Top

Viherrinki.fi -verkkosivujen suunnittelu ja toteutus WordPress-muotoisena

Mixtum voitti tarjouskilpailun Viherrinki.fi-verkkosivujen toteutuksesta ja suunnitteli Viherrinki.fi-verkkosivujen uuden ulkoasun, grafiikan ja toiminnallisuudet. Verkkosivujen tekninen toteutus tapahtui räätälöidysti WordPress-muotoisena.

Mixtum rakensi ja räätälöi asiakkaalle täysin uniikin ja responsiivisen WordPress-teeman tarkasti halutuilla ominaisuuksilla. Näin ollen kaikkia sivuston sisältöjä voidaan päivittää helposti ja täysin itsenäisesti. Verkkosivuston teknisen toteutuksen lisäksi Mixtum tarjosi graafisen suunnittelun palveluja ja kuvituspalveluja.

Kauppiastilin räätälöinti

Verkkosivuille koodattiin räätälöity osio Viherrinki-ketjuun kuuluvia kauppiaita varten. Kauppiaat voivat kirjautua sisään Kauppiastiliin ja esimerkiksi ladata Viherrinki-ketjun mainos- ja markkinointiaineistoja kuvapankin avulla. Viherringin omat ylläpitäjät taas voivat päivittää kuvapankkia ja esimerkiksi organisoida materiaaleja ja aineistoja hallintaan rakennettujen työkalujen avulla. Samalla tavalla Viherringin ylläpitäjät voivat toki luoda ja päivittää monia muitakin sivuilla julkisesti tai vain rajatuille henkilöille tarjolla olevia sisältöjä.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

Työnäyte kuuluu kategorioihin
työnäytteeseen liitetyt avainsanat
verkkosivut viherrinki wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin