Top

Mikä on Mixtum?

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum on raikas suomalainen digitoimisto ilman lisättyä sokeria. Toteutamme digipalveluita ja koulutamme ja konsultoimme. Lähtökohtamme on auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT- ja AV-palveluista. Lähes 20 vuodessa olemme onnistuneet palvelemaan ja auttamaan monia erilaisia asiakkaita ja asiakasmäärämme ovat mukavassa kasvussa.

Mixtum can, mixtum tölkki

Mixtum perustettiin vuosien 2002 ja 2003 taitteessa, joten Mixtum on jo yli 15 vuotta vanha yritys. Yrityksen perusti Pasi Kainulainen, joka on edelleen yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja. Mielleyhtymä eräänlaiseen sekoitukseen (mixture) tai juomaan on toiminut innoittajana ja graafisen suunnittelun lähtökohtana sekä verkkosivuilla että painetuissa materiaaleissa.

Voit lukea vuosien saatossa julkaistuja sisältöjä Ajankohtaista-sivulla.

Juuri oikeanlainen “koostumus”

Mixtum sekoitus

Suuri osa yrityksen alkuvaiheen toiminnasta oli konsultointia eri muodoissaan, pääasiassa ohjelmistokoulutusta monissa koulutusalan laitoksissa sekä yrityksissä. Nykyisin järjestämme omia velhon lähikursseja, räätälöityä yrityskonsultointia sekä toteutamme laaja-alaisesti vaativia verkkosivuja ja -sovelluksia, työkaluja ja julkaisujärjestelmiä, graafista suunnittelua ja konseptisuunnittelua sekä web- ja mobiilipelejä.

Mixtum – juuri sopiva koostumus ilman lisättyä sokeria!

Verkkopalvelujen suunnittelu ja toteutus oli mukana jo yrityksen perustamisesta lähtien, mutta varsinkin viime vuosien aikana tämän osuus on ollut kasvussa.

Historiaa ja tilastoja

Mixtumin toiminta ja historia ulottuu jo yli 15 vuoden päähän. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet kaikki uusia ennätyksiä liikevaihdossa mitattuna ja tulevaisuudenkin näkymät ovat oikein hyvät.

Jos haluat pysyä menossa mukana, kannattaa joko tilata uutiskirjeemme tai tutustua ajankohtaista-sivuihin.

Mixtum statistiikkaa, liikevaihdon kehitys

Kuvassa näkyy Mixtumin liikevaihdon suhteellinen kehitys ajalta 2003-2015.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä