Top

SUPER-tarjous – syyskauden 2020 etäkurssit erikoishintaan!

17.09.2020 | Kategoriassa: Etäkoulutus Lähikoulutus Velhon-kurssit
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Joko Korona on sekoittanut pään tai sitten kyseessä on muu hetkellinen mielihäiriö. Tarjoamme nimittäin kaikki syyskauden 2020 verkon kautta järjestettävät etäkurssit nyt super-edulliseen hintaan! Tilaisuuteen kannattaa kuitenkin tarttua nopeasti, sillä tämä tarjous on koeluonteinen ja voimassa vain toistaiseksi. Saatamme luopua tarjouksesta mitä pidemmälle syksyä ja loppuvuotta edetään!

Korona-pandemian rantauduttua Suomeen aloimme tarjoamaan keväällä 2020 etäkurssivaihtoehtoja suosituista velhon lähikursseista. Keväkaudella tarjosimme etäkursseja pienen aikaa erittäin edulliseen hintaan. Nyt syyskauden kunniaksi tarjoamme samantapaista super-tarjousta mutta jopa vielä aiempaa edullisempaan hintaan. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Verkon kautta järjestettävät velhon etäkurssit nyt erikoishintaan 490 € + alv

Kuten otsikosta jo käy selväksi, tarjoamme tällä hetkellä kaikki syyskauden 2020 kaksipäiväiset velhon etäkurssit erikoishintaan 490 € + alv (kurssien normaalihinta on 890 + alv). Tämä on kovin tarjous mitä meillä on ollut koskaan ja tilaisuuteen kannattaa todella tarttua, sillä tarjous on voimassa vain toistaiseksi. Tarjouksen voimassaoloaikaa ei ole määritetty. Tarjous on tarkoitus pitää voimassa ainakin alkusyksyn ajan, mutta mitä pidemmälle loppuvuotta mennään, sitä suurempi on mahdollisuus on siihen, että tarjous otetaan pois käytöstä. Tarjous on vain uusia kurssi-ilmoittautumisia varten ja kursseilla on paikkoja vain rajoitetusti.

Ainakin tämän artikkelin kirjoitushetkellä voit vielä osallistua kaikkiin syyskauden koulutuksiin erikoishinnalla. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti!

Tarjouksen ehdot:

Super-etätarjous koskee vain uusia kurssi-ilmoittautumisia. Tarjous ei vaikuta kurssien siirtoihin (esimerkiksi lähikurssilta etäkurssille) eikä tarjoushinta ole voimassa uudelleenosallistumisissa sellaisille etä- tai lähikursseille, joihin on jo tehty peruutus.

mixtum laadukas edullinen kokonaisuus

Pysy menossa mukana ja lue super-tarjouksista uutiskirjeestämme

Jos haluat jatkossakin tietää ensimmäisten joukossa meidän uusista tarjouksista tai vaikkapa uusista kurssiaiheista ja niiden ajankohdista, kannattaa liittyä mukaan Mixtumin uutiskirjeen tilaajiin. Lähetämme uutiskirjeita korkeintaan muutamia per vuosi ja vain aina silloin, kun meillä on jotain kiinnostavaa kerrottavaa tai tarjolla tarjouksia.

Etäkurssilla saat saman kouluttajan, saman tietomäärän ja muutenkin samanlaisen koulutuskokemuksen kuin perinteisellä lähikurssilla

Mixtumin järjestämä etäkoulutus on hyvin samanlainen koulutuskokonaisuus, kuin lähikoulutuskin – se vain tapahtuu kokonaan verkon välityksellä. Hyvä puoli on siinä, että etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua koulutukseen omalta työpisteeltäsi tai vaikka kotoa käsin. Tarvitset vain oman tietokoneen (PC tai Mac), koulutuksessa käytettävän sovelluksen ja nettiyhteyden. Huomaathan, että Adobe-sovelluksista ja esimerkiksi monista koodieditoreista on saatavilla joko kokonaan ilmainen versio tai vähintäänkin ilmainen kokeiluversio, joten sinun ei tarvitse välttämättä ostaa aitoja ohjelmistolisenssejä etäkoulutusta varten.

Mixtum verkkokurssit ja digikoulutukset etäopiskeluna
Etäkurssille voi osallista paikasta riippumatta. Tarvitset vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden.

Olemme kirjoittaneet erillisen artikkelin, jossa esitellään Mixtumin tarjoamien koulutusvaihtoehtojen eroja. Ohessa on joitakin artikkelista otettuja poimintoja siitä miksi etäkurssi voisi olla varsin hyvä koulutusvaihtoehto.

  • Etäkurssin hinta on nyt SUPER-edullinen!
  • Voit osallistua kurssille paikasta riippumatta. Samalla säästät todennäköisesti matka- ja majoituskuluissa.
  • Saat saman kokeneen kouluttajan, kuin lähikurssillakin.
  • Saat samanlaisen harjoitusaineiston, kun lähikurssilla. Voit ladata kursseilla käytettävät harjoitusmateriaalit verkosta ennen kurssin alkua.
  • Saat etäkurssin tueksi saman laadukkaan velhon käsikirjan, joka jaetaan myös lähikurssilla. Etäkurssilla tämä aineisto jaetaan sähköisessä muodossa.
  • Sinun ei tarvitse olla hiljaa ja näkymätön. Etäkurssin aikana voidaan hyödyntää keskustelua mikrofonin kautta sekä chat-keskusteluja, jonka avulla on myös mahdollista lähettää liitetiedostoja.
  • Vaikka kouluttaja ei ole fyysisesti vierelläsi, kouluttaja on koko ajan apunasi mikä tahansa ongelma eteen tuleekaan. Sinun tarvitsee vain kysyä apua.
  • Tulostettu kurssitodistus voidaan postittaa kurssilaisille pidetyn kurssin jälkeen.

Heräsikö mielenkiinto vai jäitkö vielä miettimään? Kannattaa lukea lisää erilaisten koulutusmuotojen eroista artikkelistamme:

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä