Top

Yhteystiedot ja sijainti

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Etsitkö jotain? Täältä löydät Mixtumin avaintiedot, osoitteet, sijaintitiedot sekä muut yhteystiedot.

Avaintiedot

Ohessa joitakin avaintietoja. Jos haluat enemmän tietoa yrityksestä ja sen historiasta, voit lukea siitä täällä. Tai jos haluat tilata Mixtumin uutiskirjeen, voit tehdä sen täällä.

  • Perustettu: vuoden 2003 alussa
  • Y-tunnus: 1797203-3
  • ToimitusjohtajaPasi Kainulainen

Yleinen Yhteydenottolomake

Meillä ei ole jatkuvaa puhelintukea, vaan kaikissa yleisissä asioissa ja koulutustiedusteluissa kannattaa käyttää yhteydenottolomaketta. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin sähköisesti takaisin mahdollisimman pikaisesti. Jos kuitenkin jätät yhteydenottoon mukaan puhelinnumerosi ja toivot vastausta takaisin puhelimitse, sekin tietysti onnistuu.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen

Projektien tarjouspyyntölomake

Oletko kiinnostunut verkkosivuista, videoeditoinnista, taittotöistä, animaatiosta tai muista palveluistamme? Kun kerrot meille tarkemmin hankkeestasi, voimme kartoittaa työmäärän ja kustannuksia.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen

Sijaintitiedot

Korona-aikaan toimimme pääsääntöisesti etänä. Järjestämme koulutukset ja tapaamiset kätevästi suoraan verkon välityksellä. Lähikoulutukset järjestetään pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta tulemme myös asiakkaan omiin toimitiloihin ympäri Suomen. Räätälöidyt koulutukset ja konsultoinnit voidaankin järjestää joko Mixtumin toimipisteessä, asiakkaan toimipisteessä tai nykyaikaisesti ja edullisesti etänä verkon välityksellä.

  • Velhon luokkahuoneessa pidettävien lähikoulutusten ohjeet ja vinkit löydät täältä.
  • Velhon verkon välityksellä etänä pidettävien koulutusten ohjeet ja vinkit löydät täältä.

Tuotanto-, laskutus- ja yleinen postiosoite

Mixtum
Konsulinrinne 11
02450, Sundsberg

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä