Top

Mixtum toteutti Refashioningrenaissance -verkkosivuston

Joulukuussa 2016 Euroopan tutkimusneuvosto myönsi professori Paula Hohtalle 2 miljoonan euron avustuksen renessanssin uudelleensuuntautumiselle: suosittuja ryhmiä ja vaatteiden materiaalia ja kulttuurista merkitystä Euroopassa 1550-1650.

Hankkeen isännöi Aalto-yliopiston taideteollinen korkeakoulu, muotoilu ja arkkitehtuuri. Projektissa on tällä hetkellä johtava tutkija, tohtoriarkkitehti, tutkimusapulaite ja projektipäällikkö. Projektissa pyritään aktiivisesti osallistumaan laajempaan tutkimusverkostoon ja järjestämään ja osallistumaan konferensseihin, työpajoihin ja luentoihin.

Mixtum valittiin tarjouskierrosten jälkeen lopulta sivuston toteuttajaksi. Sivusto toteutettiin WordPress-muotoisena ja siihen räätälöitiin kaikki asiakkaan tilaamat ja toivomat ominaisuudet ylläpitoa varten, esimerkiksi blogien, tapahtumien ja julkaisujen omatoimista luomista , päivittämistä ja muuta ylläpitoa varten.

Mixtum ei suunnitellun sivun ulkoasua, vaan siitä vastasi graafinen suunnittelija Heidi Pöysä.

Syksyn 2018 – uusi päivityspaketti

Syksyllä 2018 sivustolle tehtiin laajamittaisia muutoksia, päivityksiä ja lisättiin uusia ominaisuuksia. Erityisesti sivujen hallintapuolelle lisättiin uusia toimintoja, joilla asiakas voi luoda uudenlaista sisältöä. Vaikka uudet toiminnot luotiin valmiiksi, osa uusista toiminnoista ja niiden sisällöistä julkaistaan vasta myöhemmässä vaiheessa.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

Työnäyte kuuluu kategorioihin
työnäytteeseen liitetyt avainsanat
wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin