Top

Yleinen yhteydenottolomake

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Jos jokin asia askarruttaa, ota meihin yhteyttä oheisella yhteydenottolomakeella. Palaamme yhteydenottopyyntöihin takaisin mahdollisimman nopeasti.

Meillä ei ole kiinteää puhelintukea, vaan kaikissa yleisissä asioissa ja tiedusteluissa käytössä on yleinen yhteydenottolomake. Me vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin takaisin erittäin nopeasti mutta, jos sinulla on erittäin akuutti asia ja toivot yhteydenottoa soittamalla niin jätä viestiin mukaan puhelinnumerosi ja soittopyyntö ja me soitamme sinulle takaisin. Sähköpostitse pystymme vastaamaan usein tätäkin nopeammin, joten se on ensisijainen yhteydenottotapamme.

Huomaathan myös, että meillä on erillinen tarjouspyyntölomake, jota toivomme käytettävän silloin, kun kyse on erityisesti verkkosivujen ja videotuotantojen toteutuksesta. Velhon kursseille taas pääsee osallistumaan tällä ilmoittautumislomakkeella ja velhon käsikirjoillekin löytyy oma tilauslomake. Kaikissa muissa asioissa oheinen yleinen yhteydenottolomake palvelee oikein mainiosti!

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia täytettäviä tietoja.

    Tarkistathan, että sähköpostiosoitteessa ei ole kirjoitusvirteitä!

    Lisää viestiin soittopyyntö, jos haluat meidän vastaavan takaisin nimenomaan puhelimella.

    Julkaisuun liitetyt avainsanat
    yhteydenottolomake