Top

Ajanmukaista tietoa Covid19-tautiin ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen

11.03.2020 | Kategoriassa: Ajankohtaista Tiedotteet Verkkokoulutus

Mixtum tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Suositut velhon lähikurssit järjestetään Mixtumin koultutuspisteellä, Espoon Technopolis -kampusalueella. Asiakkaidemme, kumppaniemme sekä oman henkilöstömme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseen.

Tähän tiedotteeseen on kerätty tärkeimmät ja ajanmukaiset tiedot Covid19-tautiin eli Korona-virukseen ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen. Päivitämme tätä tiedotetta ja ohjeistusta säännöllisesti. Jos mikä tahansa asia askarruttaa niin kysymyksiä voi esittää yhteydenottolomakkeemme kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Päivitetty viimeksi: 30.3.2020

Alla on kerrottu tämänhetkinen tilanne tiivistettynä:

  • Mixtum järjestää edelleen kaikki kalenterissa olevat kurssit – sikäli mikäli Korona-virus ei ole muuttanut tilannetta koulutuspaikassa tai viranomaiset eivät ole rajoittaneet konsultointitoimintaa. Koulutus voidaan järjestää jopa vain yhdelle osallistujalle ja meillä kyseessä on joka tapauksessa vain ns. pienryhmäkoulutus.
  • Jos kurssia ei voida järjestää syystä tai toisesta paikan päällä tai olet syystä tai toisesta estynyt pääsemään paikalle, tarjoamme sinulle kaksi eri varamahdollisuutta:
  • a) Sinulla on mahdollisuus osallistua täysin vastaavanlaiseen Mixtumin järjestämään verkkokoulutukseen (sama päivämäärä, sama kesto, sama kouluttaja, sama hinta jne.), kuin alkuperäinen luokkahuoneessa tapahtuva lähikoulutus. Sinun ei siis tarvitse tulla paikan päälle, vaan voit osallistua kurssille omalla tietokoneella ja nettiyhteydellä. Lue lisää live video streaming -muotoisesta verkkokoulutusmahdollisuudesta.
  • b) Sinulla on mahdollisuus (täysin veloituksetta) siirtää koulutus myöhemmin järjestettävällä vastaavalle Mixtumin kurssille, joka järjestetään nimenomaan lähikoulutuksena luokkatilassa. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Olemme päivittäneet kurssiehtomme uusien etujen (varavaihtoehtojen) mukaisiksi 26.3.2020.
  • Tällä hetkellä kampusalueella ei ole todettu virustartuntoja.
  • Koko kampusalueella on päällä säännöllinen ja tehostettu siivous ja desinfiointi. Käsidesiä on saatavilla kaikista yhteiskäyttötiloista yms.
  • Aulapalvelut toimivat edelleen normaalisti, vaikka muuten koko rakennuksessa ei ole juurikaan ihmisiä.
  • Ravintolatoiminnassa on muutoksia ja tällä hetkellä buffet-tarjoilut on lopetettu. Lounaan voi noutaa valmiina take-away-annoksena tai voit tuoda paikan päälle omat eväät. Rakennuksesta löytyy keittiötilat.
  • Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistusta ja tiedotamme koko ajan mahdollisista muutoksista.

Koulutusrakennuksessa tehostettu siivous ja desinfiointi

Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi koko kampusalueella siirryttiin 11.3.2020 alkaen siirrytty tehostettuun siivoukseen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhteiskäytössä olevat tilat (ovenkahvat, hissien käyttöpaneelit, sisäänkäynnit, yleiset vessat, väliovet, aulojen tasot ym. siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti. Myös kaikki koulutusluokan tilat, koneet, laitteet, tietokoneet, pöydät ja muut pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti ennen ja jälkeen koulutuksen tai konsultoinnin.

Huolehdithan sinäkin omasta tehokkaasta käsien pesusta. Koulutusrakennuksesta löytyy hyvät mahdollisuudet käsien pesuun ja aulapalvelusta on aina saatavilla myös käsien desinfiointiainetta. Myös koulutusluokassa on desinfiointiainetta.

Mixtum käy kaikin tavoin taistelua Korona-pandemiaa vastaan.

Tulethan paikalle vain, jos tunnet itsesi terveeksi! Voimme siirtää osallistumiset tarvittaessa täysin veloituksetta myöhempään ajankohtaan.

Muutoksia ravintolapalveluissa

Ravintolan noutopöytä on toistaiseksi lopetettu 16.3.2020 alkaen. Ravintolasta saan lounaan annoksina, jonka voi nauttia ravintolan tiloissa tai ottaa mukaan (take away). On myös mahdollista tuoda mukaan omat eväät. Koulutusluokan lähellä on keittiötila ja suoraan koulutusluokassa jääkaappimahdollisuus sekä ruokailuvälineet. Toki voit tuoda mukana myös omat ruokailuvälineet.

Live stream -muotoinen verkkokoulutus varavaihtoehtona lähikoulutukselle

Livenä ja etänä tapahtuvat velhon kurssien video-striimit ovat suunniteltu erityisesti Korona-viruspandemian takia. Tätä koulutusmuotoa voidaan käyttää siinä tilanteessa, että paikan päällä tapahtuvaa lähikoulutusta ei voida syystä tai toisesta järjestää. Videomuotoisen live stream -lähetyksen koulutus on tarkoitus olla mahdollisimman samanlainen kokemus ja tapahtuma, kuin luokkahuoneessa tapahtuva koulutus, mutta se vain järjestetään etänä verkon välityksellä. Vastaava verkkokurssi järjestetään samalla päivämäärällä, kuin mahdollinen peruutettu lähikurssi.

Verkkokoulutuksessa saat samat hyödyt, kuin luokkahuonekoulutuksessakin: seuraat koulutusta ja harjoittelet samalla itse, voit kysyä apua kouluttajalta, voit ladata ennakkoon harjoitusmateriaalit, saat koulutuksen jälkeen kurssitodistuksen jne. Lisäksi sinun ei tietystikään tarvitse matkustaa koulutuspaikalle. Ainoa mitä tarvitaan on tietokone, koulutettava ohjelmisto tai sovellus sekä nettiyhteys. Huomaathan, että liki kaikista Mixtumin sovelluskoulutusten aiheista on saatavilla myös ilmainen tutustumisversio, joten voit osallistua koulutukseen ja asentaa sovelluksen, vaikka sinulla ei olisi ostettu tätä varten oikeaa lisenssiä.

Lue lisää videomuotoisesta etäkoulutuksesta täältä

Mixtum verkkokurssit ja digikoulutukset etäopiskeluna
Voit osallista velhon kursseille myös etänä. Järjestämme tarvittaessa kaikista kevään 2020 lähikursseista verkkokoulutuskokonaisuuden silloin, jos emme voi pitää koulutuksia syystä tai toisesta paikan päällä lähikoulutuksina.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä