Top

Mikä on Mixtum?

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum on raikas suomalainen digitoimisto ilman lisättyä sokeria. Toteutamme digipalveluita ja koulutamme ja konsultoimme. Lähtökohtamme on auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT- ja AV-palveluista. Yli 20 vuodessa olemme onnistuneet palvelemaan ja auttamaan monia erilaisia asiakkaita ja asiakasmäärämme ovat mukavassa kasvussa.

Mixtum can, mixtum tölkki

Mixtum perustettiin vuosien 2002 ja 2003 taitteessa, joten Mixtum on jo yli 20 vuotta vanha yritys. Yrityksen perusti Pasi Kainulainen, joka on edelleen yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja. Mielleyhtymä eräänlaiseen sekoitukseen (mixture) tai juomaan on toiminut innoittajana ja graafisen suunnittelun lähtökohtana sekä verkkosivuilla että painetuissa materiaaleissa.

Voit lukea vuosien saatossa julkaistuja sisältöjä Ajankohtaista-sivulla. Voit myös lukea lisää tietoa Mixtumista erillisellä https://mixtum.info -verkkosivustolla.

Juuri oikeanlainen “koostumus”

Mixtum sekoitus

Suuri osa varsinkin yrityksen alkuvaiheen toiminnasta oli konsultointia eri muodoissaan, pääasiassa ohjelmistokoulutusta monissa koulutusalan laitoksissa sekä yrityksissä. Nykyisin järjestämme omia velhon lähikursseja, etäkursseja, verkkokoulutuksia, räätälöityä yrityskonsultointia sekä toteutamme laaja-alaisesti vaativia verkkosivuja ja -sovelluksia, työkaluja ja julkaisujärjestelmiä, graafista suunnittelua ja konseptisuunnittelua sekä web- ja mobiilipelejä. Verkkopalvelujen suunnittelu ja toteutus oli mukana jo yrityksen perustamisesta lähtien, mutta varsinkin viime vuosien aikana näiden tuotantojen osuus on ollut kasvussa.

Mixtum – juuri sopiva koostumus ilman lisättyä sokeria!

Historiaa ja tilastoja

Mixtumin toiminta ja historia ulottuu jo yli 20 vuoden päähän. Viimeiset vuodet ovat olleet uusia ennätyksiä liikevaihdossa mitattuna ja myös tulevaisuuden näkymät ovat oikein hyvät, vaikka maailmalla on tapahtunut paljon yllättäviä tilanteita, kuten Korona-pandemia ym.

Jos haluat pysyä menossa mukana, kannattaa joko tilata uutiskirjeemme, tutustua ajankohtaista-sivuihin tai lukea tarkemmin Mixtumin historiasta erillisellä Mixtum.company-verkkosivustolla.

Mixtum liikevaihto 2003-2021
Kuvassa näkyy Mixtumin liikevaihdon suhteellinen kehitys ajalta 2003-2021.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä