Top

Asiakkaat ja asiakas-caset

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja, hankkeita ja palveluja asiakkaillemme, jotka edustavat monia eri toimialoja. Meillä on laaja kirjo erilaisia yrityksiä, jolle tuotamme web- ja suunnittelupalveluita. Toisaalta meillä on myös erittäin laaja koulutus- ja konsultointipuolen asiakasverkosto. Samat tyytyväiset asiakkaat hyödyntävät osaamistamme vuosi vuodelta, joka kertoo omalta osaltaan tyytyväisistä asiakkaista ja onnistuneista projekteista.

Palvelutoimintamme

Mixtum asiakastapaaminen

Palvelutoimintamme perustuu ajatukseen, että pystymme osaamisellamme olemaan hyödyksi ja parantamaan asiakkaidemme toimintamahdollisuuksia. Suunnittelemme ja toteutamme juuri asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja yrityksille ja yksityisille, niin isoille kuin pienille, alaan katsomatta!

You name it, we’ll create it!

Työnäytteet puhuvat puolestamme

Olemme keränneet osan työnäytteistä galleriaan, jossa voit etsiä työnäytteitä eri kategorioista. Voit esimerkiksi suodattaa työnäytteitä ajankohdan, kategorian, asiakkaan tai muun syötteen mukaan.

Lähetä tarjouspyyntö

Palvelutoimintamme perustuu ajatukseen, että pystymme osaamisellamme olemaan hyödyksi ja parantamaan asiakkaidemme toimintamahdollisuuksia. Olipa sinulla tarvetta graafiselle suunnittelulle, painotuotteiden suunnittelulle, uusille kotisivuille tai vanhojen sivujen päivittämiselle, hakukoneoptimoinnille tai vaikkapa IT-alan konsultoinnille, me voimme auttaa asiassa. Nopeiten saat ongelmaasi apua joko ottamalle meihin vapaamuotoisesti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla tai käyttämällä erityistä tarjouspyyntölomaketta hinta-arviota varten.

Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, keskustellaan asiasta lisää ja anna meidän hoita homma kuntoon!

 


Hartwall logo
Suomen Sydänliitto ry logo
Suomela - Pientalojapiha - logo
Keuda logo
Fispars logo
At-tuote logo
Ilveskoti logo

Julkaisuun liitetyt avainsanat
asiakkaat caset referenssit työnäytteet

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä