Top

Ajanmukaista tietoa Covid19-tautiin ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen

11.03.2020 | Kategoriassa: Ajankohtaista Etäkoulutus Tiedotteet

Mixtum tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Suositut velhon lähikurssit järjestetään Mixtumin koultutuspisteellä, Espoon Technopolis -kampusalueella. Asiakkaidemme, kumppaniemme sekä oman henkilöstömme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseen.

Tähän tiedotteeseen on kerätty tärkeimmät ja ajanmukaiset tiedot Covid19-tautiin eli Korona-virukseen ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen. Päivitämme tätä tiedotetta ja ohjeistusta säännöllisesti.

Jos mikä tahansa asia askarruttaa niin kysymyksiä voi esittää yhteydenottolomakkeemme kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Päivitetty viimeksi: 3.10.2020
Alla on kerrottu tämänhetkinen tilanne tiivistettynä:

  • Mixtum järjestää kaikki kurssikalenterissa olevat koulutukset. Meillä on kalenterissa tarjolla sekä lähikoulutuksia, että etäkoulutuksia. Siltä varalta, että jotain lähikoulutusta ei voitaisi Korona-tilanteen, rajoitusten tai muiden syiden takia takia järjestää, pystymme vaihtamaan sen vastaavaksi etäkoulutukseksi. Meillä on kalenterissa myös paljon uusia vastaavia etäkursseja tarjolla muilla päivämäärillä.
  • Jos suunniteltua lähikoulutusta ei voida syystä tai toisesta järjestää, ilmoitamme asiasta mahdollisimman hyvissä ajoin. Sinulla on samalla mahdollisuus osallistua vastaavaan etänä pidettävään koulutukseen tai veloituksetta siirtää osallistumisesi myöhemmin pidettävälle vastaavalle lähikurssille.
  • Huomaathan, että Mixtumin Lähikoulukset ovat pienryhmäkoulutuksia, joten luokassa on hyvin tilaa ja voit pitää lähikoulutuksissa hyvin etäisyyttä muihin opiskelijoihin. Lisäksi kurssitakuumme mukaisesti sekä lähikoulutus että verkkokoulutus voidaan molemmat järjestää tarvittaessa vain yhdelle osallistujalle.
  • Mixtumin koulutusrakennuksen kampusalueella ei ole todettu virustartuntoja. Lisäksi koko kampusalueella on käytössä säännöllinen ja tehostettu siivous ja desinfiointi. Käsidesiä on saatavilla kaikista yhteiskäyttötiloista ja luokassa pyritään pitämään turvavälit opiskelijoiden välillä.
  • Aulapalvelut toimivat normaalisti ja ravintolatoimintakin on taas normaalia, ainakin syyskauden alussa. Mikäli buffet-pöytä ei olisikaan käytössä niin lounaan voi vähintäänkin noutaa valmiina take-away-annoksena. Tämän annoksen voi syödä ravintolassa tai muissa yhteiskäyttötiloissa. Keittiön ja ravintolasalin puhtaanapitoa on tehostettu ja samalla on vältetty sellaisten ruokien tarjoamista, joka vaatii useamman ihmisen koskettelua. Asiakaspaikkojen määrää on rajattu ja vastaavasti mukaanotettavien ruokavaihtoehtojen tarjontaa on lisätty
  • Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistusta ja tiedotamme koko ajan mahdollisista muutoksista.

3.10.2020 – valitse joko lähikurssi tai etäkurssi

Syyskaudelle 2020 on lisätty etäkoulutusten määrää. Periaatteessa kaikista aiheista on saatavilla sekä lähi- että etäkoulutusvaihtoehto. Sinulla on siten vapaus valita joko lähikurssi paikan päällä, etäkurssi verkon välityksellä tai jopa oma räätälöity privaattikoulutus – sekin joko paikan päällä Mixtumin tiloissa, sinun omissa työtiloissa pidettynä tai vastaavasti etänä verkon välityksellä.

Ravintolassa on ollut alkusyksyn ajan normaali buffet-tarjoilu, mutta tähän voi toki tulla muutoksia, jos yleinen Korona-tilanne muuttuu. Tällöin käytössä ovat take-away-annokset.

26.7.2020 – Syyskauden lähikurssit järjestetään suunnitelman mukaisesti perinteisenä luokkakoulutuksena

Meillä on kalenterissa tarjolla sekä lähikoulutuksia ja etäkoulutuksia. Näillä näkymin ei ole mitään syytä peruuttaa tai muuttaa suunniteltuja lähikoulutuksia, mutta siltä varalta, että lähikoulutusta ei voitaisi järjestää, pystymme vaihtamaan sen vastaavaksi etäkoulutukseksi. Voimme siirtää osallistumisesi veloituksetta tälle etäkurssille, mutta halutessa sinulla on myös mahdollisuus siirtää osallistumisesi (edelleen täysin veloituksetta) myöhemmin pidettävälle samanlaiselle lähikurssille. Näin ollen voit turvallisesti ilmoittautua mukaan kurssille ja tulet varmuudella saamaan koulutuksen. Jos haluat osallistua jo alunperinkin mieluummin vastaavanlaiselle etäkurssille eikä tällaista etämahdollisuutta ole tarjolla kurssikalenterissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsomme, mitä voisimme tehdä asian eteen.

Huomaathan, että meillä on pienet ryhmäkoot, joten toimi nopeasti ja tee ilmoittautuminen hyvissä ajoin – siten varmistat paikkasi kurssilla!


22.5.2020 – Siirrymme osin takaisin lähikoulutuksiin mutta olemme lisänneet myös uusien etäkurssien määrää

Siirrymme hiljalleen kesäkuun alusta alkaen (1.6.2020) takaisin perinteisiin luokkahuonekoulutuksiin – mikäli Korona-tilanne sen vain suo. Toisin sanoen, jos haluat nimenomaan mukaan lähikoulutukseen, sinulla on siihen mahdollisuus. Kampusalueella ei ole todettu tarjuntoja ja päällä on tehostettu siivous ja desinfiointi. Meillä on samaan aikaan kuitenkin tarjolla lukuisia myös etänä pidettäviä live-stream-muotoisia verkkokursseja, joten kaikki nimenomaan etäkoulutuksista kiinnostuneet pääset mukaan kursseillemme paikasta riippumatta. Toisin sanoen, pyrimme tarjoamaan sekä lähi- että etäkursseja kaikille niin, että pääset mukaan koulutuksiin juuri siinä muodossa, kuin sinulle parhaiten sopii.

Uutinen: Olemme lisänneet kurssikalenteriin yleisön toiveiden mukaisesti uusia verkkokursseja.


16.3.2020 – Muutoksia ravintolapalveluissa

Ravintolan noutopöytä on toistaiseksi lopetettu 16.3.2020 alkaen. Ravintolasta saan lounaan annoksina, jonka voi nauttia ravintolan tiloissa tai ottaa mukaan (take away). On myös mahdollista tuoda mukaan omat eväät. Koulutusluokan lähellä on keittiötila ja suoraan koulutusluokassa jääkaappimahdollisuus sekä ruokailuvälineet. Toki voit tuoda mukana myös omat ruokailuvälineet.


11.3.2020 – Koulutusrakennuksessa tehostettu siivous ja desinfiointi

Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi koko kampusalueella siirryttiin 11.3.2020 alkaen siirrytty tehostettuun siivoukseen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhteiskäytössä olevat tilat (ovenkahvat, hissien käyttöpaneelit, sisäänkäynnit, yleiset vessat, väliovet, aulojen tasot ym. siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti. Myös kaikki koulutusluokan tilat, koneet, laitteet, tietokoneet, pöydät ja muut pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti ennen ja jälkeen koulutuksen tai konsultoinnin.

Huolehdithan sinäkin omasta tehokkaasta käsien pesusta. Koulutusrakennuksesta löytyy hyvät mahdollisuudet käsien pesuun ja aulapalvelusta on aina saatavilla myös käsien desinfiointiainetta. Myös koulutusluokassa on desinfiointiainetta.

Mixtum käy kaikin tavoin taistelua Korona-pandemiaa vastaan.

Tulethan paikalle vain, jos tunnet itsesi terveeksi! Voimme siirtää osallistumiset tarvittaessa täysin veloituksetta myöhempään ajankohtaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä