Top

Mixtum suunnitteli ja toteutti ravitsemuspassi.fi-verkkopalvelun

Mixtum suunnitteli ja toteutti Ravitsemuspassi.fi-verkkopalvelun. Ravitsemuspassi-sivuilla jokainen ravitsemusalan ammattilainen voi testata, ovatko omat tiedot terveellisen ruoan valmistuksesta ja tarjoamisesta kohdallaan. Jos tietämyksessä on aukkoja, sivuille luotu valmennusaineisto auttaa tietojen saattamisessa ajan tasalle ja ylläpitämään ravitsemusosaamista jatkossakin. Sosiaali- ja terveysministeriö edellyttää, että ruokapalveluhenkilöstöllä tulee olla riittävä ravitsemusosaaminen ja tietoja tulisi pitää ajan tasalla.

Ravitsemusalan työntekjät voivat suorittaa ravitsemuspassi.fi-verkkosivuilla osaamistestin. Testiä voi myös harjoitella ennakkoon erillisellä harjoittelusivulla. Onnistuneen osaamistestin jälkeen suorittaja voi joko tulostaa tai tallentaa itselleen diplomin, ja samalla suoritus voidaan rekisteröidä omalle (palvelussa mukana olevalle) toimipaikalle. Ravitsemusalan toimipaikat voivat rekisteröityä koska tahansa mukaan ravitsemuspassi-palveluun ja tarvittaessa luoda päätilin lisäksi myös yksikkökohtaisia alatilejö, joille kaikille voi tallentaa suorituksia. Tomipaikat voivat myös tarkastella heille tallentuneita suorituksia sekä tulostaa oman toimipaikka- tai yksikkökohtaisen diplomin.

Asiakkaalle räätälöitiin suomenkielinen julkaisujärjestelmä, johon vakio-ominaisuuksien lisäksi mm. sisällytettiin osaamistestissä kysyttävien kysymysten laadinta ja organisointi. Erilaisia kysymystyyppejä on monia (monivalinta, väittämä, yksi oikein, aseta oikeaan järjestykseen, kuvaan liittyvä kysymys jne.), kysymyksiä voi järjestää ryhmiin ja painottaa eri ryhmistä kysyttävien kysymysten määrää. Varsinaisessa osaamisestissä kysymykset kysytään satunnaisessa järjestyksessä asiakkaan määrittämien painotuksien ja muiden asetusten mukaisesti.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

Työnäyte kuuluu kategorioihin
työnäytteeseen liitetyt avainsanat
osaamistesti ravitsemuspassi valmennusaineisto
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin