Top

Koulutuspalvelut, konsultointi ja kurssit

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum kouluttaa ja konsultoi lähes 20 vuoden kokemuksella! Tarjoamme yrityksille, koulutuskeskuksille, oppilaitoksille sekä myös yksityishenkilöille avoimia lähikursseja ja -koulutuksia mutta myös verkon kautta tapahtuvia e-learning-kursseja ja videokoulutuksia etäopiskelua varten sekä räätälöityä konsultointia ja henkilökohtaista valmennusta.

Kaikille avoimet velhon lähikurssit Mixtumin koulutustiloissa

Velhon lähikurssit ovat valmiiksi huolella suunniteltuja ja Mixtumin omissa koulutustiloissa järjestettäviä koulutustapahtumia. Sinun tarvitsee tuoda vain itsesi, sillä luokkatilassa on valmiina videotykki, lainakoneita ohjelmistoineen on tarjolla kurssilaisille ja paikan päältä löytyvät kaikki muutkin koulutuksessa tarvittavat välineet. Kahvia ja teetäkin tarjoillaan päivän aikana.

Velhon lähikurssit ovat Mixtumin laadukkaita ja tehokkaita kaikille avoimia pienryhmäkursseja luokkatiloissa pidettynä. Lähikurssit ovat pääsääntöisesti kaksipäiväisiä ja tehokkaisiin koulutuksiin on sisällytetty varsin paljon asiaa. Velhon peruskurssien lisäksi järjestämme tarpeen ja toiveiden mukaisesti myös velhon jatkokursseja, jotka ova pääsääntöisesti yhden päivän pituisia. Pienryhmässä kouluttautuminen on tehokasta ja Mixtumin järjestämien lähikurssien palaute on ollut aina erinomaista.

Vuoden 2018 alussa velhon lähikurssit alettiin pitämään Espoon Otaniemessä, Technopolis-kampusalueella. Koulutuskeskukselle on helppo saapua joko omalla autolla, länsimetrolla tai bussilla.

Lue lisää velhon kursseista

Siirry velhon kurssikalenteriin

Velhon etäkurssit – live-stream-muotoiset verkkokoulutukset

Livenä tapahtuva ja striimattu videomuotoinen etäkoulutus pyrkii olemaan mahdollisimman samanlainen kokemus, kuin luokkatilassa pidettävä lähikoulutus. Esimerkiksi Kouluttaja on koko ajan käytössäsi, mutta kaikki vain tapahtuu etänä verkon välityksellä. Sinä voit osallistua kurssille mistä tahansa ilman, että sinun tarvitsee matkustaa koulutuspaikalle.

Mixtumin livenä tapahtuvassa videomuotoisessa velhon etäkoulutuksessa opiskelet lähes samaan tapaan, kuin paikan päällä tapahtuvassa lähikoulutuksessakin, mutta luonnollisesti kaikki opetus tapahtuu etänä verkon välityksellä. Live-video-muotoisessa verkkokoulutuksessa voit opiskella missä vain paikasta riippumatta ja tarvitset kurssia varten vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan saat Mixtumin tarjoaman velhon koulutuksen ja kouluttajan suoraan työpisteellesi tai omaan kotiisi.

Livenä tapahtuvat velhon etäkurssit ovat suunniteltu erityisesti vuoden 2020 Korona-viruspandemian takia. Näitä etäkoulutuksia voidaan hyödyntää erityisesti siinä tilanteessa, että paikan päällä tapahtuvaa lähikoulutusta ei pystytä syystä tai toisesta järjestämään. Tulemme kuitenkin lisäämään etäkurssien määrää ja tarjontaa muutenkin lähitulevaisuudessa.

Lue lisää velhon live-video-muotoisista verkkokursseista

Räätälöity konsultointi ja kehityspalvelut

Jos tarvitset konsultointiapua oman yrityksesi tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, sovelluksiin liittyen tai vaikkapa verkkopalveluihin ja koodaukseen, voit tilata meiltä räätälöidyn konsultoinnin. Konsultointi ja kehitystyö voidaan järjestää joko Mixtumin tiloissa, asiakkaan omissa tiloissa tai täysin etänä verkon välityksellä. Rätälöidyssä koulutuksessa voidaan myös sopia yhdessä konsultoinnin sisältö ja kesto.

Erityisesti yrityksille, mutta myös tarvittaessa yksityishenkilöille, tarjoamme räätälöityä kehityspalvelua, konsultointia ja koulutusta. Räätälöity kosultointitilaisuus voidaan järjestää joko Mixtumin toimipisteellä Espoon Otaniemessä, asiakkaan omalla työpisteellä missä päin Suomea tahansa tai etänä verkon välityksellä. Räätälöidyssä koulutuksessa voidaan sopia vapaasti opetettava aihe ja tarkempi koulutuksen sisältö, koulutuksen kesto ym. seikat.

Mixtum tarjoaa esiselvitys- ja kehityspalveluja myös Business Finlandin myöntämää Korona-avustusta varten. Ota yhteyttä ja keskustellaan miten voisimme auttaa sinua ja kehittää yritystäsi, palveluitasi tai tuotteitasi.

Lue lisää räätälöidystä konsultoinnista

Valmiiksi tuotetut velhon video-oppaat etäopiskelua varten

Velhon video-oppaat tulevat tarjolle ja myyntiin vuoden 2020 aikana.

Mixtumin toteuttamien, pääosin videomuotoisten, online-verkkokoulutuspakettien avulla voit päivittää oman osaamisesi omaan tahtiin missä vain – vaikka kotisohvalta käsin! Itsenäinen etäopiskelu on joustavaa ja onnistuu työn ohessa tai vaikka juna- tai bussimatkan aikana. Voit katsoa videotutoriaaleja ja muita e-learning-materiaaleja koska tahansa ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan sinulla on nettiyhteys ja jokin sopiva päätelaite, kuten tietokone, tablet-laite tai mobiililaite.

Verkkokurssit on suunniteltu ja toteutettu huolella ja pyritty rakentamaan mahdollisimman tehokkaaseen ja tiiviiseen muotoon. Vaikka et saa kouluttajaa fyysisesti paikan päälle, voit silti olla yhteydessä koulutuspaketin suunnitelleeseen kouluttajaan tai vaikka kanssaopiskelijoihin Mixtum.shop-verkkopalvelun kautta. Mixtumin oma verkkokauppa avattiin jo alkuvuodesta 2020 mutta tarjontaa tulee saataville vasta hieman myöhemmässä vaiheessa.

Siirry mixtum.shop-verkkokauppaan

Velhon käsikirjat

Mixtum Adobe Photoshop CC 2020 velhon käsikirja
Suomenkieliset ja laadukkaat velhon käsikirjat tarjoavat paljon tietoa tiiviissä paketissa.

Velhon käsikirjat ovat Mixtumin kirjoittamia ja jatkossa mixtum.shop -verkkokaupan kautta tilattavia laadukkaita opetusmateriaaleja. Näitä käsikirjoja voi tilata sellaisenaan omaan yksityiseen käyttöön, mutta on myös mahdollista sopia käsikirjojen käytöstä yleisemmin oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa. Velhon käsikirjojen sivumäärä on noin 50-60 sivun luokkaa ja tiiviiseen pakettiin on pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa. Me luonnollisesti hyödynnämme velhon käsikirjoja omilla velhon lähikursseillamme!

Lue lisää velhon käsikirjoista

Näyttötutkinnot ja niiden arviointi

Tarjoamme myös apua koulutuskeskusten ja oppilaitosten näyttötutkintojen arviointitehtäviin. Olemme toimineet erityisesti verkkoviestinnän ja peliteollisuuden arviointitehtävissä.

Kouluttajat ja tietotaito

Kouluttajiemme tietotaito ei ole pelkästään kirjoista tai muualta opittua teoriaa! Koulutustehtävien ohella Mixtumin kouluttajat työskentelevät päivittäin alalla laajojen ja haastavien projektien parissa. Kehitämme näin jatkuvasti omaa osaamista ja voimme siten välittää asiakkaillemme alan viimeisimmät opit ja niksit! Olemme vetäneet erinomaisella menestyksellä useita tuhansia koulutustunteja monille erilaisille kurssilaisille: aloittelijoille, ammattilaisille tai vaikkapa erityisryhmille, kuten esimerkiksi kuuroille.

Hyvästä palautteesta kertoo jo se, että samat tyytyväiset koulutuspuolen asiakkaamme hyödyntävät tietotaitoamme vuosi toisensa jälkeen!

Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä