Top

Mixtum toteutti suomela.fi -verkkosivuston

Suomela.fi on Freemium Media Oy:n ylläpitämä ja kävijämäärältään erittäin suosittu verkkosivusto. Erityisesti pientaloasumiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen keskittyvällä sivustolla vierailee parhaimmillaan 10 000 kävijää päivittäin eli noin 300 000 kävijää kuukaudessa.

Mixtum toteutti suomela.fi-verkkosivuston ja kaikki siihen liittyvät työkalut ja ominaisuudet. Sivusto toteutettiin WordPress-muotoisena ja siihen räätälöitiin hyvin suuri määrä erilaisia työkaluja ja komponentteja asiakkaan omatoimista sisällön päivitystyötä varten. Sivustolla onkin sisältöä todella paljon. Sivustolla on esimerkiksi yli 6200 pientaloasumiseen keskittyvää artikkelia, lähes 8500 tuotetta,  liki 700 rakennusalan tekijää ja yli 100 videotakin.

Sivustoa suunniteltaessa keskityttiin paljon sivujen toimivuuteen kaikenlaisilla laitteilla. Sivustoa voi käyttää sujuvasti yhtä hyvin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Toinen tärkeä seikka oli hakukoneoptimointi. Suomelan artikkelit sijoittuvatkin erittäin hyvin Google-haussa.

Varsinaisen koodaustyön lisäksi Mixtum on myös suunnitellut sivujen ulkoasua, kuvakkeita. Itse asiassa Mixtum on suunnitellut sekä Suomelan että Pientalojapihan logot ja piirtänyt paljon muutakin kuvitusgrafiikkaa sivustolle.

Sisällönhallintajärjestelmä on räätälöity asiakkaan tarpeita varten ja sisältää monenlaisia työkaluja. Yhtenä esimerkkinä asiakas voi toteuttaa halutessaan kalentereita ja kilpailuja. Esimerkiksi joulukalenterikilpailu on jo perinteeksi muodostunut palvelu.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

työnäytteeseen liitetyt avainsanat
suomela verkkosivut wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin