Top

Graafinen suunnittelu

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Ensivaikutelma annetaan vain kerran! Huolella suunniteltu yritysilme tekee tuotteen tai palvelun persoonalliseksi jää paremmin asiakkaan mieleen.

Hieno ja toimiva ulkoasu tai onnistunut yritysilme lisää mielenkiintoa, tuo yritykselle lisää uskottavuutta sekä nostaa pään kilpailijoita korkeammalle! Me suunnittelemme

RAKKAUTTA ENSISILMÄYKSELLÄ?

Huolella suunniteltu jää helposti mieleen ja asiakkaat palaavat yhä uudelleen takaisin. Tutustumme syvällisesti asiakkaittemme liiketoimintaan ja sen haasteisiin, jolloin voimme tarjota todellista lisäarvoa asiakkaan markkinointiviestinnän tarpeisiin. Graafisen suunnittelun perustana käytetään asiakkaan graafista ohjeistoa ja määrittelyvaiheessa syntyneitä dokumentteja. Huomaa, että tarvittaessa suunnittelemme yrityksen kokonaisvaltaisen identiteetin alusta lähtien.

Graafinen suunnittelumme perustuu luovuudelle ja lahjakkuudelle. Liukuhihnalta tuotamme vain ideoita!

MITÄ VOISIMME SUUNNITELLA SINULLE?

Graafisen suunnittelun avulla luodaan mielikuvia, viestitetään yrityksestä tai sen palveluista ja tuotteista sekä erottaudutaan kilpailijoista. Kaikilta ei kuitenkaan löydy tyylitajua tai ongelmanratkaisukykyä. Meiltä löytyy hyvin kokemusta sekä perinteisten painotuotteiden (logot, taitot jne.) graafisen ilmeen suunnittelusta että verkkosivujen ja web-palveluiden ja mobiilituotantojen ulkoasujen käyttöliittymien ja konseptien suunnittelusta. Suunnittelemme, retusoimme, entisöimme, 3D-mallinnamme, animoimme, digikuvaamme, videokuvaamme ja tarvittaessa piirrämme ja maalaamme perinteisin menetelmin!

Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä