Top

Velhon live stream -muotoiset videokoulutukset etäopiskelua varten

Mixtumin livenä tapahtuvassa videomuotoisessa velhon koulutuksessa opiskelet hyvin samalla tavalla, kuin paikan päällä tapahtuvassa lähikoulutuksessakin, mutta luonnollisesti kaikki opetus tapahtuu etänä verkon välityksellä.

Live-video-muotoisessa verkkokoulutuksessa voit opiskella missä vain paikasta riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan saat Mixtumin tarjoaman huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan työpisteellesi tai omaan kotiisi.

Saat Mixtumin huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan omalle työpisteellesi tai kotiisi!

Livenä tapahtuvat velhon kurssit ovat suunniteltu erityisesti kevään 2020 Korona-viruspandemian takia. Näitä koulutuksia voidaan hyödyntää erityisesti siinä tilanteessa, että paikan päällä tapahtuvaa lähikoulutusta ei pystytä syystä tai toisesta järjestämään.

Samalla tavalla, kuin avoimet velhon lähikurssitkin, myös verkon kautta tapahtuvat avoimet livenä pidettävät verkkokurssitkin ovat suunniteltu pääasiassa vain pienryhmille, jolloin opettaminen ja oppiminen on tehokasta. Kursseilla on kurssilaisille maksimimäärärajoitus myös siksi, että nettiyhteyden kaistanopeus pysyisi mahdollisimman hyvänä koko koulutuksen ajan. Kaikkihan tapahtuu kuitenkin livenä ja kyseessä on videolähetys.

Voit osallistua verkkokoulutukseen mistä tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys ja tietokone!

Livenä tapahtuvien velhon verkkokoulutusten perustiedot

Huomaathan, että livenä tapahtuva videokoulutus on mahdollisimman samanlainen kokemus ja koulutuspalvelu, kuin luokkatilassakin pidettävä lähikoulutus, mutta se järjestetään nimenomaan vain verkon välityksellä. Livenä tapahtuvaan koultutukseen tulee ilmoittautua ennakkoon, koska verkkokurssit järjestetään tietyllä päivämäärällä, kuten lähikurssitkin.

 • Koulutus järjestetään verkon välityksellä ennakkoon jaetussa nettiosoitteessa. Sinulle lähetetään ennen koulutukseen osallistumista kutsu, jossa on linkki verkkokoulutukseen. Huomaathan, että vain kurssille osallistuneilla on pääsy koulutukseen eikä ulkopuolisia henkilöitä voi tulla mukaan, vaikka linkki olisikin tiedossa.
 • Sinä voit seurata koulutusta missä tahansa: kotona, toimistolla tai muualla, kunhan sinulla on nettiyhteys.
 • Kurssien päiväaikataulu ja runko on sama, kuin luokkatilassakin tapahtuvassa lähikoulutuksessa. Koulutuksen kesto on siten tyypillisesti klo. 9:00-15:45.
 • Ennen koulutuksen aloitusta voit viettää aikaa ns. virtuaalisessa odotushuoneessa, kunnes kouluttaja avaa koulutuksen kaikille osallistujille. Odotushuoneessa voit vielä tarkistaa, että nettiyhteys toimii ja että sinulla on opetettava sovellus valmiina ja toimivana käytettävissä.
 • Päivän aikana pidetään noin 45 minuutin ruokatauko ja muita pienempiä taukoja tarpeen mukaan.
 • Sinulla tulee olla verkossa tapahtuvaa koulutusta varten oma tietokone, opetettavat sovellukset valmiiksi asennettuna sekä kohtuullinen nettiyhteys.
 • Jos tarvitset apua sovellusten asentamiseen tai muuhun tilanteisiin, voit ottaa yhteyttä joko suoraan kouluttajaan tai Mixtumin asiakaspalveluun. Kurssien tiedustelut, varaamiset, siirrot, peruuttamiset ym. hoituvat nopeiten yhteydenottolomakkeella.

Velhon live video -muotoinen avoin verkkokoulutus on suunniteltu mahdollisimman samanlaiseksi kokemukseksi, kuin luokkahuonekoulutus. Esimerkkinä koulutus tapahtuu täysin livenä ja päivärytmi on sama, kuin luokkahuonekoulutuksessa. Voit myös kysyä ohjeita ja apua kouluttajalta koska tahansa koulutuksen aikana.

Velhon etäkoulutusten koulutus- ja harjoitusmateriaali

Aivan samalla tavalla, kuin velhon lähikoulutuksissa, saat myös avoimissa verkossa tapahtuvissa koulutuksissa harjoitusaineiston etukäteen. Kutsuviestissä on linkki, josta voit ladata kaiken harjoitusaineiston ennakkoon. Pääsääntöisesti kaikki harjoitusaineistot on pakattu Zip-ohjelmalla, joten sinun pitää vain purkaa aineisto omalle tietokoneellesi.

Verkkokursseilla käytetään myös täysin samaa laadukasta velhon käsikirjaa, kuin avoimilla lähikursseillakin. Lähikursseilla saat tämän oppaan valmiina tulosteena, mutta verkkokoulutuksissa voit ladata oppaan verkosta PDF-muotoisena. Tästäkin saat linkin kurssikutsun yhteydessä.

Kaikki kurssilla jaettavat aineistot, oppaat ja materiaalit kuuluvat luonnollisesti kurssien normaaliin hintaan mukaan eivätkä maksa mitään extraa. Huomaathan myös että, jos et halua ollenkaan osallistua Mixtumin kurssille, mutta olet kuitenkin kiinnostunut velhon koulutusmateriaalista, voit tilata käsikirjoja myös erikseen.

Syitä valita livenä tapahtuva video-stream- muotoinen koulutus

 • Saat periaatteessa kaikki samat hyödyt, kuin Mixtumin luokkahuoneessa tapahtuvissa lähikoulutuksissa, mutta voit osallistua mistä tahansa (vaikka omalta kotisohvalta). Ei siis mitään matkustuskuluja koulutuspaikalle.
 • Sinulla on edelleen oma opettaja käytössäsi: voit esimerkiksi kysyä apua joko mikrofonin kautta tai pikaviestillä koska tahansa koulutuksen aikana. Saat opettajaan tarvittaessa yhteyden myös koulutuksen jälkeenkin.
 • Tarvittaessa voit jakaa kouluttajalle oman tietokoneesi näkymän livenä sekä lähettää liitetiedostoja. Sama myös toisin päin.
 • Pienryhmien ansiosta livenä striimattavat koulutukset eivät vaadi niin paljon kaistaa, kuin suurissa koulutusryhmissä (vaikutus esim. kuvan laatuun). Pienryhmäkoulutukset ovat samalla paljon tehokkaampia opetuksen kannalta, kuin suurten ryhmien kouluttaminen.
 • Verkossa tapahtuville velhon live video -muotoisille kursseille ei ole minimiosallistujamäärää ja kurssi järjestetään jopa yhdelle osallistujalle. Kursseilla on kuitenkin maksimimäärärajoitus, joten oma paikka kannattaa varata kurssille ajoissa, jotta pääset mukaan!

Kokonaisvaltainen paketti

Verkon kautta järjestetty live-koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin. Laadukkaiden kurssien hintaan sisältyy:

 • Varsinaisen livenä ja etänä järjestetty koulutustilaisuus
 • Laadukas velhon käsikirja (PDF) sekä harjoitustiedostot (ZIP) ja muu jaettava oheis- ja tukimateriaali
 • Kurssitodistus (postitetaan sinulle koulutuksen jälkeen)
 • Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan kurssilaisten kysymyksiin (ongelmatilanteet ja neuvot) sähköpostilla myös koulutuksen jälkeen!

Livenä verkossa tapahtuvien koulutusten hinta on sama, kuin avoimissa lähikursseissa. Sinulta kuitenkin säästyy mahdolliset matka- ja majoituskulut. Kaiken lisäksi Mixtumin kouluttajat ovat alansa parhaita ja edellä kävijöitä. Tutustu vaikka koulutuspalautteisiimme!

Sisältö kuuluu kategorioihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä