Top

Responsiiviset mobiili- ja verkkosivut

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tutkimusten mukaan pelkästään mobiililaitteiden osuus kaikesta verkkoliikenteestä on yli 12,6 % eikä tässä ole mukana edes tabletit. 16-60-vuotiaista suomalaisista yli 60 % omistaa älypuhelimen ja 16 % tabletin ja trendi on selvästi kasvamaan päin. Mobiililaitteiden määrän kasvaessa myös mobiilin internetin käyttö kasvaa.

Responsiiviset verkkosivut ovat paras tapa huomioida erilaiset päätelaitteet, sillä ne mukautuvat ja skaalautuvat kunkin päätelaitteen koon ja ominaisuuden mukaan. Pysy siis kehityksen mukana ja huolehdi siitä, että sinunkin yrityksen sivut ovat ajanmukaiset ja helposti mobiililaitteilla käytettävät.

Responsiivinen verkkosivusto yritykselle tai yksityiselle

Mixtum responsiiviset verkkosivut

Mikäli käyttäjä päätyy mobiililaitteellaan verkkosivulle, jonka käyttökokemus on huono, potentiaalinen asiakas menetetään jo heti kättelyssä. Ongelmana vain on todella suuri määrä hyvinkin eri kokoisia ja erilaisia päätelaitteita. On mahdotonta arvailla, millaisella päätelaitteella asiakkaasi verkkopalveluasi käyttävät juuri nyt ja tulevaisuudessa, sillä markkinoille tulee koko ajan lisää erilaisia laitteita ja laitteiden tekninen kehitys (muun muassa näyttötarkkuus) paranee koko ajan.

Ratkaisu löytyy useimmin responsiivisesta sivusuunnittelusta. Responsiiviset verkkosivut ovat paras tapa huomioida erilaiset päätelaitteet, sillä ne mukautuvat ja skaalautuvat kunkin päätelaitteen koon ja ominaisuuden mukaan. Responsivinen toteutus auttaa myös hakukoneoptimoinnissa, sillä Google arvostaa paljon enemmän sivustoja, jotka toimivat sujuvasti myös mobiilinäytöltä katsottuna!

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
kotisivut responsiivisuus verkkosivut

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä