Top

Mixtum vuoden 2018 tulos

21.03.2019 | Kategoriassa: Ajankohtaista
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Vuosi 2018 sujui odotusten mukaisesti ja tuloksena oli yksi parhaimmista vuosista. Kiitokset kuuluvat tietysti kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille hengessä mukana olleille tahoille!

Vuosi 2018 sujui hyvin ja tuloksena oli yksi parhaimmista vuosista ikinä. Liikevaihdossa mitattuna vuosi 2018 oli yrityksen historian toiseksi paras eikä kauas jäänyt uusi ennätyskään. Myös liikevoitossa mitattuna vuosi 2018 oli Mixtumin historian toiseksi paras.

Mixtum liikevaihto 2018
Liikevaihdossa mitattuna vuosi 2018 oli Mixtumin historian toiseksi paras. Kauas ei jääty toistaiseksi voimassa olevasta vuoden 2015 ennätyksestä.
Mixtum liikevoitto 2018
Myös liikevoitossa mitattuna vuosi 2018 oli Mixtumin historian toiseksi paras.

Mixtum on vuosi toisensa perään onnistunut kehittymään ja kasvamaan yrityksenä. Palvelutarjonta on laajentunut koko ajan ja olemme saaneet koko ajan uusia asiakkaita ja päässeet toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja. Parasta on kuitenkin se, että samat jo yli 15-vuotta sitten meidät löytäneet asiakkaat hyödyntävät edelleen osaamistamme vuosi vuodelta. Tämä kertoo onnistuneista projekteista ja palvelun hyvästä tasosta. Lähtökohtamme on aina ollut auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT-palveluista.

Vuoden 2019 alku lupaa hyvää myös vuotta 2019 ajatellen ja osin olemme jopa vuotta 2018 edellä, mutta palataan tarkempiin tuloksiin vasta vuoden kuluttua. Palaamisiin!

Julkaisuun liitetyt avainsanat
liikevaihto liikevoitto mixtum tulos