Top

Mixtum toteutti africancare.fi-verkkosivuston

Mixtum suunnitteli, uudisti ja toteutti Africancare.fi-verkkosivuston. Sivuille liitettiin WordPress-muotoinen julkaisujärjestelmä asiakkaan omatoimista päivittämistä varten sekä verkkokauppa.

Africancare.fi-sivuilla oli kyse erityisesti ns. facelift-palvelusta, jossa sivuston  ulkoasu ja toiminnallisuudet päivitettiin modernimmaksi. Sivuston uusi ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja valmiille sivuille liitettiin uusi WordPress-muotoinen julkaisujärjestelmä asiakkaan omatoimista päivittämistä varten.  Julkaisujärjestelmään taas liitettiin ja räätälöitiin jonkin verran lisäominaisuuksia, kuten animoitu etusivun kuvakaruselli, roskapostisuojattu yhteydenottolomake, kieliversioiden tuki ym. Verkkosivuista tehdiin responsiiviset, jolloin ne toimivat sujuvasti kaikissa nykyaikaisissa kosketusnäyttölaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Care ry on kansalaisjärjestö, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä. Järjestö perustettiin joulukuussa 2001 pääkaupunkiseudulla asuvien sosiaali- ja terveysalan afrikkalaisnaisten toimesta. Tällä hetkellä African Care ry:llä on toimiva yhteistyöverkosto erilaisten nais- ja maahanmuuttajajärjestöjen, sosiaali ja terveysalan ammattilaisten sekä oppilaitosten kanssa. African Care ry pyrkii vahvistamaan erityisesti naisten asemaa ja toimintamahdollisuuksia Suomessa sekä kehitysmaissa. Järjestö on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lukuisia hankkeita, tapahtumia ja koulutuksia. African Care ry pyrkii toiminnallaan edistämään etenkin seksuaali ja terveyskasvatusta sekä torjumaan perheväkivaltaa, häpeärikoksia ja naisten ympärileikkauksia. Suomessa African Care on mukana monikulttuurisuusprojekteissa ja järjestää säännöllistä virkistystoimintaa maahanmuuttajatytöille ja -naisille. African Care ylläpitää jatkuvaa toimintaa ja yhteistyötä Afrikassa sekä Euroopassa. Tällä hetkellä järjestö koordinoi neljää eri kehitysyhteistyöhanketta Somaliassa Ulkoasianministeriön hanketuella: Kokonaisvaltainen HIV/AIDS valistustyö, Synnytysklinikka- ja koulutushanke, Yasmin -Naisten resurssikeskus, sekä Haweenka Somalian naiset päätöksenteossa.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

Työnäyte kuuluu kategorioihin
työnäytteeseen liitetyt avainsanat
africancare
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin