Top

Koulutusaiheet ja kurssitarjonta

Tarkista alla olevasta listasta sinulle sopivat kurssi- ja koulutusaiheet. Jos löydät mieleisen koulutussisällön, tarkista onko se mukana velhon lähikurssien kalenterissa, tarjoammeko sitä vastaavana Live video stream -muotoisena koulutuksena tai olisiko aiheesta valmis myytävä koulutuspaketti verkkokaupassamme. Voit myös pyytää kaikista koulutuksista joko henkilökohtaisen tai yrityskohtaisen räätälöidyn konsultoinnin joko perinteisesti paikan päällä tai etänä verkon välityksellä järjestettynä.

Järjestämme perinteisiä luokkahuoneessa tapahtuvia velhon lähikoulutuksia Mixtumin omissa koulutustiloissa (Espoo, Helsinki, Vantaa -alueella), mutta tarjoamme myös live stream -muotoisia ja videona lähetettyjä velhon verkkokoulutuksia etäopiskelua varten (erityisesti Korona-viruksen aiheuttaman pandemian aikana). Live stream -koulutustilaisuudet järjestetään tiettynä päivämääränä verkon välityksellä ihan samaan tapaan, kuin perinteiset luokkahuonekoulutuksetkin.

Tarjoamme myös etukäteen suunniteltuja, kuvattuja ja editoituja videotutoriaaleja ja verkkokoulutuspaketteja, jotka voi ostettavissa suoraan meidän verkkokaupasta ja jotka ovat katsottavissa rauhassa omaan tahtiin. Kaikki koulutusaiheemme eivät kuulu mukaan avoimiin velhon kursseihin tai aiheista ei ole vielä tehty videomuotoisia oppaita verkkokaupassa myytäväksi, mutta tarjonta tulee laajentumaan koko ajan.

Suurin osa meidän tarjoamista koulutuksista on mukana avoimilla velhon lähikursseilla, mutta alla olevia koulutusrunkoja voidaan hyödyntää myös räätälöityjen yksityiskoulutusten ja räätälöityjen verkkokoulutusten pohjana, jolloin koulutussisältöjä voidaan muokata vapaasti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta konsultoinnista tai koulutuksesta joko perinteisesti luokkahuoneessa pidettynä tai verkkokurssina, ota yhteyttä.

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata koulutuksia

Järjestä

  • 4 koulutusta per sivu
  • 8 koulutusta per sivu
  • 20 koulutusta per sivu
  • Näytä kaikki
  • Nimen mukaan (A-Z)
  • Nimen mukaan (Z-A)