Top

Media- ja viihdepalvelut

Virallisen Mixtum Edutainment -yritysnimen mukaisesti me myös suunnittelemme ja teemme viihteellisiä ja markkinoinnillisia tuotantoja ja projekteja – emme vain kouluta. Viihdemäisissä tuotannoissamme pääosissa ovat videotuotannot, tehosteet, animaatiot sekä pelit.

Videotuotannot

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset videoprojektit alusta loppuun. Esimerkiksi mainos- ja markkinointivideoissa käymme paikan päällä kuvaamassa ja lisäämme tarvittaessa mukaan myös näyttäviä ilmakohtauksia kuvauskoptereiden avulla. Editointi- ja jälkikäsittelyvaiheessa videoon voidaan lisätä grafiikkaa, logoja, tekstityksiä, kuvia, taulukoita, animaatiota, värikorjausta, spiikkiä ja musiikkia. Lopuksi videot voidaan julkaista sopivalle kohderyhmälle sopivassa mediassa, kuten yrityksen omilla verkkosivuilla tai esimerkiksi YouTube- ja Facebook-palveluissa. Kaiken kaikkiaan me räätälöimme sinulle juuri oikean kokoisen ja budjettiisi sopivan paketin!

Animaatiot

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaisia animaatioita ja tehosteita, joita voidaan käyttää esimerkiksi yritystenverkkosivuilla tuomassa lisäarvoa ja näkyvyyttä, mainoksissa sekä videotuotannoissa. Animaatioilla voidaan korvata esimerkiksi tylsät taulukot ja kuiva teksti. Lisäksi animaatiot sopivat erinomaisesti opastus- ja koulutuskäyttöön tai vaikkapa tuote-esittelyihin. Lisäksi kaikenlaiset yritysesittelyvideot saavat animaatioista lisäpotkua!

Pelit

Suunnittelemme ja toteutamme erityisesti verkossa pelattavia pieniä pelejä tai pelimäisiä ja viihteellisiä palveluita. Verkkopelit ovat pelattavissa kaikilla nykyisillä selaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Pelit ja pelimäiset verkkopalvelut ovat oiva valinta esimerkiksi yritysten tai tuotteiden markkinoimiseen.

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
animaatio pelit videotuotannot viihde