Top

Adobe Character Animator perusteet – lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Adobe Character Animator on varsin mielenkiintoinen hahmoanimointiin erikoistunut sovellus, jossa voidaan luoda vaikuttavia animaatioita nopeasti ja helposti. Web-kameran avulla voit tallentaa omat kasvojen liikkeet ja yhdistää ne esimerkiksi Adobe Illustrator -sovelluksella piirrettyyn hahmoon. Mikrofonia käyttämällä mukaan saadaan myös suun liikkeet ja huulisynkronointi. Kasvojen animoinnin lisäksi Character Animator osaa esittää myös jalkojen ja käsien heiluttelut. Web-kameran kautta kuvatut animaatiot voidaan esittää reaaliajassa ja voit jopa luoda live-lähetyksen esimerkiksi Facebook- ja YouTube-palveluihin. Ylipäänsä voit luoda animaatioita verkkosivuille, videoesityksiin ja sosiaaliseen mediaan.

Animaation ja liikkuvan kuvan merkitys kasvaa koko ajan ja se tekee esityksestä vaikuttavampaa ja kiinnostavampaa. Animointi sopii hyvin esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden esittely-, mainos- ja markkinointikäyttöön tai kouluttamiseen ja opastamiseen. Character Animatorin avulla voit luoda animaatioita joko toistettavaksi sellaisenaan reaaliajassa tai osaksi jotain muuta laajempaa projektia, kuten vaikkapa mukaan Adobe Premiere Pro ja Adobe After Effects -projekteihin.

Adobe Charachter Animator CC 2019

Adobe Character Animator on hahmoanimointisovellus, jolla luodaan sarjakuvamaisia animaatioita verkkosivuille, esittelyihin ja muihin mainos- ja markkinointitarkoituksiin.

Adobe Character Animator ei kuulu vielä mukaan avoimiin velhon lähikursseihin. Jos olet kiinnostunut asiasta, lähetä meille palautetta. Kun ohjelmaa kohtaan on tarpeeksi paljon mielenkiintoa, tulemme lisäämään sen mukaan avoimiin kursseihin. Lisäksi voit aina pyytää tarjouksen henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta konsultoinnista!

Character Animator -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Character Animator -koulutussisältö ja kenelle kurssi sopii?

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Character Animator -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla harjoitellaan hahmoanimointia ja hahmon liikkeiden mallintamista sekä julkaisemista.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa omia hahmoanimaatioita.
 • Kurssin kohderyhmä: animoijat, graafiset suunnittelijat, web designerit sekä muut erityisesti mainonnan, markkinoinnin tai viestinnän parissa työskentelevät henkilöt. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille animaatiosta kiinnostuneille!
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta.

Character Animator -koulutuksen ohjelmarunko

Tämä Character Animator -koulutus on vain valmis runko, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi räätälöidyissä konsultoinneissa. Jos haluat oman räätälöidyn koulutuksen, sisältö voidaan muokata tarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Koulutus kuuluu kategorioihin

Osallistu Character Animator -kurssille

Velhon Kurssikalenterista ei valitettavasti löytynyt tulevia kursseja juuri tästä aiheesta. Voit tarkistaa kurssitilanteen sekä mahdolliset muut vastaavantapaiset kurssit siirtymällä kurssikalenteriin. Voit myös olla meihin yhteydessä ja tiedustella milloin pidämme kurssin seuraavan kerran tästä aiheesta. Voit myös pyytää tarjouksen omasta privaattikoulutuksesta sovitulla sisällöllä ja sovittuna ajankohtana.

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata kurssiaiheita

Järjestä

 • 4 koulutusta per sivu
 • 8 koulutusta per sivu
 • 20 koulutusta per sivu
 • Näytä kaikki
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)