Top

Ajanmukaista tietoa Korona-virukseen ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen

11.03.2020 | Kategoriassa: Ajankohtaista Etäkoulutus Tiedotteet
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Suositut velhon kurssit voidaan järjestää nykyisin täysin etänä verkon välityksellä – tehokkaasti ja modernisti!

Asiakkaidemme, kumppaniemme sekä oman henkilöstömme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseen. Tähän tiedotteeseen on kerätty tärkeimmät ja ajanmukaiset tiedot Covid19-tautiin eli Korona-virukseen ja Mixtumin koulutuspalveluihin liittyen. Päivitämme tätä tiedotetta ja ohjeistusta säännöllisesti.

Jos mikä tahansa asia askarruttaa niin kysymyksiä voi esittää yhteydenottolomakkeemme kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

7.1.2021 – kevään 2021 koulutukset pidetään pääasiassa etämuotoisina ja tarjoushintaan!

Koska Korona-pandemia on edelleen varsin paha, rokotuksia tapahtuu vasta vähitellen ja uusia virusmuunnoksia on löytynyt, olemme päättäneet pitää kevään 2021 koulutukset pääasiassa etäkoulutuksina.

Tarjolla on tuttuun tapaan monenlaisia koulutus- ja kurssiaiheita graafisesta suunnittelusta ja editoinnista ohjelmointiin sekä moneen muuhun aiheeseen, mutta nämä kaikki pidetään turvallisesti ja tehokkaasti etänä verkon välityksellä. Joitakin yksittäisiä koulutuksia voidaan järjestää poikkeuksellisesti lähikoulutuksena, mutta nämä tapahtuvat vasta aikaisintaan kesällä 2021 (todennäköisimmin vasta syyskaudella 2021). Kevät 2021 mennään siis pääsääntöisesti etämuotoisesti.

Hyvää asiassa on se, että etäkoulutukset on otettu erittäin vastaan ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta etäkoulutuksista. Etäkoulutuksia on itse asiassa toivottu lisää Korona-tilanteesta huolimatta. Olemme myös koko ajan kehittäneet etänä pidettäviä koulutuksiamme ja niihin liittyvää tekniikkaa. Otamme kaikki uudet tekniikat ensimmäisten joukossa käyttöön ja väitämme meillä olevan striimaustekniikan ja etäkoulutuksiin liittyvän välineistön olevan parempaa, kuin kilpailevissa paikoissa. Olemme järjestäneet etäkoulutuksia nyt liki vuoden verran ja pystymme antamaan niille vahvan suosituksen oppimisen, tehokkuuden ja monen muun asian takia.

Jos edelleen haluat kouluttajan fyysisesti paikan päälle, kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä mahdollisuutta oman yksityiskoulutuksen pitämiseen. Oma privaattikoulutus voidaan järjestää suoraan omalla työpisteelläsi sekä toki myös turvallisesti ja modernisti etänä verkon välityksellä.

Tarjoamme nyt kaikki kevään 2021 avoimet etäkoulutukset tarjoushintaan! Koska paikkoja etäkoulutuksissakin on vain rajoitetusti, kannattaa varata oma paikka kurssilta mahdollisimman hyvissä ajoin!

Tarkista kaikki tarjolla olevat koulutukset kurssikalenterista.

3.10.2020 – valitse joko lähikurssi tai etäkurssi

Syyskaudelle 2020 on lisätty etäkoulutusten määrää. Periaatteessa kaikista aiheista on saatavilla sekä lähi- että etäkoulutusvaihtoehto. Sinulla on siten vapaus valita joko lähikurssi paikan päällä, etäkurssi verkon välityksellä tai jopa oma räätälöity privaattikoulutus – sekin joko paikan päällä Mixtumin tiloissa, sinun omissa työtiloissa pidettynä tai vastaavasti etänä verkon välityksellä.

Ravintolassa on ollut alkusyksyn ajan normaali buffet-tarjoilu, mutta tähän voi toki tulla muutoksia, jos yleinen Korona-tilanne muuttuu. Tällöin käytössä ovat take-away-annokset.

26.7.2020 – Syyskauden lähikurssit järjestetään suunnitelman mukaisesti perinteisenä luokkakoulutuksena

Meillä on kalenterissa tarjolla sekä lähikoulutuksia ja etäkoulutuksia. Näillä näkymin ei ole mitään syytä peruuttaa tai muuttaa suunniteltuja lähikoulutuksia, mutta siltä varalta, että lähikoulutusta ei voitaisi järjestää, pystymme vaihtamaan sen vastaavaksi etäkoulutukseksi. Voimme siirtää osallistumisesi veloituksetta tälle etäkurssille, mutta halutessa sinulla on myös mahdollisuus siirtää osallistumisesi (edelleen täysin veloituksetta) myöhemmin pidettävälle samanlaiselle lähikurssille. Näin ollen voit turvallisesti ilmoittautua mukaan kurssille ja tulet varmuudella saamaan koulutuksen. Jos haluat osallistua jo alunperinkin mieluummin vastaavanlaiselle etäkurssille eikä tällaista etämahdollisuutta ole tarjolla kurssikalenterissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsomme, mitä voisimme tehdä asian eteen.

Huomaathan, että meillä on pienet ryhmäkoot, joten toimi nopeasti ja tee ilmoittautuminen hyvissä ajoin – siten varmistat paikkasi kurssilla!


22.5.2020 – Siirrymme osin takaisin lähikoulutuksiin mutta olemme lisänneet myös uusien etäkurssien määrää

Siirrymme hiljalleen kesäkuun alusta alkaen (1.6.2020) takaisin perinteisiin luokkahuonekoulutuksiin – mikäli Korona-tilanne sen vain suo. Toisin sanoen, jos haluat nimenomaan mukaan lähikoulutukseen, sinulla on siihen mahdollisuus. Kampusalueella ei ole todettu tarjuntoja ja päällä on tehostettu siivous ja desinfiointi. Meillä on samaan aikaan kuitenkin tarjolla lukuisia myös etänä pidettäviä live-stream-muotoisia verkkokursseja, joten kaikki nimenomaan etäkoulutuksista kiinnostuneet pääset mukaan kursseillemme paikasta riippumatta. Toisin sanoen, pyrimme tarjoamaan sekä lähi- että etäkursseja kaikille niin, että pääset mukaan koulutuksiin juuri siinä muodossa, kuin sinulle parhaiten sopii.

Uutinen: Olemme lisänneet kurssikalenteriin yleisön toiveiden mukaisesti uusia verkkokursseja.


16.3.2020 – Muutoksia ravintolapalveluissa

Ravintolan noutopöytä on toistaiseksi lopetettu 16.3.2020 alkaen. Ravintolasta saan lounaan annoksina, jonka voi nauttia ravintolan tiloissa tai ottaa mukaan (take away). On myös mahdollista tuoda mukaan omat eväät. Koulutusluokan lähellä on keittiötila ja suoraan koulutusluokassa jääkaappimahdollisuus sekä ruokailuvälineet. Toki voit tuoda mukana myös omat ruokailuvälineet.


11.3.2020 – Koulutusrakennuksessa tehostettu siivous ja desinfiointi

Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi koko kampusalueella siirryttiin 11.3.2020 alkaen siirrytty tehostettuun siivoukseen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhteiskäytössä olevat tilat (ovenkahvat, hissien käyttöpaneelit, sisäänkäynnit, yleiset vessat, väliovet, aulojen tasot ym. siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti. Myös kaikki koulutusluokan tilat, koneet, laitteet, tietokoneet, pöydät ja muut pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti ennen ja jälkeen koulutuksen tai konsultoinnin.

Huolehdithan sinäkin omasta tehokkaasta käsien pesusta. Koulutusrakennuksesta löytyy hyvät mahdollisuudet käsien pesuun ja aulapalvelusta on aina saatavilla myös käsien desinfiointiainetta. Myös koulutusluokassa on desinfiointiainetta.

Mixtum käy kaikin tavoin taistelua Korona-pandemiaa vastaan.

Tulethan paikalle vain, jos tunnet itsesi terveeksi! Voimme siirtää osallistumiset tarvittaessa täysin veloituksetta myöhempään ajankohtaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä