Top

Koulutus- asiakas- ja projektipalautteet

Tälle sivulle kootaan automaattisesti koulutuksista, projekteista ja muista asiakastöistä saadut palautteet. Palautteet esitetään satunnaisessa järjestyksessä.

Hyvä palaute ja tyytyväiset asiakkaat ovat palvelutoimintamme perusta!

Projektien palautteet

Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi verkkosivustoja ja -työkaluja sekä tarjoamme videotuotantoja, sisällöntuotantoa sekä graafisen suunnittelun palveluita.

Yhteydenpito Mixtumin kanssa on ollut vaivatonta ja työpyynnöt on aina hoidettu hyvin. Mixtum ymmärtää hyvin tilaajan tarpeita ja löytää yrityksen näkökulmasta toimivan sekä edullisen ratkaisun. Erityisesti haluan korostaa vielä Mixtumin osaamista kuunnella asiakasta. Koska kun vuorovaikutus toimii hyvin kumpaakin suuntaan, se mahdollistaa parhaan teknisen/tuotannollisen ratkaisun!

-Taina Liukkonen, HUS / HUS-verkkoprojekti

Yhteistyö Mixtumin kanssa on ollut aina helppoa, joustavaa ja nopeaa. Olemme olleet palveluun enemmän kuin tyytyväisiä!

-Pirjo Kadenius, Savuton Suomi 2030 –verkosto / Savutonsuomi.fi-verkkosivut

Ryhmarenki-verkkosivustosta tuli selkeämpi ja helppokäyttöisempi kuin osasin kuvitellakaan. Myös sivuston päivittäminen on kuin lasten leikkiä: Mixtumilla tiedettiin mitä tarvitsen, vaikka en aina puhunutkaan oikeilla termeillä.

-Kirsi Alastalo, Ryhmärenki

Mixtum paneutui projektiin ennakoivasti, antoi kullanarvoisia (säästi merkittävästi yrityksemme aikaa ja rahaa) vinkkejä ja toteutti toiveemme erittäin laadukkaasti ja tehokkaasti. En voi olla muuta kuin erittäin tyytyväinen ja lämpimästi suositelen Mixtumia

-Merja Niemi, toimitusjohtaja, Mahdollistamo Oy / Mahdollistaja-verkkokurssin videoiden kuvaus ja editointi

Mixtum on toteuttanut yritykseni kotisivut oikein mallikkasti ja vahvalla osaamisella. Lämpimästi tyytyväisenä asiakkaana suosittelen Mixtumia niin kotisivujen perustamiseen kuin ylläpitoon ja kehittämiseen.

-Merja Niemi, toimitusjohtaja, Mahdollistamo Oy / Mahdollistamo.fi-verkkosivut

Olimme teettäneet Mixtumilla jo aiemmin pientalojapiha.fi- sivuston, jonka selkeys ja helppo navigoitavuus osoittautui olevan kuluttajille mieleen. Kun ostimme suomela.fi-sivuston, päätimme teettää Mixtumilla myös sen täydellisen uudistuksen. Hyvänä osoituksena onnistuneesta uudistuksesta kertoo sivuston välitön poistumisprosentti (mitä alhaisempi sen parempi) joka positiivisessa mielessä ”romahti” yli 70%:sta lähes 5%:iin. Kävijätutkimus- ja kyselyt ovat vahvistaneet sen että sivusto on erittäin onnistunut ja toimii hyvin niin desktopilla kuin mobiililaitteillakin. Suosittelen Mixtumia!

-Robert Kullström, toimitusjohtaja, Freemium Media Oy / Suomela.fi-verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Erinomainen palvelu ja luotettava tuki!

-Jarmo Niemi, Libris Oy / Libris.fi-verkkosivujen päivitystyöt

Kurssien palautteet

Järjestämme laadukkaita velhon lähikursseja.

Adobe After Effects perusteet

Erinomainen Adobe After Effects -kurssi! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todella mukava, taitava ja hyvä opettamaan.

-Sami Kohvakka, Fujitsu Finland / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Loistava koulutus, tuli kaupan päälle oppia myös Illustrator ja InDesign käyttöön. Laaja alue käytiin lyhyessä ajassa tehokkaasti ja hyvien esimerkkien avulla mieleenpainuvasti läpi. Mukaan saatu Velhon käsikirja auttaa jatkossa, mainio teos, ja mukaan saadut harjoitusmatskut auttavat myös! Pieni ryhmä oli hyvä ja oppimisen kannalta loistava. Uskoisin että kaikki saivat kohdistettua tietoa.

-Minna Talvilahti , T-Drill Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe After Effects -koulutus oli aivan huipputasoa. Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras opettaja (nm. kokemusta on)!

Tahti oli sopiva ja opettaja osasi hommansa erittäin hyvin. Esimerkit olivat havainnollisia ja tukivat hyvin opetusta. Arvosana 10/10.

-Jukka-Pekka Paukkunen , T-Drill Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe Animate perusteet

Todistuksesta plussaa!

-Opiskelija / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

Kurssilla käsiteltiin juuri oikeita asioita oikeassa järjestyksessä ja käytännönläheisesti kokeillen ja harjoitellen. Ihan luxusta ; ). Suosittelen ja mielelläni osallistuisin Mixtumin kursseille jatkossakin. Kurssipaikan sijainti oli loistava – metrolla melkein suoraan etuovelle ja hyvästä ohjeistuksesta vielä plussaa. Näin ei paikkakuntalainen arvosti kovasti! Nyt ei muutakun treenaamaan käsikirja kainalossa!

-Tuire Laine, Mainostoimisto Hurraa Oy / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää.

-Roosa Tähkiö / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Paljon asiaa ja tietoa lyhyessä ajassa. Erittäin pätevä kouluttaja! Kannattaa osallistua Velhon kursseille!

-Inkeri Sormunen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

Olen ehtinyt tavata aika monta kouluttajaa ja sinä olet ollut ehdottomasti paras. Rauhallinen, selkeä tapasi kouluttaa on erinomainen. Lämpimät kiitokset!

-Helena Paulasto, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja, Dreamweaver ja Flash -koulutukset

Hyvä hinta-laatusuhde! Asiansa osaava kouluttaja!

-Suvi Lundström

Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

-Opiskelija, Adobe Flash -koulutus, SLK-Instituutti

Adobe Animate -kurssi oli todella onnistunut! Opin paljon uutta, jota tulen hyödyntämään omissa työtehtävissä jatkossa. Ohjelmaa oli helppo lähestyä, koska kurssilla opetetut kohdat käytiin todella selkeästi läpi. Pasi oli kouluttajana kannustava ja hänellä on intohimoinen asenne ohjelmaan ja opetukseen. Kurssilla oli rento ja hauska ilmapiiri. Kurssilla otettiin hyvin huomioon kaikkien toiveet ja käytiin niihin liittyviä asioita läpi.

-Varpu Kangas / Adobe Animate -velhon peruskurssi

Adobe Dreamweaver perusteet

Loistava koulutus, sisältö juuri minulle sopiva :)

-Opiskelija, Adobe Dreamweaver -velhon peruskurssi

Kouluttajalla oli sopivan rauhallinen ja hyvä opetustyyli. Asiaa oli paljon, ja vaikka aihe oli aloittelijalle hyvin haastava, kouluttaja teki aiheesta kuitenkin helposti lähestyttävän. Paljon kiitoksia erinomaisesta koulutuksesta!

-Opiskelija, Dreamweaver-koulutus, AEL

Erinomaiset koulutuspalvelut!

-Jarmo Niemi, Libris Oy / Räätälöity Dreamweaver-koulutus

Kurssin vetäjä oli todella hyvä. Osasi tehdä vaikealta tuntuvasta aiheesta järkeenkäyvän ja kiinnostavan. Asiantunteva, rauhallinen ja kärsivällinen opetustyyli. Ei käyttänyt liikaa ammattisanastoa ja jos käytti, selitti kyseiset termit kansantajuisasti. KIITOS!

-Opiskelija, Adobe Dreamweaver -koulutus, AEL

Adobe Illustrator perusteet

Todella hyödyllinen koulutus, jossa hinta-laatusuhde kohdillaan. Asiantunteva ja rento kouluttaja, joka osaa hyvin hommansa. Kiitos!

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Perusteellinen Adobe Illustrator-ohjelman esittely ja läpikäyminen, täysi ummikkokin pääsi hyvin perille ohjelman perusteista. Hyvä opettaja! Pienryhmässä sai hyvin myös henkilökohtaista opastusta.

-Mari Komulainen , Olvi Oyj / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Mieletön ohjelma, mielettömästi mahdollisuuksia. Jatko-opiskelu itsestä kiinni. Nyt rohkeutta testata enemmän. Ihanaa kun pieni ryhmä.

-Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kurssin tahti oli sopiva ja opetustyyli perusteellinen. Tulen varmasti suosittelemaan Mixtumin kursseja kollegoilleni!

-Hanna Vanhanen, Adobe Illustrator -velhon peruskurssi, Huhtamäki Foodservice Finland Oy

Kurssi oli todella hyvä! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli kiitettävän kärsivällinen ja jaksoi selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

-Tarja Udd, Lääketeollisuus ry. / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kiitos, kurssi oli todella hyvä! Olit Pasi kiitettävän kärsivällinen ja jaksoit selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! KIITOS!!

-Tarja Udd, Lääketeollisuus ry / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Kiitos kattavasta kurssista! Kurssi vastasi kaikin puolin tarpeitani ja opin monta uutta vinkkiä ohjelmasta. Kouluttaja oli selkeä ja johdonmukainen ja erittäin mukava. Järjestelytkin sujuivat mallikkaasti. Pienryhmässä opiskelu on antoisaa, koska jokainen pääsee esittämään itselle tärkeitä kysymyksiä.

-Riitta Päivinen / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Käytännönläheinen, ei tuntenut oloaan tyhmäksi, vaikka välillä ei ihan ekalla kerralla onnistunut!

-Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Erinomainen kurssi kertakaikkiaan!

-Pauli Rintanen, Ouman OEM Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Adobe InDesign perusteet

Tosi hyvä Adobe InDesign -peruskoulutus, joka antoi hyvät eväät ohjelman opettelemiseen ja sitä myötä käyttämiseen. Käytiin läpi asioita hyvin tehtävien muodossa, jolloin näki konkreettisesti miten mikin juttu toimii. Koulutuksen aikana uskalsi avata suunsa ja kysyä mitä vain askarruttavaa asiaa, hyvä fiilis päivien aikana.

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kokonaisuudessaan todella hyvin vedetty ja perusteellinen Adobe InDesign -ohjelman teho-kurssi. Opettaja osasi erittäin hyvin asiansa ja antoi hyviä vinkkejä. Kiitos!

Todella hyvä! Selkeäsanainen opettaja! Hyvä tunnelma!

-Opiskelija / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Todella asiantunteva kouluttaja ja mielenkiintoinen kurssi, kiitos!

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Paljon oppia ohjelman käyttämiseen. Kiitos!

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Oppilaat huomioonottavaa, selväkielistä ja helposti ymmärrettävää. tuntuu aidosti, että opin ja ymmärsin.

-Merja Aaltonen, PYN rahastoyhtiö Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Mielestäni koulutus oli oikein hyvä ja selkeä. Mahtavaa myös, että saatiin omaksi kirjallinen "manuaali".

-Amma korvenoja, Nexstim Oyj / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Mielestäni Mixtumin Adobe InDesign-koulutus oli todella hyvä. Opin paljon uutta. Asiat käytiin läpi hyvällä fiiliksellä, riittävän rauhallisesti, mutta silti ehdimme paljon. Olisin mieluusti jäänyt viikoksi tai kahdeksi harjoittelemaan InDesignilla, plus muilla relevanteilla tähän läheisesti liittyvillä ohjelmilla, suunnittelemista, luomista ja taittamista. Kouluttajan ammattitaito kaikin puolin parasta A-luokkaa. Suosittelen ehdottomasti!

-Mia Lundström , Kirkkonummen kunta / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Loistavaa! Niin vähässä ajassa niin paljon infoa! Huh, nyt vaan käytäntöön kaikki opittu :)

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

LOISTAVAA!

-Ritva Pirttilahti, Tampereen Vaakatekniikka Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

LOISTAVAA!!

-Opiskelija, InDesign-velhon peruskurssi, SLK-Instituutti

Loistava kurssi, kaikin puolin! Pieni ryhmä teki koulutuksesta entistä paremman.

-Heli Narko, Bravida Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kurssin vetäjä, Pasi Kainulainen, oli todella hyvä! Kiitos!

-Opiskelija, InDesign-velhon peruskurssi

Kurssi sujui hyvin, mukava oppimisympäristö ja kiva & osaava ope :)

-Heli Haaponiemi, räätälöity Adobe InDesign-koulutus, Farmasian oppimiskeskus

Kurssi oli paljon enemmän mitä osasin odottaa! Joustavuus koulutuksen suhteen oli ihailtavaa, sillä sain vastauksia myös sellaisiin asioihin, jotka eivät varsinaisesti kuuluneet kurssiohjelmaan! Myös jaettu kurssimateriaali yllätti positiivisesti - nivaska on riittävän monipuolinen ja sekä siihen että tekemiini muistiinpanoihin on helppo palata töiden lomassa!

-Jenna Eklöf, Adobe InDesign -velhon peruskurssi, Welmus Oy

Kurssi oli hyvä! Tiivis paketti!

-Opiskelija, InDesign-velhon peruskurssi

Koulutus oli minulle erittäin hyödyllinen. Pidin käytännönläheisestä ja selkeästä opetustyylistä.

-Leena Kleemola, Espoon kaupunki / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kiitos symppikselle ja osaavalle opelle!

-Opiskelija, Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Hyvä, antoisa ja ytimekäs peruskoulutus ohjelmaan. Kiitos, että järjestyi!

-Mika Martikainen, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Osaamisen kehittäminen / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

Hyvä meininki! Hyvä peruskattaus ohjelmiston aloitukselle!

-Veli-Matti Mykrä, Heinolan kaupunki / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Hyvä ja kompakti Adobe InDesign -kurssi, jossa perehdyttiin ohjelmaan hyvin ja tehtiin monipuolisia harjoituksia. Ryhmäkoko oli hyvä, kaikki saivat myös henkilökohtaista opastusta harjoitusten aikana. Kurssi antoi lupaamansa eli ohjelman perusteet ovat nyt hallussa. Kurssipaikka oli hyvä, opettaja todella tunsi ohjelman ja oli hyvä opettamaan sen käytössä. Ehdottomasti hyvää vastinetta rahoille!

-Marja Kivilompolo , Sotainvalidien Veljesliitto / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Erinomainen Adobe InDesign -koulutus! Pasi osasi kertoa asiat ymmärrettävästi ja havainnollisesti. Oli ilo kuunnella kouluttajaa, joka on itse niin innostunut aiheesta. Erityiskiitos koulutuksen sijainnista ja tiloista; helposti saavutettava paikka ja miellyttävät opetustilat, hyvät tuolit, ilmastointi toimi ja kahvia oli riittävästi tarjolla.

-Saija Kivimäki , Suomen CP-liitto ry / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Kiitos hyvästä kurssista!

-Alexandra Lönroth, Enervent Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe Lightroom perusteet

Pasi is a professional trainer of Photoshop and digital photographing. He has a deep and detailed knowledge of his subject and works well with the students in the classroom.

-Petri Silmälä, Coordinator at Helsinki Metropolia Applied Science University / Asiakaskohtainen / Räätälöity Adobe Lightroom -koulutus

Adobe Muse perusteet

Kurssi kattoi aiheen. Tosi paljon asiaa lyhyessa ajassa. Asiantunteva kouluttaja. Selkeä opetustyyli.

-Laura Vassilaki, Maaskola Oy / Adobe Muse -velhon peruskurssi

Hyvä kurssi, kun sain yksityisopetusta! :)

-Jaana Koskio, räätälöity Adobe Muse -koulutus

Adobe Photoshop perusteet

Tosi hyvä & tiivis koulutuspaketti!

-Kiti Siren, Työterveyslaitos / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Tosi hyvä koulutus!

-Opiskelija / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Tosi hyvä ja kiinnostava kurssi, tietotaitoni parani huomattavasti!

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Meitä oli vain kaksi koulutettavaa mikä oli todella luksusta. En keksi mitään mikä olisi voinut olla toisin! Oli todella hyvä ja itselle sopiva Photoshop-kurssi!

-Taru Ignatius, Ajasto / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Pienet ryhmät = oma ääni pääsi esiin!
PASILLE SUURKIITOS NÄISTÄ KURSSEISTA!

-Terttu Salmi, Photoshop ja InDesign -koulutukset, VKKMedia / Pudasjärvi-lehti

Paras kurssi millä olen ollut!

-Ismo Perkkiö, Adobe Photoshop -velhon peruskurssi, Kemin kaupunginteatteri

Kiitos hyvästä kurssista! Adobe Photoshop -kurssilta sain päivityksen Photoshopin hienouksiin. On hienoa oppia ammattilaiselta, joka tietää mistä puhuu ja on innostunut aiheesta.

-Irma Hiltunen, Satasairaala, Satakunnan sairaanhoitopiiri / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Olin oikein tyytyväinen koulutukseen. Kiitos siitä! PS. oli mukavaa, että saatiin printit materiaalista.

-Tiina Pasanen, Asianajotoimisto Hästö & Co / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Oikein hyvä kurssi!

-Kaisu Aarno-Kaisti / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Näppäinkomennot avasivat uuden tavan tehdä töitä => huikean paljon nopeampaa!

-Opiskelija / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Loistava koulutus. Vanhana Photarin käyttäjänä kävin hakemassa päivitystä tietoihini ja sain koulutuksesta juuri sen mitä hainkin.

-Viljami Sjöblom, Informa Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kurssin sisältö ja opetuksen tempo oli noviisille optimaaliset. Lähdin heikoilla alkutiedoilla, ja kuvien muokkaaminen oli aikaavievää. Nyt Photari tuntuu jo vanhalta kaverilta ja työskentely sujuu huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Kurssilla oli hyödylliset aiheet, erinomainen opetus sekä osaava ja innostunut opettaja.

-Mia Smednam, Steripolar Oy / ADobe Photoshop -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä peruskatsaus ohjelman käyttöön. Kouluttaja oli hyvin rento ja helposti lähestyttävä.

-Marianne Mokkala-Räty , Cursor Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kolme kurssia Mixumilla käyneenä en voisi olla tyytyväisempi opetuksen tasoon. Hinta-laatusuhde erinomainen.

-Marianne Malo, Ouman Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kiva kun oli vähän opiskelijoita, sai kysyä mitä itseä kiinnosti

-Opiskelija, Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Kiitos mukavasta ja erittäin informatiivisesta kurssista! Esitit asiat ymmärrettävällä ja rennolla tavalla. Suosittelen!

-Benita Thesslund, Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Hyvä tila, helppo löytää perille ja parkkipaikka ok. Pienryhmässä opiskelu eteni sopivassa tahdissa. Opettajan esimerkit selkeitä. Erittäin tiivis paketti kahteen päivään, mitenköhän muistaa kaiken tämän jälkikäteen. Hinta-laatusuhde erinomainen!"

-Niina Saari, Nexstim Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Erittäin hyödyllinen kurssi. En olisi yksin osannut etsiä kaikkia näitä vinkkejä / tietoja

-Katriina Peuhkuri / Katriina's Spa

Kiitos kurssista, tykkäsin!

-Alexandra Lönroth, Enervent Oy / Adobe Photoshop -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä! Ohjelma sisältää niin paljon ominaisuuksia, että päivä menee todella nopeasti niitä läpikäydessä. Meillä oli hyvin pieni ryhmä eli kysymykset ja keskustelu sujui ongelmitta. Sain heti apua kysymyksiin. Uskon, että koulutus sujuisi hyvin myös, kun koko luokka on täynnä, sillä luokka ei ollut liian iso. Oli hyvä pitää pieniä taukoja kokonaisuuksien välissä ja mukava mennä yhdessä alas ruokalaan syömään. Kiitos käsikirjasta se on todella hyvä - kattava, informaatiivinen ja laadukas.

-Samira Mansour, Capacent Oy / Adobe InDesign -velhon peruskurssi

Adobe Premiere Pro perusteet

Tykkäsin kovasti! Koulutus eteni mielestäni sopivaan tahtiin ja tärkeimmät asiat käytiin riittävän laajasti. Sain varmuutta lähteä yksin kokeilemaan editoimista.

-Veera Nurmela, LähiTapiola Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Selkeä ja tarkoituksenmukainen kurssiohjelma, joka antoi erinomaiset eväät itsenäiseen työskentelyyn niillekin, joille videoeditointi on aiemmin ollut täysin vierasta. Kokonaisuudesta löytyy vain hyvää sanottavaa!

-Virva Kolho, Huutokauppa Helander / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Sain hyvin yksilöllistä ja omista tarpeistani kumpuavaa koulutusta. Kaikki meni kaikin puolin mainiosti ja olen koulutukseen erittäin tyytyväinen. Sain paljon uutta evästystä editointiin mutta myös videokuvaamiseen. Tulen mielelläni uudelleen johonkin toiseen koulutukseenne ja suosittelen vahvasti Mixtumia muillekin!

-Verna Vaherjoki, Aluehallintovirasto / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Odotukset Adobe Premiere Pro -koulutuksen suhteen olivat suuret, mutta kurssi onnistui silti jopa ylittämään ne. Olen käyttänyt Adobe Premiere Pro -ohjelmaa itseopitusti yli kymmenen vuoden ajan ja pidin itseäni jo kokeneena käyttäjänä. Premieren peruskurssilla opin kuitenkin paljon uutta ja tärkeää tietoa ohjelmasta. Viisi minuuttia kurssin alkamisen jälkeen opin jo ensimmäisen asian, joka hyödyntää minua jatkossa suuresti. Premiere-velhon peruskurssi oli täysin oikea valinta minulle, vaikka minulla olikin jo aiempaa kokemusta pitkältä ajalta.

-Ossi Arvela, Heinolan kaupunki / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Koulutus oli selkokielistä ja käytännönläheistä. Uusiin asioihin etenemisen tahti oli sopiva, ja me kaikki pysyimme mukana. Premiere Pro CC 2018 on ammattitasoinen editointiohjelma, jonka perusteisiin pääsi sisään hyvin suunnitellun, mutta tiiviin kaksipäiväisen koulutuksen avulla. Plussaa vielä hyvästä nivaskasta suomenkielisiä ohjeita. Kiitos miellyttävälle opettajalle, Pasille!

-Tiina Judén, Maaseutukuriiri / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Isot kiitokset, loistava peruspaketti, jolla pääsee hyvin alkuun!

-Katja Falcao, Leomuovi Oy / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä tiivis paketti, vastasi tarpeitani täydellisesti!

-Minna Rantala, Kauppapuutarhaliitto ry. / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä koulutus kaiken kaikkiaan, opettaja oli erittäin asiantunteva ja hyvä kouluttaja. Tahti oli sopiva ja joustava ottaen huomioon erilaiset lähtötasot.

-Maria Tuomi, UPM Kymmene / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Hyvä ja käytännönläheinen kurssi! Kiitos!

-Heli Salonen, CIMO / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Kurssi oli erinomainen johdatus Premiere Pron maailmaan. Kyseisen ohjelman erittäin syvällisesti osaava, rauhallinen ja kärsivällinen kouluttaja teki oppimisesta helppoa ja hauskaa. Olin käyttänyt ohjelmaa jonkun verran ennen kurssia, joten minulla oli runsaasti kysymyksiä, ja sain niihin kaikkiin vastauksen. Ja vaikka kokemukseni vastaavista ohjelmista on varsin rajallinen enkä ole erityisen tekninen ihminen, pysyin koko ajan kärryillä ja koin oppivani todella paljon. Lämmin kiitos todella hyvästä ja inspiroivasta kurssista!

-Taija Reijonen, GE Healthcare / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Ei mitään valittamista. Paljon hyviä vinkkejä, kiitos! Tuli into päästä harjoittelemaan ja joskus tulevaisuudessa oppimaan lisää!"

-Opiskelija, Vanhustyön keskusliitto ry. / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Moi! Kurssi oli mielestäni erinomaisesti toteutettu ja lähdin viikonlopun viettoon fiiliksellä, että voisin vaikka samantien alkaa editoimaan jotakin projektia. Premieren perusteet tulivat tutuiksi, eikä ollut sellainen olo että tahti on liian kova tai ettei olisi saanut kysymyksiinsä vastauksia. Kaksipäiväinen kurssi toimii, yhdessä tulisi jo kiire!

-Aino Korpinen, Aalto-yliopiston ylioppilaskunta / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Koulutus oli hyvä peruspaketti aloittelijalle, eteni sopivaa tahtia niin, että kaikki pysyivät kärryillä, mutta ei myöskään liian hitaasti. Tykkäsin!

-Pilvi Isotalus, Rikosseuraamuslaitos / Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi

Web-tekniikat perusteet (HTML, CSS)

Selkeä opetustyyli, kokonaisuudessaan hyvin rakennettu koulutus!

-Opiskelija / HTML- ja CSS-koulutus Turun Kesäyliopistossa

Periaatteessa rajatonta tietomäärää päästiin lähestymään loogisella, ymmärrettävällä tavalla. Kurssin tuloksena syntyi todella käyttökelpoisia taitoja.

-Opiskelija / HTML- ja CSS -koulutus Turun Kesäyliopistossa

Hyvä / kattava koulutus!

-Eija Hintikka, Innolink Oy / Web-tekniikat -velhon peruskurssi

Erittäin hyvä koulutus! Lähden viisaampana kuin tulen!

-Tero Suutari, Business Oulu / Web-tekniikat -velhon peruskurssi

WordPress jatkokurssi kehittäjille

Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyvin toteutetusta Wordpress-oppaasta. Opetuksen taso täysi kymppi pitkän linjan kouluttajalta!

-Roosa Tähkiö / WordPress-jatkokurssi kehittäjille

WordPress perusteet sisällöntuottajille

Tosi hyvä ja selkeä kouluttaja.

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Rauhallinen ja asiantunteva kouluttaja. Käytiin hyvin läpi perusasiat ja oli hyvin aikaa kokeilla itse omia juttuja.

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Kouluttaja oli todella hyvä ja kärsivällinen! Menisin ehdottomasti uuteen hänen pitämäänsä koulutukseen.

-Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

Kahden päivän kurssin opit oli kivasti jaksotettu. Taustoitus antaa perspektiiviä alustan valintaan. Localhost-ympäristön opettelu on hyödyllinen kehittäjän työkalu. Perusteet, blokit, kilkkeet ja räätälöinti hahmottuivat selvästi. Eikun käyttämään, eli perustamaan ja/tai ylläpitämään omia sivuja. Kiitos!

-Annmari Salmela , Kirkkopalvelut ry / WordPress-velhon peruskurssi

Hyvä ope. Selkeä esitystapa ja monipuolinen kurssisisältö. Tulen jatkossa muillekin kursseille!

-Jaakko Herttua, Ala-Talkkarit Oy / WordPress-velhon peruskurssi

Hyvä hinta-laatusuhde! Kurssi meni syvemmälle kuin valtaosa vastaavista kursseista. Mukava ja hyvin omaksuttava kurssi.

-Tero Suutari, BusinessOulu / WordPress-velhon peruskurssi

Muut koulutuspalautteet

Tarjoamme myös räätälöityä henkilökohtaista / organisaatiokohtaista koulutusta ja konsultointia ympäri Suomen.

Olemme saaneet tehdä Pasi Kainulaisen kanssa parin vuoden ajan yhteistyötä tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelmiemme merkeissä. Opiskelijamme ovat antaneet Pasin asiantuntemuksesta ja kouluttajataidoista joka kerran erinomaista palautetta riippumatta siitä, onko kyseessä ollut sitten julkaisuohjelmien perus- tai vaativampia taitoja opiskelevat. Tämä kertoo paljon Pasin kyvystä välittää tietoa erilaisille oppijoille.

-Marianne Kunnari, Koulutuspäällikkö, Rastor College Oy

Pasi Kainulainen on tehnyt yhteistyötä kanssamme usean vuoden ajan erityisesti www-sivujen koulutuksen tiimoilta. Pasin saamat palautteet koulutuksiin osallistujilta ovat kauttaaltaan kiitettäviä. Käytämme Pasin tekemää Velhon käsikirja -koulutusmateriaalia koulutuksemme osana ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme.

-Leena Niiva, Koulutuspäällikkö, AEL Oy

Pasi Kainulainen on yksi niistä harvoista henkilöistä, joilla yhdistyy tieto, osaaminen, kyky kirjoittaa ja kyky opettaa. Pasi saa jatkuvasti hyvää palautetta koulutuksistaan.

-Christer Löfmann, Koulutuspäällikkö, Keuda

I highly recommend Pasi as a IT-tool teacher/trainer. He is very patient and has a deep and detailed knowledge of certain IT-tools.

-Aira Rusanen, HR-Coordinator, Aalto University School of Arts, Design and Architecture