Top

Verkkokurssi, online-koulutus, e-learning ja digikoulutus itseopiskelua varten

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Haluatko päivittää osaamisesi, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa koulutuspaikalle? Online-muotoinen verkkokoulutus on juuri sinua varten. Itsenäinen etäopiskelu on joustavaa ja onnistuu kätevästi myös työn ohessa ja vaikka omalta kotisohvalta käsin!

Opiskele itsenäisesti ja etänä, vaikka työn lomassa

Mixtumin verkkokurssilla voit opiskella missä vain, ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan saat Mixtumin tarjoaman huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan omaan kotiisi – vaikkapa suoraan kotisohvalle.

Mixtum verkkokurssit ja digikoulutukset etäopiskeluna
Mixtumin toteuttamat ja myymät verkkokoulutukset ja videotutoriaalit on tarkoitettu itsenäiseen etäopiskeluun. Voit katsoa tutoriaaleja koska tahansa ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan sinulla on nettiyhteys ja jokin sopiva päätelaite.

Verkkokurssien sisältö ja digikurssien hintataso

Mixtumin tarjoamat verkkokurssit ja digikoulutukset ovat jonkin verran edullisempia, kuin osallistuminen perinteiselle luokkahuoneessa pidettävälle lähikursseille tai livenä pidettävälle verkkokursseille. Tämä johtuu erityisesti siitä, että koulutuspaketti on ollut mahdollista monistaa ja tuotteistaa digitaaliseen muotoon, eikä kouluttajan tarvitse olla paikalla.

Verkkokoulutus ei ole kuitenkaan yhtään sen huonompi ratkaisu, kuin perinteinen lähikoulutus, sillä etäkurssin suunnitellut koulutusasiantuntija on miettinyt kurssin sisällön huolellisesti ja sinä saat lopullisen myytävän paketin, joka on pyritty rakentamaan mahdollisimman tehokkaaseen ja tiiviiseen muotoon. Vaikka et saakaan opettajaa fyysisesti paikan päälle, voit silti esittää opiskelun ohessa kysymyksiä joko suoraan kouluttajalle tai kanssaopiskelijoille esimerkiksi keskustelufoorumin kautta. Sinulla on siten opettaja tai mentori edelleen käytössäsi. Kouluttaja auttaa ja vie sinua opiskeluissa eteenpäin.

Mixtum - velhon käsikirjat
Jos sinulla on käytössäsi tietokone tai mobiililaite sekä nettiyhteys, pääset mukaan verkkokursseille! Saat laadukkaan mutta edullisen verkkokoulutuksen ja digitaalisen kouluttajan suoraan omalle näytöllesi. Mixtumin koulutustarjonta tulee ajan saatossa kattamaan kaikki suosituimmat IT-alan ja graafisen alan sovellukset ja muut aiheet – sekä videoiden että kirjojen muodossa.

Opiskele etänä omaan tahtiin

Mixtumin verkkokoulutuksissa on se hyöty, että voit opiskella ja omaksua uutta asiaa omaan tahtiin: videokoulutuksissa voit esimerkiksi pysäyttää videon, kelata sitä edestakaisin ja tehdä muistiinpanoja kaikessa rauhassa. Verkkokoulutukset on pyritty suunnittelemaan niin, että saat kurssin edetessä aina sopivan määrän uutta materiaalia oikeaan aikaan. Pyrimme koko ajan laajentamaan verkkokurssien tarjontaa, jolloin voit valita mahdollisimman yksilöllisen ja juuri sinun tarpeisiin soveltuvan koulutuskokonaisuuden.

Voit opiskella omaan tahtiin. Videokoulutustarjotamme tulee ajan mittaan laajenemaan ja voit valita juuri itsellesi sopivat koulutusaiheet ja -kokonaisuudet. Ne eivät ole myöskään kertakäyttötavaraa, vaan pääset koulutuspaketteihin niihin myös myöhemminkin.
Sisältö kuuluu kategorioihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä