Top

Velhon lähikurssi ja lähikoulutus – perinteisesti paikan päällä

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum auttaa yksilöitä ja organisaatioita osaamaan, uudistumaan ja menestymään. Mixtumin avoimella velhon lähikurssilla tai verkkokurssilla saat alan uusinta tietoa Suomen parhaiden kouluttajien jakamana.

Kaikille avoimet velhon lähikurssit ovat Mixtumin laadukkaita ja tehokkaita luokkahuonekoulutuksia, jotta pidetään Espoon Otaniemessä Mixtumin koulutuskeskuksessa, Technopolis-kampusalueella. Tämän lisäksi meillä on tarjolla myös etäkursseja verkon välityksellä järjestettynä sekä muita Online-verkkokursseja ja muita digitaalisia e-learning-materiaaleja myytävänä itsenäistä etäopiskelua varten.

Velhon kurssit ovat suunniteltu pääasiassa pienryhmille, jolloin opettaminen ja oppiminen on tehokasta. Velhon peruskurssit ovat ns. lyhytkursseja ja tyypillinen kesto on joko yksi tai kaksi kokonaista päivää. Velhon peruskurssien lisäksi järjestämme tarpeen ja toiveiden mukaisesti myös velhon jatkokursseja, jotka ovat yleensä yhden päivän pituisia.

Termi velhon kurssi viittaa siihen, että osallistumalla Mixtumin velhon koulutuksiin, sinusta tulee ennen pitkää tietyn aihealueen taitava osaaja tai jopa suoranainen velho!

Velhon lähikurssien perustiedot

Velhon lähikurssit ovat valmiiksi huolella suunniteltuja ja Mixtumin omissa koulutustiloissa järjestettäviä koulutustapahtumia. Luokkatilassa on videotykki, lainakoneita kurssilaisille, muistiinpanovälineet sekä kaikki muu koulutuksessa tarvittava välineistö.

 • Koulutusten pääpaikka sijaitsee Espoon Otaniemessä, osoitteessa: Tekniikantie 12.
 • Kurssien päiväaikataulu on tyypillisesti klo. 9:00-15:45.
 • Päivän aikana pidetään noin 45 minuutin ruokatauko ja Mixtum tarjoaa aamu- ja iltapäiväkahvit/teen.
 • Meidän lainakoneet ovat nykyaikaisia ja tehokkaita PC-tietokoneita, mutta kurssit sopivat erittäin hyvin myös Mac-käyttäjille, sillä kurssille voi halutessa tuoda mukaan oman tietokoneen (tästä on kuitenkin hyvä ilmoittaa etukäteen kurssilomakkeella).
 • Koulutusluokassa on käytössä langaton lähiverkko.
 • Koulutusrakennuksen aulassa on kahvila/ravintola sekä tarvittaessa myös peseytymistilat, jos liikut omalla pyörällä.
 • Kurssien tiedustelut, varaamiset, siirrot, peruuttamiset ym. hoituvat yhteydenottolomakkeella.

Pääset koulutuspaikalle helposti omalla autolla, länsimetrolla, bussilla tai vaikka polkupyörällä!

Velhon koulutusmateriaali

Velhon kurssit pitävät sisällään kurssilaisille jaettavat aineistot, harjoitukset jne. Lähikoulutuksissa aineisto jaetaan paikan päällä ja verkkokoulutuksissa saat latauslinkin, josta voit ladata aineiston omalle koneelle ennakkoon. Kurssilla myös jaetaan oppimateriaalina laadukas velhon käsikirja, joka on mahdollisimman tiiviiseen pakettiin tehty opaskirja. Lähikursseilla saat tämän valmiina tulosteena ja verkkokoulutuksissa voit ladata tämän verkosta PDF-muotoisena. Kaikki kurssilla jaettavat aineistot, oppaat ja materiaalit kuuluvat luonnollisesti kurssien normaaliin hintaan mukaan. Huomaathan myös että, jos et halua osallistua Mixtumin kurssille, mutta olet kuitenkin kiinnostunut velhon koulutusmateriaalista, voit tilata käsikirjoja myös erikseen.

Syitä valita Mixtumin koulutustiloissa järjestettävä lähikurssi

 • Yleensä koulutuksissa ratkaisevinta on kouluttajan ammattitaito (kokemus, tietotaito, esiintymiskyky ja kyky toimia erilaisten ja teknisesti eritasoisten ihmisten kanssa), sillä hyvä kouluttaja saa aikaan hyvän kurssin. Meillä kouluttajat ovat tehneet koulutuksia erittäin hyvällä menestyksellä lähes 20 vuoden ajan hyvin erilaisille ryhmille. Lisäksi kouluttajat ovat kirjoittaneet suosittuja suomalaisia IT-tietokirjoja sekä työskentelevät jatkuvasti alan tuotantojen parissa pitääkseen tietotaitoaan yllä.
 • Meillä on loistava hinta-laatusuhde, vertaa vaikka itse! Tyypillinen kahden päivän Mixtumin Velhon peruskurssi kustantaa satasia, kun vastaava koulutus saattaa maksaa kilpailevissa paikoissa jopa tuhansia! Lisäksi, jos samasta yrityksestä on useita kurssille tulijoita, asiasta kannattaa aina pyytää erillinen tarjous!
 • Kurssien hintaan ja materiaaleihin sisältyy mukaan myös laadukas velhon käsikirja, josta saat apua myös kurssin jälkeen! Velhon käsikirjoista löydät lisää tietoa täältä.
 • Hyvä sijainti kehä I varrella. Vuodesta 2018 alkaen olemme alkaneet järjestää lähikoulutuksia Espoon Otaniemen kampus-alueella. Pääset paikalle nopeasti ja vaivattomasti omalla autolla, länsimetrolla ja bussilla.
 • Monissa kilpailevissa yrityksissä on minimiosallistujamäärät, jolloin kursseja ei pidetä vain muutamalle osallistujalle. Meillä ei ole minimimäärää, vaan järjestämme kurssin joka tapauksessa, vaikka paikalle tulisi jostain syystä vain yksi henkilö!
 • Jos haluat, voit tuoda kurssipaikalle oman kannettavan PC- tai Mac-tietokoneen ja käyttää sitä kurssin aikana. Koulutusluokasta löytyy ilmainen langaton lähiverkko, joten nettiin pääsykään ei ole ongelma.
 • Kurssin jälkeen saat värilasertulostetun kurssitodistuksen!
 • Viimeiseksi vaan ei vähäisimmäksi: koska me olemme Mixtum! Moni haluaa kursseillemme juuri siksi, että me olemme sopivasti erilainen, raikas, vilpitön, mukava, ja innovatiivinen koulutusalan ja IT-tuotantojen yritys (ilman lisättyä sokeria!). Otamme aina vastaan parannusehdotuksia ja yritämme kaikin keinoin tehdä kursseistamme yhä parempia!

Lähikurssin hinta

Mixtumin velhon kurssit ovat edullisia. Alla on poimittu muutamia esimerkkejä tyypillisistä kahden päivän peruskurssista. Kurssien nimet saattavat vaihdella eri tarjoajien välillä, mutta kaikilla mainituilla kursseilla on joka tapauksessa hyvin samankaltainen sisältö. Huomaatko, kuinka Mixtum pystyy tarjoamaan vastaavan (tai paremman) koulutuksen kilpailijoita edullisemmin!

Me lähetämme laskun kurssista vasta pidetyn tilaisuuden jälkeen. Jos yrityksesi haluaa maksaa ennakkoon (esim. osallistuminen maksetaan kuluvan vuoden budjetista, vaikka koulutus olisi vasta seuraavan vuoden alussa), se on täysin mahdollista. Tällöin kannattaa olla meihin yhteydessä jo hyvissä ajoin. Muista myös, että meiltä voi aina pyytää tarjouksen suurempia ryhmiä varten. Yksittäisen henkilön osallistumismaksu on sitä edullisempi mitä useampia henkilöitä kurssille tulee samasta organisaatiosta!

* Huomaa, että kaikki alle poimitut vertailuhinnat ovat manuaalisesti poimittu muiden tajoajien kotisivuilta eivätkä ole välttämättä aina ajan tasalla. Emme siksi voi ottaa vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Hinta-erot kuitenkin antavat varsin selkeän kuvan tilanteesta.

HTML5, CSS ja verkkosivujen toteutus

 • Sovelto: HTML5 ja CSS sovelluskehittäjille (2 pv) 1 800 + alv
 • Corelia: HTML5 ja CSS käytännössä (2 pv) 1 150 + alv
 • MIF: Web-sivuston suunnittelu ja toteutus (2 pv) 1490 + alv
 • Mixtum: Verkkosivujen toteutus (HTML5, CSS, JavaScript) (2 pv) 649 + alv (tai tarjouksen mukaan) *

WordPress peruskurssi

 • Sovelto: WordPress käyttöönotto ja hallinta (2 pv) 1 800 + alv
 • Corelia: WordPress sisällöntuottajalle (2 pv) 1 150 + alv
 • Mixtum: WordPress-velhon peruskurssi (2 pv) 649 + alv (tai tarjouksen mukaan) *

Adobe Illustrator peruskurssi

 • Sovelto: Illustrator CC/CS6 perusteet (2pv) 1 800 + alv
 • Corelia: Illustrator ja infografiikka -kurssi (HUOM VAIN 1 pv) 890 + alv
 • Mixtum: Illustrator-velhon peruskurssi (2pv) 649 + alv (tai tarjouksen mukaan) *

Adobe Photoshop peruskurssi

 • Sovelto: Photoshop perusteet CC/CS6 (2 pv) 1 800 + alv
 • Mixtum: Photoshop-velhon peruskurssi (2 pv) 649 + alv (tai tarjouksen mukaan) *

Vaikka koulutushintamme ovat edulliset, emme tingi laadusta! Lähikoulutuksissa koulutuspaikka on keskeisellä paikalla kehä 1 -varrella. Kaiken lisäksi Mixtumin kouluttajat ovat alansa parhaita – tutustu vaikka koulutuspalautteisiimme!

Kokonaisvaltainen ja kuva koulutuspaketti

Mixtum tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin. Laadukkaiden kurssien hintaan sisältyy:

 • Varsinaisen koulutus
 • Laadukas velhon kurssimoniste (joko tulostettuna tai sähköisesti), harjoitustiedostot sekä muu jaettava oheismateriaali
 • Lähikoulutuksissa tee- ja kahvitarjoilu aamu- ja iltapäivällä
 • Kurssitodistus (tulostettuna ja paikan päällä jaettuna tai toimitettuna)
 • Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan kurssilaisten kysymyksiin (ongelmatilanteet ja neuvot) sähköpostilla myös koulutuksen jälkeen
Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä