Top

Väitöskirjan taittaminen

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum taittaa ja toteuttaa kaikenlaiset väitöskirjat painovalmiiksi PDF-aineistoksi. Tarvittaessa suunnittelemme, piirrämme tai valokuvaamme myös kannen kuvan sekä piirrämme puhtaaksi kaikenlaiset taulukot.

Oletko tekemässä väitöskirjaa? Onko Wordin käyttö hankalaa ja näetkö painajaisia sisällysluetteloista, referensseistä, alaviitteistä tai taulukoista? Me voimme tehdä taiton ammattimaisesti ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa myös kilpailutamme sinulle sopivan painotalon kirjojen painamista varten. Halutessa suunnittelemme myös kutsukortit väitöstilaisuutta ja karonkkaa varten sekä kiitoskortit niille, jotka ovat muistaneet väittelijää juhlapäivänä tai jotka ovat auttaneet väittelijää merkittävällä panoksella työn edistymisessä.

Väitöskirjan taitto ja hinta? Mitä maksaa?

Me laskemme taiton hinnan pääasiassa työn keston mukaan. Taiton työmäärä taas riippuu mm. aineiston pituudesta ja mutkikkuudesta. Tähän vaikuttaa muun muassa aineiston sivumäärä, graafien, kuvioiden ja taulukoiden lukumäärä ja esimerkiksi muun kuvankäsittelyn tai muun taittotyön määrä. Tarvitsetko esimerkiksi pelkän taiton vai suunnittelemmeko ja teemmekö sinulle myös kannet? Tai tarvitsetko apua vaikkapa kuvioiden tai taulukoiden editointiin ja puhtaaksi tekemiseen?

Ota yhteyttä

Väitöskirjan taiton aikataulu ja tarjouspyyntö

Laskemme sinulle tarjouksen taittotyöstä, kunhan tiedämme millainen aineisto on kyseessä ja kuinka nopealla aikataululla se pitäisi toteuttaa. Huomaathan, että vaikka taittotyöt onnistuvat nopeallakin aikataululla, sinun tulee olla ajoissa liikkeellä. Ota meihin yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen taittotyön aloitusta niin vältetään viime hetken kiire ja paniikki.

Olethan ajoissa liikkeellä! Varaa tarpeeksi aikaa sekä taittamista että myös kirjan painamista varten!

Yleisesti ottaen taittotyöhön olisi hyvä varata ainakin pari viikkoa aikaa, mutta hätätapauksessa asiat pyritään tekemään nopeamminkin. Ole joka tapauksessa ajoissa liikkeellä niin voimme yhdessä keskustella ja sopia asiat ennen taittotyön aloitusta. Usein pienien yksityiskohtien säädöt voivat viedä työn lopussa vielä yllättävänkin paljon aikaa.

Tarjouspyyntöä ja työmäärän arviointia varten voit lähettää meille valmiin oikoluetun väitöskirjan tekstin esimerkiksi Wordin Doc-muodossa. Jos siinä on mukana kaikki kuvat, taulukot ym. asiat, pystymme arvioimaan aineiston pohjalta taittotyön keston ja sitä kautta lopullisen hinnan.

Ota yhteyttä

Taittotyön aloitus ja aineiston toimitus

Taitamme aineiston painovalmiiksi PDF-tiedostoksi Adobe InDesign -sovelluksella. Voit lähettää meille valmiin oikoluetun väitöskirjan tekstin esimerkiksi Wordin Doc-muodossa, mutta toivoisimme myös erillistä Rtf-tekstitiedostoa, koska Wordin oma tiedostomuoto voi olla joskus hieman hankala.

Kaikki Wordissä olevat kuvat ja kuviot toimitetaan meille erillisinä tiedostoina. Näiden kuvatiedostojen tulee myös olla painokelpoisia, mutta tarvittaessa autamme asiassa ja editoinnissa. Jos haluat meidän suunnittelevan väitöskirjaan kannen ja sinulla on mielessä tähän jokin sopiva kuva, voit lähettää meille kuvatiedoston valmiiksi, kunhan sekin täyttää painovaatimukset.

Lähetä meille myös kaikki yliopistosi omat speksit, viralliset logot, typografiset säännöt ja kaikki muut määräykset, joiden mukaan aineisto täytyy toteuttaa. Kerro meille myös missä painossa väitöskirja on tarkoitus painaa, jotta voimme olla painoon tarvittaessa yhteydessä.

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
taittotyöt väitöskirjan taitto