Top

Media- ja viihdepalvelut sekä muut AV-tuotannot

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Virallisen Mixtum Edutainment -yritysnimen mukaisesti me suunnittelemme ja toteutamme viihteellisiä ja markkinoinnillisia tuotantoja ja projekteja – emme vain kouluta. Viihdemäisissä tuotannoissamme pääosissa ovat videokuvaukset ja -editoinnit, tehostetuotanto, animaatiot sekä pelit.

Videotuotannot – edullisesti mutta monipuolisesti!

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset videoprojektit ja videotuotannot alusta loppuun. Esimerkiksi mainos- ja markkinointivideoissa käymme paikan päällä kuvaamassa ja lisäämme tarvittaessa mukaan myös näyttäviä ilmakohtauksia kuvauskoptereiden avulla. Kuvaamme 8K- ja 4K-tasoista videota sekä 360-asteen Virtual Reality -videota ja editoimme videot huippukuntoon. Ylipäänsä toteutamme kaikenlaiset kuvaukset, editoinnit ja muut videopalvelut erittäin edullisesti. Pyydä vaikka tarjous työstä.

Live-striimaukset verkon kautta

Tarjoamme myös auttavan käden verkon kautta livenä pidettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Live-striimaus on kasvattanut suosiota koko ajan.

Tehostetuotanto

Olemme myös editoinnin ja tehostetuotannon ammattilaisia. Editointi- ja jälkikäsittelyvaiheessa videoon voidaan lisätä grafiikkaa, logoja, tekstityksiä, kuvia, taulukoita, animaatiota, värikorjausta, spiikkejä ja musiikkia. Lopuksi videot voidaan julkaista sopivalle kohderyhmälle sopivassa mediassa, kuten yrityksen omilla verkkosivuilla tai esimerkiksi YouTube- ja Facebook-palveluissa. Kaiken kaikkiaan me räätälöimme sinulle juuri oikean kokoisen ja budjettiisi sopivan paketin!

Animaatiot

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaisia animaatioita ja tehosteita, joita voidaan käyttää esimerkiksi yritystenverkkosivuilla tuomassa lisäarvoa ja näkyvyyttä, mainoksissa sekä videotuotannoissa. Animaatioilla voidaan korvata esimerkiksi tylsät taulukot ja tekstit. Lisäksi animaatiot sopivat erinomaisesti opastus- ja koulutuskäyttöön tai vaikkapa tuote-esittelyihin. Lisäksi kaikenlaiset yritysesittelyvideot saavat animaatioista lisäpotkua!

Pelit

Suunnittelemme ja toteutamme erityisesti verkossa pelattavia pieniä pelejä tai pelimäisiä ja viihteellisiä palveluita. Verkkopelit ovat pelattavissa kaikilla nykyisillä selaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Pelit ja pelimäiset verkkopalvelut ovat oiva valinta esimerkiksi yritysten tai tuotteiden markkinoimiseen.

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
animaatio pelit videotuotannot viihde