Top

Koulutusaiheet ja kurssitarjonta

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tarkista alla olevasta listasta sinulle sopivat kurssi- ja koulutusaiheet. Jos löydät mieleisen koulutussisällön, tarkista onko se mukana velhon lähikurssien kalenterissa, tarjoammeko sitä vastaavana etäkoulutuksena tai olisiko aiheesta valmis myytävä koulutuspaketti verkkokaupassamme. Voit myös pyytää kaikista koulutuksista joko henkilökohtaisen tai yrityskohtaisen räätälöidyn konsultoinnin joko perinteisesti paikan päällä tai etänä verkon välityksellä järjestettynä.

Järjestämme perinteisiä luokkahuoneessa tapahtuvia velhon lähikoulutuksia Mixtumin omissa koulutustiloissa (Espoo, Helsinki, Vantaa -alueella), mutta tarjoamme myös velhon etäkoulutuksia eli live-stream-muotoisia kursseja etäopiskelua varten. Etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, kuin perinteiset lähikoulutukset, mutta ne vain järjestetään etänä verkon välityksellä.

Tarjoamme myös etukäteen valmiiksi suunniteltuja, kuvattuja ja editoituja videotutoriaaleja ja online-verkkokoulutuspaketteja, joita voi ostettavissa suoraan meidän Online-verkkokaupasta ja jotka ovat katsottavissa rauhassa omaan tahtiin. Kaikki koulutusaiheemme eivät kuulu mukaan avoimiin velhon kursseihin tai aiheista ei ole vielä tehty videomuotoisia oppaita verkkokaupassa myytäväksi, mutta tarjonta tulee laajentumaan koko ajan.

Suurin osa meidän tarjoamista koulutuksista on mukana avoimilla velhon lähikursseilla, mutta alla olevia koulutusrunkoja voidaan hyödyntää myös räätälöityjen yksityiskoulutusten ja räätälöityjen verkkokoulutusten pohjana, jolloin koulutussisältöjä voidaan muokata vapaasti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta konsultoinnista tai koulutuksesta joko perinteisesti luokkahuoneessa pidettynä tai verkkokurssina, ota yhteyttä.

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata kurssiaiheita

Järjestä

  • 4 koulutusta per sivu
  • 8 koulutusta per sivu
  • 20 koulutusta per sivu
  • Näytä kaikki
  • Nimen mukaan (A-Z)
  • Nimen mukaan (Z-A)