Top

Adobe Character Animator perusteet – lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Adobe Character Animator on varsin mielenkiintoinen hahmoanimointiin erikoistunut sovellus, jossa voidaan luoda vaikuttavia animaatioita nopeasti ja helposti. Web-kameran avulla voit tallentaa omat kasvojen liikkeet ja yhdistää ne esimerkiksi Adobe Illustrator -sovelluksella piirrettyyn hahmoon. Mikrofonia käyttämällä mukaan saadaan myös suun liikkeet ja huulisynkronointi. Kasvojen animoinnin lisäksi Character Animator osaa esittää myös jalkojen ja käsien heiluttelut. Web-kameran kautta kuvatut animaatiot voidaan esittää reaaliajassa ja voit jopa luoda live-lähetyksen esimerkiksi Facebook- ja YouTube-palveluihin. Ylipäänsä voit luoda animaatioita verkkosivuille, videoesityksiin ja sosiaaliseen mediaan.

Animaation ja liikkuvan kuvan merkitys kasvaa koko ajan ja se tekee esityksestä vaikuttavampaa ja kiinnostavampaa. Animointi sopii hyvin esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden esittely-, mainos- ja markkinointikäyttöön tai kouluttamiseen ja opastamiseen. Character Animatorin avulla voit luoda animaatioita joko toistettavaksi sellaisenaan reaaliajassa tai osaksi jotain muuta laajempaa projektia, kuten vaikkapa mukaan Adobe Premiere Pro ja Adobe After Effects -projekteihin.

Adobe Charachter Animator CC 2019

Adobe Character Animator on hahmoanimointisovellus, jolla luodaan sarjakuvamaisia animaatioita verkkosivuille, esittelyihin ja muihin mainos- ja markkinointitarkoituksiin.

Adobe Character Animator ei kuulu vielä mukaan avoimiin velhon lähikursseihin. Jos olet kiinnostunut asiasta, lähetä meille palautetta. Kun ohjelmaa kohtaan on tarpeeksi paljon mielenkiintoa, tulemme lisäämään sen mukaan avoimiin kursseihin. Lisäksi voit aina pyytää tarjouksen henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta konsultoinnista!

Character Animator -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) että myös velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus). Molemmat koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti täysin etänä verkon välityksellä. Livenä ja videon muodossa etänä järjestetty koulutus on sinulle mahdollisimman samanlainen kokemus, kuin perinteinen lähikoulutus, mutta sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Tarjoamme 17.9.2020 alkaen syyskauden etäkurssit SUPER-edulliseen hintaan: 490 + alv. Tämä on kovin tarjouksemme koskaan!

Jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta, mutta kurssikalenteristamme ei löydy etäkoulutusversiota, olethan yhteydessä meihin ja me pyrimme järjestämään sellaisen!

Character Animator -koulutussisältö ja kenelle kurssi sopii?

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Character Animator -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla harjoitellaan hahmoanimointia ja hahmon liikkeiden mallintamista sekä julkaisemista.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa omia hahmoanimaatioita.
 • Kurssin kohderyhmä: animoijat, graafiset suunnittelijat, web designerit sekä muut erityisesti mainonnan, markkinoinnin tai viestinnän parissa työskentelevät henkilöt. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille animaatiosta kiinnostuneille!
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta.

Character Animator -koulutuksen ohjelmarunko

Tämä koulutus on vain valmis runko, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi räätälöidyissä konsultoinneissa. Jos haluat oman räätälöidyn koulutuksen, sisältö voidaan muokata tarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Koulutus kuuluu kategorioihin
Koulutukseen liitetyt avainsanat
adobe animaatio animointi character hahmoanimointi

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata kurssiaiheita

Järjestä

 • 4 koulutusta per sivu
 • 8 koulutusta per sivu
 • 20 koulutusta per sivu
 • Näytä kaikki
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)