Top

Espoon kuvataiteilijat ja Galleria Aarni -verkkosivujen toteutus

Mixtum toteutti Espoon kuvataiteilijoiden verkkosivut. Verkkosivut luotiin WordPress-muotoisina ja täysin kustomoituna asiakkaan oman graafisen suunnitelman ja toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Mixtum toteutti Espoon kuvataiteilijoiden uudet verkkosivut kustomoituja ja räätälöitynä asiakkaan oman tarkan graafisen suunnitelman mukaisesti. Luonnollisesti sivut toteutettiin ajanmukaisesti täysin responsiivisena ja mobiiliyhteensopivana. Kuvataiteilijoiden sivujen ohella rakennettiin myös vielä laajemmat erilliset Espoon taidelainaamon verkkosivut.

Espoon Kuvataiteilijoiden toiminta rikastuttaa Espoon kulttuurielämää ja yhdistys tarjoaa tukea ja neuvontaa kuvataiteilijan työssä. Yhdistyksen näyttelytoiminta keskittyy Galleria Aarniin, jossa esitellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin ilman pääsymaksua. Espoon Kuvataiteilijat ry:ssä on noin 130 jäsentaiteilijaa, joista suurin osa on Suomen Taiteilijaseuran alaisten liittojen (Muu ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot ry, Taidemaalariliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto) jäseniä. Jäsentaiteilijat edustavat kaikkia kuvataiteen alueita (taidemaalareita, kuvanveistäjiä, taidegraafikoita, valokuvaajia, videotaiteilijoitakin jne.).

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

työnäytteeseen liitetyt avainsanat
verkkosivut wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin