Top

Verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Jopa noin kolmannes kaikista maailman verkkopalveluista on tehty WordPressillä! Yksi syy suosioon on helppokäyttöisyys ja ilmainen lisenssi. Koska WordPress on helppokäyttöinen, sen oppimiseen ei tarvitse ihmeitä ja koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen käytöstä ei tarvitse maksaa mitään.

WordPress-kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai yksityishenkilölle

Jos et halua tuskaillajoka kerta kun yrität tuottaa verkkosivuille sisältöä, suosittemme valitsemaan WordPressin. Sen käyttäminen on hyvin helppoa ja siihen on saatavilla paljon lisäosioa, laajennuksia ja ohjeistuksia. Osaksi juuri helppokäyttöisyyden ja laajan levikin takia olemme valinneet pääasialliseksi sisällönhallintajärjestelmäksi nimenomaan WordPressin ja tarjoamme sitä lähtökohtaisesti asiakkaillemme. Meille tärkein syy on kuitenkin siinä, että koska WordPress on helposti kehitettävissä ja räätälöitävissä, voimme kehittää asiakkaiden sivuille juuri sellaiset työkalut ja ominaisuudet, joita sisällöntuottamisessa ja sivujen ylläpitämisessä tarvitaan. Saat juuri sitä mitä tarvitset! Lähtökohtaisesti kaikki toteuttamme WordPress-verkkosivut ovatkin nimenomaan asiakkaille ja heidän tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia. Emme tarjoa valmiita teemoja tai muitakaan lisukkeita, sillä me kehitämme itse omat teemat, laajennukset ja vaativammatkin erikoistyökalut. Toisin sanoen, hallitsemme WordPressin enemmän kuin sujuvasti!

Anna meidän toteuttaa verkkopalvelusi, niin voit itse keskittyä olennaiseen.

WordPress-sivujen hallinta

Miksi valita WordPress-verkkosivut?

Syitä WordPressin käyttöön on lukuisia. Tässä viisi tärkeintä:

1. Laaja peruspaketti, joka on kuitenkin laajennettavissa ja räätälöitävissä

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen lisenssi on itsessään ilmainen. Toki räätälöidyn WordPress-sivuston suunnittelu ja kehittäminen maksaa jotain, mutta koska me olemme valinneet WordPressin pääasialliseksi kehitysalustaksi ja olemme jo vuosikausia kehittäneet sen avulla monenlaisia sivustoja, meillä on paljon valmiita omia laajennuksia ja työkaluja, jotka voidaan tarvittaessa liittää mukaan sivustoon. WordPress-sivuille voidaan liittää esimerkiksi kuvakaruselleja, yhteydenottolomakkeita, kuva- ja videogallerioita, uutiskirjeitä, verkkokauppoja, kieliversioita ja monia muita lisäominaisuuksia ihan tarpeen mukaan.

2. Helppo oppia ja käyttää

WordPress on ehkä markkinoiden helppokäyttöisin julkaisujärjestelmä ja suunniteltu nimenomaan sisällöntuottajia ajatellen. Kirjoittaminen ja tekstin editointi on helppoa ja vaivatonta. Ja vaikka järjestelmä on itsessään helppokäyttöinen, me kuitenkin tarjoamme kaikille asiakkaille tarvittaessa ilmaisen koulutuksen / perehdytyksen julkaisujärjestelmän käyttöön omassa koulutuskeskuksessamme. Tästä on hyötyä, jos sivuille kehitetty esimerkiksi verkkokauppa tai jokin muu laajempi toiminnallisuus, jota WordPress ei sisällä vakiona.

3. Selkeä julkaisuprosessi, selkeät roolit

Varsinaisen sisällöntuottamisen lisäksi WordPress sisältää myös valmiina monenlaisia käyttäjärooleja. Eritasoisista käyttäjärooleista on apua, kun moni henkilö saman yrityksen sisällä luo sisältöä ja ylläpitää sivustoa. Yksi henkilö voi esimerkiksi hallita muit käyttäjiä ja asentaa tai poistaa lisäosia, kun taas joku toinen pystyy vain tuottamaa asiasisältöjä. Jos sivustoon liitetty verkkokauppa, yksi henkilö voisi olla vastuussa ainoastaan verkkokaupan ja sen tuotteiden päivityksestä. Kun jokaisella käyttäjällä on oma roolinsa ja oikeudet sivujen päivittämiseen liittyen, ristiriitoja, ongelmia tai suoranaisia vahinkoja ei pääse muodostumaan.

4. Responsiivinen, nopea ja turvallinen

WordPress-sivuista saadaan kaikin tavoin modernit ja responsiiviset, jolloin ne toimivat kaikilla päätelaitteilla katsottuna: tietokoneen näytöllä, puhelimella tai tabletilla. WordPress on myös jo lähtökohtaisesti turvallinen, suojattu ja testattu ympäristö. Me kuitenkin lisäämme entisestään WordPressin tietoturvaa liittämällä sivuille omia suojauksia. Tarjoamme kaikille asiakkaille myös erittäin edullista ylläpitopakettia, joka sisältää WordPressin ja kaikkien siihen kuuluvien lisäosien ja muiden ominaisuuksien päivitysten pitämisen ajan tasalla. Huolehdimme myös varmuuskopioinnista, jolloin sivusto aina palautettavissa takaisin, jos jokin vahinko sattuisi tapahtumaan.

5. Hakukoneystävällinen

Hakukoneystävällisyys ei ole mitään rakettitiedettä. Me huolehdimme siitä, että kehittämämme sivut ovat aina mahdollisimman Google-ystävälliset. tarjoamme asiakkaillemme myös erityiset työkalut ja välineet WordPress-sivujen omatoimista optimointia varten. Tarvittaessa myös konsultoimme ja koulutamme hakukoneoptimointiasioita ihan erikseen.

WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ominaisuuksia

 • Rajoittamaton määrä sisältöä
 • Täysin hakukoneoptimoitavissa
 • Kuvien automaattinen skaalaus
 • Kuvien rajaustoiminnot ja kuvien kääntäminen
 • Tiedotteiden ja sivujen ajastettu julkaisu
 • Salasanalla suojatut sisällöt
 • Ajankohtaista-palstat
 • Versionhallinta
 • Sosiaalisen median jakopainikkeet
 • Kävijäseuranta
 • Sähköpostiosoitteet roskapostisuodatuksella ja virustorjunnalla
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • YouTube-videoiden helppo upotus
 • Google Maps -kartat
 • iPad-optimoitu ylläpito, myös Retina-näytöille
 • Mobiilisovellukset Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle

Pyydä tarjous WordPress-verkkosivujen rakentamisesta!

Olemme toteuttaneet erittäin suuren määrän laajoja ja haastaviakin WordPress-sivustoja. Suunnitelemme sinulle sinun näköiset tyylikkäät sivut ja koodaamme kaikki tarvittavat ominaisuudet niin, että sinä voit keskittyä sisällön luomiseen. Mikäli sinulla on valmis grafiikka tai siihen tekijä, ei sekään ole ongelma. Tällöin voimme keskittyä pelkästään sivujen tekniseen toteutukseen. Meillä on myös kokemusta sivustojen hostauksesta. Jos sinulla ei ole sivuja varten domainia ja web-hotellia, voimme hankkia ne sinulle puolestasi. Saat sivuille myös ajanmukaiset SS-suojaukset sekä hakukoneoptimoinnin, jotta sijotut mahdollisimman hyvin Googlen hakutuloksissa! Kaiken lisäksi, voimme tarjota sinulle ilmaisen koulutuksen / perehdytyksen WordPressin käyttöön, jos WordPress on sinulle vielä tuntematon. Mikäli tarvitset apua uuden WordPress-sivuston rakentamisessa, keskeneräisen sivuston loppuunsaattamisessa tai missä tahansa muussa WordPress-alustaan liittyvässä asiassa, älä epäröi ottaa yhteyttä!Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Sisältö kuuluu kategorioihin

Tutustu näihin alasivuihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä