Top

Koulutuspalaute

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Menikö syteen vai saveen? Opitko uusia taitoja? Otamme mielellämme vastaan kaikkea palautetta – niin positiivista kuin negatiivistakin, sillä siten voimme kehittää palvelujamme yhä paremmiksi.

Jos osallistuit Mixtumin järjestämälle avoimelle tai räätälöidylle yksityiskoulutukselle, täytä oheinen lomake ja jätä meille palautetta – niin ruusuja kuin risujakin.

Olisimme itse asiassa oikein kiitollisia, jos jättäisit jätttäisit hieman vapaamuotoista tekstiä palautteeksi. Palautteen pohjalta voimme edelleen kehittää palveluitamme ja tarjota kenties uusia ja entistä parempia palveluja!

Nöyrä kiitos jo ennakkoon!

Palautelomake

  Koulutuksen perustiedot

  Omat tiedot

  Vapaa sana

  • Saatamme hyödyntää palautteita tai niiden osia esimerkiksi kotisivuillamme.
  • Oletusarvoisesti julkaisemme omalla / yrityksen nimellä jätettyjä palautteita, koska ne ovat paljon uskottavampia anonyymeihin palautteisiin nähden.
  • Jos et halua yrityksen nimeä tai omaa nimeäsi mainittavan palautteen yhteydessä, huomautathan palautteen yhteydessä molemmista kielloista erikseen!
  • Kunnoitamme yksityisyyttäsi. Voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan aiemmin jättämäsi tiedot, jos joskus niin haluat. Mitään erityistä syytä ei tarvita.
  Sisältö kuuluu kategorioihin
  Julkaisuun liitetyt avainsanat
  koulutuspalaute palaute