Top

Koulutuspalvelut, konsultointi ja kurssit

Mixtum kouluttaa ja konsultoi lähes 20 vuoden kokemuksella! Tarjoamme yrityksille, koulutuskeskuksille, oppilaitoksille sekä myös yksityishenkilöille avoimia kursseja ja  koulutuksia sekä räätälöityä konsultointia ja henkilökohtaista valmennusta.

Räätälöity konsultointi

Erityisesti yrityksille, mutta myös tarvittaessa yksityishenkilöille, tarjoamme räätälöityä konsultointia ja koulutusta. Räätälöity yksityiskoulutus voidaan järjestää joko Mixtumin koulutuskeskuksella Espoon Otaniemessä tai halutessa myös asiakkaan omalla työpisteellä missä päin Suomea tahansa. Räätärlöidyssä koulutuksessa voidaan sopiva vapasti opetettava aihe ja tarkempi koulutuksen sisältö, koulutuksen kesto ym. seikat.

Kaikille avoimet Velhon lähikurssit

Velhon lähikurssit ovat Mixtumin laadukkaita ja tehokkaita kaikille avoimia pienryhmäkursseja. Vuoden 2018 alussa kurssit on alettu pitää Espoon Otaniemessä, Technopolis-kampusalueella. Mixtumin koulutuskeskukselle on helppo saapua joko omalla autolla, länsimetrolla tai bussilla. Kurssit ovat pääsääntöisesti kaksipäiväisiä ja niihin on sisällytetty paljon asiaa. Opetus on tehokasta ja palaute on ollut aina erinomaista. Velhon peruskurssien lisäksi järjestämme tarpeen (ja toiveiden) mukaisesti myös velhon jatkokursseja.

Velhon käsikirjat

Velhon käsikirjat ovat Mixtumin kirjoittamia ja Mixtumin kautta tilattavia opetusmateriaaleja. Näitä käsikirjoja voi tilata sellaisenaan omaan yksityiseen käyttöön, mutta on myös mahdollista sopia käsikirjojen käytöstä oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa. Minikäsikirjojen sivumäärä on noin 50 sivun luokkaa ja tiiviiseen pakettiin on pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa. Me luonnollisesti hyödynnämme velhon käsikirjoja omilla velhon lähikursseilla.

Näyttötutkinnot ja niiden arviointi

Tarjoamme myös apua koulutuskeskusten ja oppilaitosten näyttötutkintojen arviointitehtäviin. Olemme toimineet erityisesti verkkoviestinnän ja peliteollisuuden arviointitehtävissä.

Kouluttajat ja tietotaito

Kouluttajiemme tietotaito ei ole pelkästään kirjoista tai muualta opittua teoriaa! Koulutustehtävien ohella Mixtumin kouluttajat työskentelevät päivittäin alalla laajojen ja haastavien projektien parissa. Kehitämme näin jatkuvasti omaa osaamista ja voimme siten välittää asiakkaillemme alan viimeisimmät opit ja niksit! Olemme vetäneet erinomaisella menestyksellä useita tuhansia koulutustunteja monille erilaisille kurssilaisille: aloittelijoille, ammattilaisille tai vaikkapa erityisryhmille, kuten esimerkiksi kuuroille.

Hyvästä palautteesta kertoo jo se, että samat tyytyväiset koulutuspuolen asiakkaamme hyödyntävät tietotaitoamme vuosi toisensa jälkeen

Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä