Top

Kevään 2020 kurssi- ja koulutustarjonta

20.11.2019 | Kategoriassa: Lähikoulutus
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Olemme julkaisseet kevään 2020 kurssikalenterin. Tarjonnassa on tuttuun tapaan monipuolisesti kuvankäsittelyyn, suunnitteluun, taittamiseen, videoeditointiin, koodaukseen ja ohjelmointiin, verkkosivutuotantoon ym. aiheisiin liittyviä laadukkaita velhon lähikursseja.

Olemme julkaisseet kevään 2020 velhon kurssikalenterin. Tarjonnassa on tuttuun tapaan monipuolisesti kuvankäsittelyyn, suunnitteluun, taittamiseen, videoeditointiin, koodaukseen ja ohjelmointiin, verkkosivutuotantoon ym. aiheisiin liittyviä laadukkaita velhon perus- ja jatkokursseja. Kaikista suosituista aiheista järjestämme kurssit pääsääntöisesti aina kahdesti kevätkaudella ja kahdesti syyskaudella.

Kevätkaudella 2020 käytössämme on uusimmat versiot Adoben CC 2020 -ohjelmistopaketista. Mikäli sinulla ei ole aivan uusinta ohjelmistoversiota, se ei haittaa mitään, sillä kurssi sopii myös vanhempia versioita käyttäville. Me pystymme tarjoamaan myös kannettavan tietokoneen ohjelmistoineen kurssin ajaksi. Jos sinulla on jo sovellukset valmiina, on fiksua tuoda oma kannettava tietokone mukaan kurssille, jolloin saat omaan tietokoneeseen suoraan kaikki kurssin aikana tehdyt asetukset ja määritykset.

Muistathan, että mikäli sopivaa kurssia tai sopivaa ajankohtaa ei löydy avoimien lähikurssien kalenterista, järjestämme myös räätälöityä koulutusta ja henkilökohtaista valmennusta. Tällöin koulutuksen aihe voi olla muuta kuin mitä tarjolla on avoimilla kursseilla. Lisäksi koulutuksen sijainti ja ajankohta voidaan sopia yhdessä asiakkaan kanssa.

Velhon kurssikalenteri keväälle 2020

Pistä päivämäärät muistiin ja ilmoittaudu kurssille hyvissä ajoin. Meillä on vain pieniä ja tehokkaita ryhmiä ja paikkoja vain rajoitetusti.

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä