Top

Maxon Cinema 4D perusteet – lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Cinema 4D on 3D-animointi- ja visualisointiohjelmisto, jolla luodaan näyttävät 3D-kuvat ja -animaatiot – vieläpä mahdollisimman vaivattomasti. Ohjelmisto sopii graafisille suunnittelijoille, animoijille, taiteilijoille ja muille 3D-maailmasta, animaatioista ja mallintamisesta kiinnostuneille ja viestinnän parissa työskenteleville henkilöille. Cinema 4D integroituu myös esimerkiksi Adobe After Effects ja Adobe Illustrator -sovellusten kanssa, joten ohjelmisto sopii myös Adobe-tuotteita käyttäville. Koulutuksessa opetellaan ohjelman käyttöliittymä, perustoiminnot ja harjoitellaan mallintamista, teksturointia, valaistusta, animointia ja renderöintiä käytännön harjoitusten avulla.

Maxon Cinema 4D

Cinema 4D on 3D-animointi- ja visualisointiohjelmisto, jolla luodaan näyttävät 3D-kuvat, -animaatiot ja -tehosteet.

Cinema 4D ei kuulu vielä mukaan avoimiin velhon lähikursseihin. Jos olet kiinnostunut asiasta, lähetä meille palautetta. Kun ohjelmaa kohtaan on tarpeeksi paljon mielenkiintoa, tulemme lisäämään sen mukaan avoimiin kursseihin. Lisäksi voit aina pyytää tarjouksen henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta konsultoinnista!

Cinema 4D -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2021 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Cinema 4D -koulutussisältö ja kenelle kurssi sopii?

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Maxon Cinema 4D -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla harjoitellaan mallintamista, teksturointia, valaistusta, animointia ja renderöintiä.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa omia 3D-kuvia ja -animaatioita.
 • Kurssin kohderyhmä: animoijat, graafiset suunnittelijat, taitelijat ym. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille 3D-maailmasta kiinnostuneille!
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta.

Cinema 4D -koulutuksen ohjelmarunko

Tämä koulutus on vain valmis runko, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi räätälöidyissä konsultoinneissa. Jos haluat oman räätälöidyn koulutuksen, sisältö voidaan muokata tarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Koulutus kuuluu kategorioihin

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata kurssiaiheita

Järjestä

 • 4 koulutusta per sivu
 • 8 koulutusta per sivu
 • 20 koulutusta per sivu
 • Näytä kaikki
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)