Top

Ajanmukaista tietoa Covid19-tautiin ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen

11.03.2020 | Kategoriassa: Ajankohtaista Tiedotteet Verkkokoulutus

Mixtum tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Suositut velhon lähikurssit järjestetään Mixtumin koultutuspisteellä, Espoon Technopolis -kampusalueella. Asiakkaidemme, kumppaniemme sekä oman henkilöstömme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseen.

Tähän tiedotteeseen on kerätty tärkeimmät ja ajanmukaiset tiedot Covid19-tautiin eli Korona-virukseen ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen. Päivitämme tätä tiedotetta ja ohjeistusta säännöllisesti. Jos mikä tahansa asia askarruttaa niin kysymyksiä voi esittää yhteydenottolomakkeemme kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Päivitetty viimeksi: 22.5.2020
Alla on kerrottu tämänhetkinen tilanne tiivistettynä:

  • Mixtum järjestää kaikki kalenterissa olevat lähikoulutukset ja verkkokurssit Korona-tilanteesta riippumatta. Sekä lähikoulutus että verkkokoulutus voidaan järjestää jopa vain yhdelle osallistujalle. Meillä on muutenkin vain ns. pienryhmäkoulutuksia, joten luokassa on hyvin tilaa ja voit pitää lähikoulutuksissakin hyvin etäisyyttä muihin opiskelijoihin.
  • Jos lähikurssia ei voida järjestää syystä tai toisesta (luokkahuonekoulutus) tai olet syystä tai toisesta estynyt pääsemään paikalle, sinulla on mahdollisuus veloituksetta siirtää koulutus myöhemmin järjestettävällä vastaavalle Mixtumin kurssille, joka järjestetään nimenomaan lähikoulutuksena luokkatilassa. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Olemme päivittäneet kurssiehtomme uusien etujen (varavaihtoehtojen) mukaisiksi 26.3.2020.
  • Mixtumin koulutusrakennuksen kampusalueella ei ole todettu virustartuntoja.
  • Koko kampusalueella on päällä säännöllinen ja tehostettu siivous ja desinfiointi. Käsidesiä on saatavilla kaikista yhteiskäyttötiloista yms.
  • Aulapalvelut toimivat edelleen normaalisti, vaikka muuten koko rakennuksessa ei ole juurikaan ihmisiä.
  • Ravintolatoiminnassa on muutoksia ja esimerkiksi lounaan voi noutaa valmiina take-away-annoksena tai voit tuoda paikan päälle omat eväät. Rakennuksesta löytyy keittiötilat.
  • Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistusta ja tiedotamme koko ajan mahdollisista muutoksista.

22.5.2020 – Siirrymme osin takaisin lähikoulutuksiin mutta olemme lisänneet myös uusien etäkurssien määrää

Siirrymme hiljalleen kesäkuun alusta alkaen (1.6.2020) takaisin perinteisiin luokkahuonekoulutuksiin – mikäli Korona-tilanne sen vain suo. Toisin sanoen, jos haluat nimenomaan mukaan lähikoulutukseen, sinulla on siihen mahdollisuus. Kampusalueella ei ole todettu tarjuntoja ja päällä on tehostettu siivous ja desinfiointi. Meillä on samaan aikaan kuitenkin tarjolla lukuisia myös etänä pidettäviä live-stream-muotoisia verkkokursseja, joten kaikki nimenomaan etäkoulutuksista kiinnostuneet pääset mukaan kursseillemme paikasta riippumatta. Toisin sanoen, pyrimme tarjoamaan sekä lähi- että etäkursseja kaikille niin, että pääset mukaan koulutuksiin juuri siinä muodossa, kuin sinulle parhaiten sopii.

Uutinen: Olemme lisänneet kurssikalenteriin yleisön toiveiden mukaisesti uusia verkkokursseja.


16.3.2020 – Muutoksia ravintolapalveluissa

Ravintolan noutopöytä on toistaiseksi lopetettu 16.3.2020 alkaen. Ravintolasta saan lounaan annoksina, jonka voi nauttia ravintolan tiloissa tai ottaa mukaan (take away). On myös mahdollista tuoda mukaan omat eväät. Koulutusluokan lähellä on keittiötila ja suoraan koulutusluokassa jääkaappimahdollisuus sekä ruokailuvälineet. Toki voit tuoda mukana myös omat ruokailuvälineet.


11.3.2020 – Koulutusrakennuksessa tehostettu siivous ja desinfiointi

Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi koko kampusalueella siirryttiin 11.3.2020 alkaen siirrytty tehostettuun siivoukseen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhteiskäytössä olevat tilat (ovenkahvat, hissien käyttöpaneelit, sisäänkäynnit, yleiset vessat, väliovet, aulojen tasot ym. siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti. Myös kaikki koulutusluokan tilat, koneet, laitteet, tietokoneet, pöydät ja muut pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti ennen ja jälkeen koulutuksen tai konsultoinnin.

Huolehdithan sinäkin omasta tehokkaasta käsien pesusta. Koulutusrakennuksesta löytyy hyvät mahdollisuudet käsien pesuun ja aulapalvelusta on aina saatavilla myös käsien desinfiointiainetta. Myös koulutusluokassa on desinfiointiainetta.

Mixtum käy kaikin tavoin taistelua Korona-pandemiaa vastaan.

Tulethan paikalle vain, jos tunnet itsesi terveeksi! Voimme siirtää osallistumiset tarvittaessa täysin veloituksetta myöhempään ajankohtaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä