Top

Videotuotannot – kuvaus, editointi ja tehosteet

Video on yksi nopeimmin kasvamimmista trendeistä ja tarpeista erityisesti yritysten kotisivuilla.  Mainosvideot sekä tuote- ja yritysesittelyvideot kasvattavat suosiotaan kaiken aikaa, koska ne huomataan paremmin kuin perinteinen teksti tai tylsä taulukko. Hyvin toteutetun videoesittelyn avulla kerrot itsestäsi, yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi tehokkaasti ja koukuttavasti. Videolla viet viestin perille lyhyessäkin ajassa ja voit hyödyntää videoita joko omilla kotisivuillasi tai esimerkiksi YouTube-palvelussa, johon ladataan valtavasti uutta videosisältöä joka päivä. Youtuben avulla voit tavoittaa nekin asiakkaat, jotka eivät muuten olisi löytäneet verkkosivujasi, tuotteitasi tai palveluitasi.

Haluatko laadukkaan markkinointivideon yrityksestäsi, joka toimisi verkkomarkkinoinnissa tai vaikkapa myyntimiehen apuna maailmalla? Me räätälöimme sinulle juuri oikean kokoisen ja budjettiisi sopivan paketin, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Toteutamme kuvaukset modernilla tekniikalla nopeasti ja kustannustehokkaasti ja editoimme lopputuloksen taidokkaasti sisältäen halutessa animaatioita tai muita tehosteita. Otamme huomioon kaikki asiakkaan tarpeet ja toiveet ja halutessa voimme hyödyntää myös asiakkaan omaa materiaalia ja ottaa sitä mukaan editointivaiheessa.

Videoita on kaikenlaisia. Alla esimerkkejä vaihtoehdoista:

 • Yritysesittely
 • Tuote-esittely
 • Muu markkinointivideo
 • Haastatteluvideo
 • Showreel-esitys
 • Koulutus- tai opastusvideo
 • 2D- tai 3D-Animaatio

Videokuvaus – Maalla, meressä ja ilmassa!

Mixtum drone eli kuvauskopteriMe toteutamme videokuvaukset modernilla videotekniikalla. Videokuvausta tarvitaan luonnollisesti silloin, kun luento, koulutus, tapahtuma, tilaisuus tai haastattelu halutaan taltioida. Käytämme 4K-kuvauskameroita ja droneja eli kuvauskoptereita, joiden avulla pystymme tekemään näyttäviä ilmakuvauksia. Kun siis haluat videosi koostuvan osittain tai kokonaan korkeamman perspektiivin näkymistä, se onnistuu. Ilmasta kuvattua materiaalia voidaan yhdistellä ongelmitta myös esimerkiksi mainos- ja yritysesittelyvideoihin. Haluatko vaikkapa näyttävän esittelyvideon yrityksestäsi, jossa hienot lentokuvat ja kamera-ajot tuovat ohjelmaan lisää dynamiikkaa ja vauhtia?

Videon jälkikäsittely ja editointi

Mixtum videoeditointi

Videotuotanto pitää sisällään videon kuvaamisen lisäksi myös videon kokonaisvaltaisen loppuun saattamisen.  Videon editoinnin ja jälkikäsittelyn aikana videoon voidaan lisätä grafiikkaa, logoja, tekstityksiä, kuvia, taulukoita, animaatiota, värikorjausta, tehosteita, spiikkiä ja musiikkia niin, että lopputuloksena on mahdollisimman siisti ja julkaisukelpoinen asiakasta palveleva video.

Videotuotannon tarkoitus?

Mixtum YoutubeJo ennen videon kuvaamista olisi tärkeä miettiä yhdessä videotuotannon tarkoitusta. Esimerkiksi seuraavat asiat pitäisi ottaa huomioon:

 • Mietitään viesti, joka halutaan kertoa videolla.
 • Suunnitellaan kenelle viesti halutaan kertoa.
 • Päätetään, mikä on toivottu reaktio videon nähneellä katsojalla.
 • Suunnitellaan, miten videon nähnyt henkilö saataisiin toimimaan toivotulla tavalla.
 • Mietitään, missä valittuun kohderyhmään kuuluva katsoja voisi videon nähdä.

Videoiden julkaiseminen

Mixtum YouTube

Voit itse päättää missä haluat videon julkaista. Se voidaan laittaa suojatulle sivulle niin, että vain tärkeimmät asiakkaasi näkevät sen. Tai video voidaan julkaista nimenomaan mahdollisimman näkyvästi kotisivullasi, Youtubessa ja sosiaalisessa mediassa mahdollisimman suuren mainosarvon tavoittamiseksi. YouTuben ohella Facebook-mainonta on potentiaalinen kanava videon levittämistä ajatellen, sillä Facebookilla on yli 800 miljoonaa käyttäjää ja Facebook-markkinoinnissa voit kohdentaa videomainoksen tarkasti tietylle kohderyhmälle. Huomaa, että jos aiot markkinoida globaalisti, kannattaa luoda videosta tekstitetty tai selostettu kieliversio.

Videon hinta?

Mietitkö kuinka videon hinta muodostuu? Jokainen video on uniikki ja ainutkertainen ja jokaisen tuotannon optimaalisin toteutustapa on erilainen. Siksi meillä ei ole yleistä hinnastoa, vaan videotuotannon toteutustapa ja hinta sovitaan tilaajan kanssa aina esituotantovaiheessa. Katsoaan yhdessä sinun budjettiin ja tarpeisiin sopiva toteutus.

 

Sisältö kuuluu kategorioihin