Top

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste ja samalla tietosuojaseloste. Käyttämällä näitä Mixtumin verkkosivuja hyväksyt samalla myös sivustolle määrätyt ehdot ja säännöt.


Rekisterinpitäjä

Nimi: Mixtum Edutainment Ky
Y-tunnus: 1797203-3
Postiosoite: Konsulinrinne 11, 02450, Sundsberg

Katso tästä tarkemmat yhteystiedot. Tästä saat yhteyden rekisterinpitäjään.

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö / tietosuojavastaava

Rekisteriasioista vastaava henkilö: toimitusjohtaja Pasi Kainulainen

Rekisterin nimi

Mixtumin asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ottanut yhteyttä verkkosivujemme lomakkeilla, liittynyt uutiskirjeeseemme tai osallistunut Mixtumin koulutuksiin tai vastaaviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä ylläpidetään Mixtumin palveluiden, kuten esimerkiksi koulutustilaisuuksien, tiedotusta, laskutusta ja markkinointia varten. Tietoja, kuten esimerkiksi koulutuspalautteita, voidaan käyttää Mixtumin koulutusten ja muiden palveluiden ja tilaisuuksien markkinointiin ja kehittämiseen. Mixtumin koulutuspalveluiden käyttö ja uutiskirjeeseen liittyminen ovat vapaaehtoista ja niissä tallentuneita henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää vain ne tiedot, joita verkkosivujen yhteydenotto- ja ilmoittautumislomakkeissa kysytään. Tällä hetkellä tällaisia tietoja ovat esimerkiksi: 

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Laskutustiedot
  • Muut vapaahtoisesti täydettävät tiedot

Uutiskirjeen tilanneista ylläpidetään erillistä jakelulistaa, jossa säilytetään henkilön nimeä ja sähköpostiosoitetta. Uutiskirjeeseen liittyminen on vapaahtoista. Uutiskirjeeseen voi liittyä ja siitä voi myös poistua täällä.

Tietojen luovutus

Yhteydenotto- ja ilmoittautumislomakkeissa annetut ja tallennetut tiedot ovat ainoastaan Mixtumin omassa käytössä. Henkilötietoja ei siirretä Mixtumin ulkopuolelle tai Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei sellainen ole teknisen toteutuksen kannalta välttämätöntä tai viranomaistoimet sellaista edellytä.

Rekisteröityneen henkilötiedot voidaan hävittää käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisteri sijaitsee sekä salasanasuojatulla että SSL-suojatulla palvelimella.  Henkilötietoja säilytetään luottamuksellisina eikä rekisteriä ei luovuteta sivullisille.


Julkaisuun liitetyt avainsanat
ehdot GDPR rekisteriseloste säännöt tietosuojaseloste

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä