Top

Mixtum toteutti Tepatampere.fi-verkkosivuston

Mixtum toteutti Tepatampere.fi-verkkosivuston. WordPress-pohjainen verkkosivusto on tarkoitettu Tampereen kaupungin ostamien yksityisten tehostetun palveluasumisen tuottajien henkilökunnan käyttöön. Sivusto sisältää perustason ja syventävän tason osaamistestit, joiden kysymyksiä ja muuta sisältöä asiakas voit itse ylläpitää räätälöidyn hallintapuolen avulla. Osaamistestin suorittajat voivat rekisteröityä mukaan palveluun ja testin suorituksen jälkeen he saavat automaattisesti generoidun osaamistodistuksen.

Tehostetun palveluasumisen asukkaat ovat yleensä iäkkäitä ihmisiä, joilla monet sairaudet ja niiden aiheuttama toimintakyvyn lasku asettavat rajat annettaville hoidolle. Oppikirjojen tarjoamat tiedot eivät ole suoraan käytettävissä, vaan tietoa on sovellettava vastaamaan hoidettavan terveydentilaa. Uuden tiedon seuraaminen ja vanhan päivittäminen vaatii jatkuvaa opiskelua. TepaTampere-sivustolla ei tuoda asioita oppikirjan tarkkuudella, vaan siellä käsitellään vuosien aikana nousseita tärkeimpiä ongelmakohtia. Henkilökunta tenttii vuosittain kokeen, jonka hyväksyttävästä suorittamisesta saa todistuksen koulutusaineiston osaamisesta. Kokeeseen osallistuminen on ollut vapaaehtoista, mutta kaupungin valvontaryhmä tarkistaa osallistuneiden testin läpäisseen henkilökunnan määrän. Tepatampere-sivusto toimii lisäksi informaatiokanavana, joka sisältää tietoa mm. uusista koulutuksista ja ajankohtaisista asioista (esimerkiksi rokotukset).

Mixtum toteutti tepatampere.fi-verkkosivuston ja kaikki siihen liittyvät asiat (mm. ulkoasun suunnittelu, logon sivuston teknisen toteutus). Verkkosivusto sisältää perustason ja syventävän tason osaamistestit, joiden hallinta ja kysymysten laadinta voidaan luoda räätälöidyn hallintapuolen avulla. Kysymyksiä voidaan lajitella kategorioittain ja osaamistesti osaa kysyä kysymyksiä eri kategorioista satunnaisesti. Osaamistestin suorittajat voivat rekisteröityä mukaan palveluun ja testin suorituksen jälkeen he saavat osaamistodistuksen. Osaamistestit ovat vain rekisteröityneille käyttäjille.

Käytännön palaute tepatampere.fi -verkkosivuista on ollut hyvää. Vastaaville hoitajille suunnatussa kyselyssä sen merkitys oman henkilökunnan koulutuksen ja osaamistason varmistamisessa arvioitiin kiitettäväksi!

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

Työnäyte kuuluu kategorioihin
työnäytteeseen liitetyt avainsanat
osaamistesti tepatampere wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin