Resolven avulla rakennetaan videotuotannot alusta loppuun yhden ja saman sovelluksen avulla. Ohjelmassa voi leikata ja trimmata videoita, muokata ääntä, luoda visuaalisia tehosteita sekä tehdä ammattitason värikorjauksia. DaVinci Resolvesta on saatavilla sekä ilmaisversio että maksullinen Studio-versio. Ilmaisversio riitää erittäin hyvin kaikille perustason videotyöstä kiinnostuneille. Studio on tarkoitettu enemmänkin ammattilaisille.

Kiitos loistavasta ja innostavasta koulutuksesta. En ole pitkään aikaan ollut yhtä laadukkaassa ja hyvin tehdyssä koulutuksessa. Koulutus oli tehokasta, selkeää ja jouheasti etenevää! Ohjelmasta oli saatu keskeiset elementit hyvin esiin ja työnkulkua helpottavia asioita tuli runsaasti esiin. Aikataulutus piti hyvin, sovitut asiat ja vähän bonuksiakin saatiin! Kouluttajan (Pasi Kainulainen) rauhallinen, mutta hyvä tempo teki vaikeatkin asiat helpon tuntuisiksi.

-Heikki Kuisma, Digihessu Oy / Blackmagic Design DaVinci Resolve -velhon peruskurssin etäkoulutus

Hyvin oppi käyttämään DaVinci Resolve -ohjelmistoa videoeditointiin ja samalla sai vielä vinkkejä sisällön luomiseen ja hallintaan! Olin vähän laiska enkä jaksanut nostaa läppäriä kotikoneen viereen, että olisin saanut opetuksen yhdelle näytöllä ja harjoittelun toiselle. Vaikka oli 27 tuuman 4K monitori, niin kahdesta erillisestä näytöstä olisi ollut hyötyä etäkoulutuksessa.

-Mikko J. Salminen / DaVinci Resolve perusteet velhon etäkurssi

Web-tekniikat perusteet -koodauskurssi (HTML, CSS) - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

HTML ja CSS ovat nykyaikaisen verkkosivun perusta. Jos olet kiinnostunut modernien verkkosivujen luomisesta ja koodauksesta, sinulla tulisi olla hyvä yleiskäsitys näistä kielistä.

Selkeä opetustyyli, kokonaisuudessaan hyvin rakennettu HTML/CSS-koulutus!

-Opiskelija / HTML- ja CSS-koulutus Turun Kesäyliopistossa

Periaatteessa rajatonta HTML- ja CSS-tietomäärää päästiin lähestymään loogisella, ymmärrettävällä tavalla. Kurssin tuloksena syntyi todella käyttökelpoisia taitoja.

-Opiskelija / HTML- ja CSS -koulutus Turun Kesäyliopistossa

Hyvä / kattava Web-tekniikat koodauskoulutus!

-Eija Hintikka, Innolink Oy / Web-tekniikat -velhon peruskurssi

Huikee web-tekniikat -etäkurssi ja kurssin vetäjä! Ihanaa lehmänhermojenhallintaa ja rauhallisuutta opetuksessa. Aivan huikea tyyppi!

-Rauli Parjanne, Bold Solutions Oy / Web-tekniikat (HTML, CSS) -velhon peruskurssin etäkoulutus

Erittäin hyvä koodauskoulutus! Lähden viisaampana kuin tulen!

-Tero Suutari, Business Oulu / Web-tekniikat -velhon peruskurssi

WordPress jatkokurssi kehittäjille - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

WordPressin jatkokurssi vie syvälle WordPressin saloihin ja opettaa erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön. Opit luomaan ja kustomoimaan verkkosivuston, luomaan lapsiteemat, muokkaamaan valmisteeman ulkoasua sekä saat perusteet jopa oman teeman suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyvin toteutetusta Wordpress-oppaasta. Opetuksen taso täysi kymppi pitkän linjan kouluttajalta, Pasi Kainulaiselta!

-Roosa Tähkiö / WordPress-jatkokurssi kehittäjille

Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!

-Anne Kähäri, Kirkkohallitus / Räätälöity WordPress-koulutus (etäkoulutus)

WordPress perusteet sisällöntuottajille - lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

WordPress on suvereeni markkinajohtaja verkkosivustojen rakentamisessa ja ylläpitämisessä. WordPressin avulla voidaan luoda sekä kotisivut, yrityssivut ja kokonaiset verkkopalvelut tai verkkokaupat.

Opettaja (Pasi Kainulainen) oli hyvin valmistautunut, kurssilla hyvä rakenne ja harjoitukset, Ope piti kaikki kyydissä vaikka oppilaiden tilanteet vaihtelivat tosi paljon. Tosi hyvä WordPress-kurssi, kiva ilmapiiri vaikka etäkurssi, viisi tähteä!

Tosi hyvä ja selkeä WordPress-kouluttaja (Pasi Kainulainen).

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Tosi selkee ja hyvä aloituspaketti wordpressiin ja sen käyttöönottoon. Yhteydet ja ohjaus toimi hienosti etänä. Mielestäni tässä ei ole juurikaan kehitettävää, jossain kohtaa tuntui vaan että mentiin vähän hitaasti eteenpäin, mutta heti sen jälkeen huomasin että miksi, koska tuli paljon uusia asioita jotka olisin itse varmasti vaan ohittanut hätäillessä. En muuttaisi juuri mitään, arvosana 6/5.

-Tom Båssar, Kind Company / WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus

Koulutus oli todella hyvä ja erittäin järkevästi jäsennelty. Alkuun ajattelin itse, että mihin minä tarvitsen asennuksen tms. osaamista, että nyt menee yli hilseen, mutta siinä koulutuksen edetessä minäkin ymmärsin miksi aloitettiin oikeasti alusta ja edettiin niin kuin edettiin. On todella hyödyllistä, että nyt minulla on testialusta jossa voin kokeilla eri ominaisuuksia ilman, että omat sivut on myllätty ja kaiken voikin aloittaa alusta. Erityisesti on mainittava, että kouluttaja, Pasi Kainukainen, oli kyllä juuri siellä missä pitikin, on ilo seurata koulutusta jossa kouluttaja tuntee asiansa ja on siitä innostunut. Nyt minäkin jolle verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen oli vähän se pakollinen paha, olen myös innostunut siitä mitä kaikkea niillä voikaan tehdä! Ja kovin paljon arvostan myös saatua materiaalia! Ei kannata hyvää mennä muuttamaan! Toimii!

-Satu Pehkonen, Varkauden Vakuutuskassa / WordPress-velhon perusteet etäkoulutus

Rauhallinen ja asiantunteva WordPress-kouluttaja. Käytiin hyvin läpi perusasiat ja oli hyvin aikaa kokeilla itse omia juttuja.

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!

-Anne Kähäri, Kirkkohallitus / Räätälöity WordPress-koulutus (etäkoulutus)

Mainio WordPressin etänä pidetty peruskurssi laajasta aiheesta! Kouluttaja (Pasi Kainulainen) luovi hyvin ja sai tiivistettyä kahteen päivään kaiken oleellisen. Etäkurssilta saamien oppien avulla pystyn tekemään omat www-sivut ja syventymään aiheisiin, joita etäkurssilla ei ehditty käymään. Tärkeää vinkkitietoa oli suositeltavien ilmaisteemojen ja pluginien esilletuonti kymmenientuhansien joukosta!

-Tapio Keisteri, Suomen Karttatieto Oy / WordPress-velhon peruskurssi etäkoulutuksena

WordPress-verkkokurssi oli mahtava näin korona aikaan! Pasi on todella loistava kouluttaja, häneltä sain paljon todella hyödyllistä tietoa. Hienoa oli myös, että kouluttaja kertoi myös paljon muustakin mistä keksimme vain kysyä. Oli upeaa saada kaikki toimimaan niin helposti ja nyt vain hyödyntämään uusia taitoja. Innostuin niin paljon että jatkossa kiinnostaisi sekä koodaus että Photoshop kurssit myös.

-Anita / WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus

Väitän että näin laadukkaasti toteutettu etäkoulutus voittaa kirkkaasti vastaavan koulutuksen luokkahuoneessa! Kurssin sisältö oli kompakti pala laajasta aihealueesta, mutta riittävä siihen että kurssilla opituilla taidoilla pystyy itsenäisesti tuottamaan ja muokkaamaan WordPress sisältöä. Kurssilta sai myös laadukkaan kirjallisen aineiston osaamisen tueksi.

-Tuija Saarela, Pirkanmaan Porakaivo Oy, GreeHeat / WordPress-velhon perusteet etäkurssi

WordPress-kouluttaja Pasi Kainulainen oli todella hyvä ja kärsivällinen! Menisin ehdottomasti uuteen hänen pitämäänsä koulutukseen.

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Kiitos kattavasta WordPress-koulutuksesta! Opin paljon uutta ja ymmärrys Wordpressin käyttöön eri toimintoihin lisääntyi.

-Katja Kinnunen, Ammattiopisto Luovi / Räätälöity WordPress-yksityiskoulutus

WordPress-kurssi oli kattava ja hyödyllinen. Pidin siitä miten erinomaisesti kurssi toimi etäkurssina ja pystyin osallistumaan siihen myös ulkomailta.

-Pia Peltonen , Georgetown University in Qatar / WordPress-perusteet velhon etäkurssi

Kahden päivän kurssin opit oli kivasti jaksotettu. Taustoitus antaa perspektiiviä alustan valintaan. Localhost-ympäristön opettelu on hyödyllinen kehittäjän työkalu. Perusteet, blokit, kilkkeet ja räätälöinti hahmottuivat selvästi. Eikun käyttämään, eli perustamaan ja/tai ylläpitämään omia sivuja. Kiitos!

-Annmari Salmela , Kirkkopalvelut ry / WordPress-velhon peruskurssi

Tahti oli verkkainen, mutta kaikki oleellinen käytiin hyvin läpi ja perusasiat saatiin hyvin haltuun. Etenkin asennukseen ja webhotelleihin liittyvät osiot olivat erittäin opettavaisia ja tärkeitä. Selkeäsanainen ja virkeä opettaja, Pasi Kainulainen, kannusti oppimaan. Oppilaiden tekniset taidot olivat monen tasoisia, mutta kärsivällinen opettaja ohjasi sopivan hitaaseen tahtiin ja vastaili kärsivällisesti ongelmatilanteisiin ja kysymyksiin! Varsinkin omat tavoitteeni tulivat erittäin hyvin saavutettua!

Kiitos, WordPress-koulutus oli todella hyödyllinen ja opin uusia asioita runsaasti, vaikka oli jo aiempaa kokemusta WordPressistä. Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todellinen WordPress-asiantuntija ja osasi myös kouluttaa erinomaisesti. Kurssilla opeteltiin asioita hyvässä tahdissa ja mielenkiintoisesti. Olen tyytyväinen kurssiin ja etäopetus soveltui hyvin tähänkin kurssiin.

-Päivi Rajala, Vaasan ammattikorkeakoulu / WordPress-perusteet velhon etäkurssi

Hyvä WordPress-ope. Selkeä esitystapa ja monipuolinen kurssisisältö. Tulen jatkossa muillekin kursseille!

-Jaakko Herttua, Ala-Talkkarit Oy / WordPress-velhon peruskurssi

Hyvä hinta-laatusuhde! Kurssi meni syvemmälle kuin valtaosa vastaavista kursseista. Mukava ja hyvin omaksuttava kurssi.

-Tero Suutari, BusinessOulu / WordPress-velhon peruskurssi

Erinomainen WordPress-peruskurssi, jossa opin paljon asioita, joita en tiennyt ja joihin olen törmännyt. Kouluttaja tiesi mistä puhui! Itse rakennuksessakin covid-tilanne oli huomioitu kiitettävästi: roskikset erikseen kasvosuojaimia varten, kertakäyttökäsineet ruokalan ottimia varten seisovassa pöydässä jne. Ruokakin oli superhyvää ja monipuolista.

-Anja Hatva / WordPress-velhon peruskurssi

Muut koulutuspalautteet

Tarjoamme myös räätälöityä henkilökohtaista / organisaatiokohtaista koulutusta ja konsultointia ympäri Suomen.

Olemme saaneet tehdä Pasi Kainulaisen kanssa parin vuoden ajan yhteistyötä tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelmiemme merkeissä. Opiskelijamme ovat antaneet Pasin asiantuntemuksesta ja kouluttajataidoista joka kerran erinomaista palautetta riippumatta siitä, onko kyseessä ollut sitten julkaisuohjelmien perus- tai vaativampia taitoja opiskelevat. Tämä kertoo paljon Pasin kyvystä välittää tietoa erilaisille oppijoille.

-Marianne Kunnari, Koulutuspäällikkö, Rastor College Oy

Pasi Kainulainen on tehnyt yhteistyötä kanssamme usean vuoden ajan erityisesti www-sivujen koulutuksen tiimoilta. Pasin saamat palautteet koulutuksiin osallistujilta ovat kauttaaltaan kiitettäviä. Käytämme Pasin tekemää Velhon käsikirja -koulutusmateriaalia koulutuksemme osana ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme.

-Leena Niiva, Koulutuspäällikkö, AEL Oy

Adobe Muse -kurssi kattoi aiheen. Tosi paljon asiaa lyhyessa ajassa. Pasi Kainulainen on asiantunteva kouluttaja, jolla on selkeä opetustyyli.

-Laura Vassilaki, Maaskola Oy / Adobe Muse -velhon peruskurssi

Hyvä kurssi, kun sain yksityisopetusta! :)

-Jaana Koskio, räätälöity Adobe Muse -koulutus

Pasi Kainulainen on yksi niistä harvoista henkilöistä, joilla yhdistyy tieto, osaaminen, kyky kirjoittaa ja kyky opettaa. Pasi saa jatkuvasti hyvää palautetta koulutuksistaan.

-Christer Löfmann, Koulutuspäällikkö, Keuda

I highly recommend Pasi as a IT-tool teacher/trainer. He is very patient and has a deep and detailed knowledge of certain IT-tools.

-Aira Rusanen, HR-Coordinator, Aalto University School of Arts, Design and Architecture

Projektien palautteet

Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi verkkosivustoja ja -työkaluja sekä tarjoamme videotuotantoja, sisällöntuotantoa sekä graafisen suunnittelun palveluita.

Yhteydenpito Mixtumin kanssa on ollut vaivatonta ja työpyynnöt on aina hoidettu hyvin. Mixtum ymmärtää hyvin tilaajan tarpeita ja löytää yrityksen näkökulmasta toimivan sekä edullisen ratkaisun. Erityisesti haluan korostaa vielä Mixtumin osaamista kuunnella asiakasta. Koska kun vuorovaikutus toimii hyvin kumpaakin suuntaan, se mahdollistaa parhaan teknisen/tuotannollisen ratkaisun!

-Taina Liukkonen, HUS / HUS-verkkoprojekti

Yhteistyö Mixtumin kanssa on ollut aina helppoa, joustavaa ja nopeaa. Olemme olleet palveluun enemmän kuin tyytyväisiä!

-Pirjo Kadenius, Savuton Suomi 2030 –verkosto / Savutonsuomi.fi-verkkosivut

Ryhmarenki-verkkosivustosta tuli selkeämpi ja helppokäyttöisempi kuin osasin kuvitellakaan. Myös sivuston päivittäminen on kuin lasten leikkiä: Mixtumilla tiedettiin mitä tarvitsen, vaikka en aina puhunutkaan oikeilla termeillä.

-Kirsi Alastalo, Ryhmärenki

Mixtum paneutui projektiin ennakoivasti, antoi kullanarvoisia (säästi merkittävästi yrityksemme aikaa ja rahaa) vinkkejä ja toteutti toiveemme erittäin laadukkaasti ja tehokkaasti. En voi olla muuta kuin erittäin tyytyväinen ja lämpimästi suositelen Mixtumia

-Merja Niemi, toimitusjohtaja, Mahdollistamo Oy / Mahdollistaja-verkkokurssin videoiden kuvaus ja editointi

Mixtum on toteuttanut yritykseni kotisivut oikein mallikkasti ja vahvalla osaamisella. Lämpimästi tyytyväisenä asiakkaana suosittelen Mixtumia niin kotisivujen perustamiseen kuin ylläpitoon ja kehittämiseen.

-Merja Niemi, toimitusjohtaja, Mahdollistamo Oy / Mahdollistamo.fi-verkkosivut

Olimme teettäneet Mixtumilla jo aiemmin pientalojapiha.fi- sivuston, jonka selkeys ja helppo navigoitavuus osoittautui olevan kuluttajille mieleen. Kun ostimme suomela.fi-sivuston, päätimme teettää Mixtumilla myös sen täydellisen uudistuksen. Hyvänä osoituksena onnistuneesta uudistuksesta kertoo sivuston välitön poistumisprosentti (mitä alhaisempi sen parempi) joka positiivisessa mielessä ”romahti” yli 70%:sta lähes 5%:iin. Kävijätutkimus- ja kyselyt ovat vahvistaneet sen että sivusto on erittäin onnistunut ja toimii hyvin niin desktopilla kuin mobiililaitteillakin. Suosittelen Mixtumia!

-Robert Kullström, toimitusjohtaja, Freemium Media Oy / Suomela.fi-verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Erinomainen palvelu ja luotettava tuki!

-Jarmo Niemi, Libris Oy / Libris.fi-verkkosivujen päivitystyöt