Top

Verkkopelit, mobiilipelit ja opetukselliset animaatiot ja sovellukset

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Interaktiivinen esittely on monin kerroin tehokkaampaa tavalliseen staattiseen kuvaan verrattuna! Me suunnittelemme ja toteutamme vuorovaikutteisia esityksiä, animaatioita, pelejä ja pelimäisiä toteutuksia. Kyseessä voi olla joko puhdas peli viihdetarkoitusta varten tai peli on voitu luoda osaksi markkinointikampanjaa tai opetuskäyttöä varten.

Web- ja mobiilipelit

Mixtum mobiilipeli

Mikä tahansa pelin lähtökohta onkin, se voidaan suunnitella pelattavaksi joko jollakin tietyllä laitteella tai käyttöjärjestelmällä (kuten vaikkapa Windows-käyttöjärjestelmällä ja perinteisellä pöytätietokoneella), tietylle mobiilikäyttöjärjestelmälle (iOS, Android, Windows Phone tms.) tai pelistä voidaan tehdä web-versio (esim. HTML5-peli), joka on pelattavissa kaikilla nykyisillä selaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Me olemme erikoistuneet nimenomaan HTML5- ja JavaScript-muotoisiin verkkopeleihin, jolloin yksi ja sama peli toimii monella eri alustalla eikä kasvata turhaan asiakkaan budjettia.

Pelit puhtaasti viihdekäyttöön tai osana markkinointistrategiaa

Mixtum games, pelit ja edutainment-sovellukset

Aina kyseessä ei tarvitse aina olla peli sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan esimerkiksi yrityksen kotisivujen piristykseksi voidaan suunnitella animaatioita tai pelimäisiä viihdepalveluita. Esimerkiksi ääntä, liikkuvaa kuvaa ja muita pelimäisiä asioita sisältävä toteutus voi piristää tylsän tuntuista sisältöä ja saada potentiaaliset asiakkaat ja kuluttajat tutustumaan tarjottuihin palveluihin aiempaa innokkaammin.

Suunnittelemme ja toteutamme pelit, animaatiot ja esimerkiksi opetukselliset esitykset ja sovellukset tilaustyönä

Peli tai pelimäinen toteutus voidaan ottaa osaksi yrityksen koko markkinointistrategiaa, jolloin pelit koukuttavat tutustumaan yritykseen tai sen tuotteisiin sekä saa ihmiset jakamaan pelin avulla mainostettavaa tuotetta eteenpäin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Räätälöity pelimäinen toteutus toimiikin hyvin esimerkiksi uuden uuden tuotteen lanseerauksen yhteydessä.