Top

Mixtumin vuoden 2019 tulos: uusi ennätys!

18.03.2020 | Kategoriassa: Tiedotteet
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Vuosi 2019 oli ennätyksellinen sekä liikevaihdossa että liikevoitossa mitattuna.

Mixtumin tilinpäätös osoitti, että vuosi 2019 oli ennätyksellinen sekä liikevaihdossa että liikevoitossa mitattuna. Liikevaihto nousi viime vuodesta noin 32 % ja liikevoitto noin 44 %. Kyseessä oli kolmas perättäinen selkeä nousujohteinen vuosi ja tähän astinen ennätys.

Liikevaihto vuonna 2019 teki uuden ennätyksen.
Myös liikevoitto teki uuden ennätyksen vuonna 2019.

Vuoden 2020 näkymät

Myös alkuvuosi 2020 alkoi sekin heti uuden ennätysvauhdin mukaisesti, ainakin vielä maaliskuuhun puoleen väliin asti. Kaikesta huolimatta tässä on hieman paha maku suussa ja loppuvuosi onkin melkoinen kysymysmerkki. Tätä artikkelia kirjoittaessa koulut ja oppilaitokset ovat Suomessa parhaillaan suljettuina ja päällä on Covid-19-taudin aiheuttama kaaos.

Järjestämme edelleen pienryhmäkoulutuksia sekä henkilökohtaisia konsultointeja ja valmennuksia sekä asiakkaan omissa tiloissa että meidän omissa koulutustiloissamme. Kyseessä ovat nimenomaan pienryhmäkoulutukset viranomaisten säännösten mukaisesti. Seuraamme koko ajan viranomaisten suosituksia ja rajoituksia ja tarvittaessa esimerkiksi rajaamme tai kokonaan siirrämme kaavailtuja koulutuksia myöhempään ajankohtaan.

Kaikki tulevat syksyn koulutukset ovat jo kalenterissa, mutta voi hyvinkin olla, että syksylle tulee vielä lisää kursseja, jos joudumme siirtämään ainakin osan keväälle kaavailluista kursseista myöhempään ajankohtaan. Jos näin käy niin kurssilaisille tästä ei koidu mitään veloitusta. Tosin ainakaan tällä hetkellä yhtään meidän kurssia ei ole varsinaisesti peruutettuna.

Toimimme tällä hetkellä pääasiassa etänä ja meidät tavoittaa hyvin esimerkiksi kotisivujen tai sähköpostin välityksellä. Multimediatuotantoon ja verkkosivujen rakentamiseen liittyen Korona-virus ei ole vaikuttanut. Lisäksi olemme kehittämässä ja lanseeramassa lähitulevaisuudessa oman verkkokaupan ja siihen liittyen uusia velhon verkkokursseja ja videotutoriaaleja. Nämä verkkokoulutukset on suunniteltu ja toteutettu meidän suosittujen velhon lähikurssien tueksi ja rinnalle. Näin oli suunnittelilla jo aiemmin, mutta ehkäpä Korona-virus laittoi hieman lisää vauhtia myös näihin suunnitelmiin ja toteutuksiin.

Julkaisuun liitetyt avainsanat
liikevaihto liikevoitto mixtum tulos

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä