Top

Espoon taidelainaamo -verkkosivujen toteutus

Mixtum toteutti Espoon taidelainaamon verkkosivut. Verkkosivut luotiin WordPress-muotoisina ja täysin kustomoituna asiakkaan oman graafisen suunnitelman ja toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Mixtum toteutti Espoon Taidelainaamon uudet verkkosivut kustomoituja ja räätälöitynä asiakkaan oman tarkan graafisen suunnitelman mukaisesti. Sivuille rakennettiin muun muassa jäsenosio, johon taiteilijat voivat kirjautua sisään ja liittää omia teoksiaan taidelainaamon teoshakuun sekä muokata teoksen tietoja myös jälkikäteen. Yleisellä taiteilijat-sivulla voidaan listata taiteilijoita niiden nimen perusteella ja nähdä taiteilijan omia esittelysivuja ja taiteilijan julkaisemia teoksia. Vastaavasti yleisellä teoshakusivulla taas voidaan hakea julkaistuja teoksia niiden nimen, fyysisen koon, tyypin, värin, toteutustekniikan ja taiteilijan nimen mukaan sekä järjestää hakutulokset esimerkiksi hinnan tai nimen mukaisesti. Kaikki ominaisuudet rakennettiin asiakkaan toiveiden ja suunnitelman mukaisesti. luonnollisesti kaikki sivut toteutettiin myös ajanmukaisesti täysin responsiivisena ja mobiiliyhteensopivana. Espoon taidelainaamon sivujen ohessa Mixtum toteutti myös asiakkan erilliset Espoon kuvataiteilijat -verkkosivut.

Espoon taidelainaamon teosvalikoimasta löytyy laaja valikoima eri taiteilijoiden teoksia, jotka ovat lainattavissa kuukausittain maksettavaa lainausmaksua vastaan.

Työnäytteen perustiedot

Kuvat

Voit liikkua avatusta työnäytteestä toiseen svaippaamalla tai esimerkiksi nuolinäppäimillä.

työnäytteeseen liitetyt avainsanat
kotisivut wordpress
Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa työnäytteistä.

Suodata työnäytteitä

Järjestä

  • 4 työnäytettä per sivu
  • 8 työnäytettä per sivu
  • 20 työnäytettä per sivu
  • Näytä kaikki
  • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
  • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin