Top

Maxon Cinema 4D Lite perusteet – lähikurssi, etäkoulutus tai konsultointi

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Cinema 4D on 3D-animointi- ja visualisointiohjelmisto, jolla luodaan näyttävät 3D-kuvat ja -animaatiot – vieläpä mahdollisimman vaivattomasti. Cinema 4D -ohjelmasta on saatavilla sekä maksullinen versio, että ilmainen Lite-versio, joka tulee automaattisesti Adobe After Effects -sovelluksen mukana. Mikäli sinulla on asennettuna Adobe After Effects, voit käyttää Cinema 4D -sovellusta joko sellaisenaan 3D-mallinnusohjelmana tai nimenomaan yhdessä After Effects -ohjelman ja esimerkiksi video- ja animaatiotehosteiden kanssa. Cinema 4D Lite integroituu Adobe After Effects -sovellukseen niin, että After Effects -kompositoiden (animaatioiden ja tehosteiden) yhteyteen voidaan liittää Cinema 4D -tiedostoja. Kun muutoksia tehdään jälkikäteen Cinema 4D -ohjelman puolella, muutokset päivittyvät samalla myös After Effectsin puolelle. Toisaalta Cinema 4D toimii hyvin myös Adobe Illustratorin kanssa, sillä Illustratorilla tuotettuja vektorigrafiikoita voidaan hyödyntää 3D-mallintamisessa Cinema 4D -ohjelman sisällä.

Cinema 4D perusteet -koulutuksessa käytetään nimenomaan ilmaista Cinema 4D -sovellusta, opetellaan ohjelman käyttöliittymä, perustoiminnot ja työkalut. Kurssilla harjoitellaan yksinkertaista mallintamista, teksturointia, valaistusta, animointia ja renderöintiä käytännön harjoitusten avulla. Cinema 4D Lite -ohjelmisto sopii graafisille suunnittelijoille, animoijille, ja kaikille yksinkertaisesta 3D:stä ja 3D-mallintamisesta kiinnostuneille henkilöille. Adobe-integraation takia koulutus sopii hyvin myös Adobe-ohjelmistoja käyttäville graafisille suunnittelijoille, joilla on kiinnostusta 3D-maailmaa kohtaan. Peruskurssin jälkeen ja omien taitojen karttuessa on mahdollista hankkia maksullinen Cinema 4D -versio, jossa on lisää 3D-mallinnusominaisuuksia.

Maxon Cinema 4D

Cinema 4D on 3D-animointi- ja visualisointiohjelmisto, jolla luodaan näyttävät 3D-kuvat, -animaatiot ja -tehosteet.

Cinema 4D ei kuulu vielä mukaan avoimiin velhon lähikursseihin. Jos olet kiinnostunut asiasta, lähetä meille palautetta. Kun ohjelmaa kohtaan on tarpeeksi paljon mielenkiintoa, tulemme lisäämään sen mukaan avoimiin kursseihin. Lisäksi voit aina pyytää tarjouksen henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta konsultoinnista!

Cinema 4D -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Cinema 4D -koulutussisältö ja kenelle kurssi sopii?

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Maxon Cinema 4D -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla harjoitellaan mallintamista, teksturointia, valaistusta, animointia ja renderöintiä.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa omia 3D-kuvia ja -animaatioita.
 • Kurssin kohderyhmä: animoijat, graafiset suunnittelijat, taitelijat ym. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille 3D-maailmasta kiinnostuneille!
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta.

Cinema 4D -koulutuksen ohjelmarunko

Tämä Cinema 4D -koulutus on vain valmis runko, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi räätälöidyissä konsultoinneissa. Jos haluat oman räätälöidyn koulutuksen, sisältö voidaan muokata tarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Koulutus kuuluu kategorioihin

Osallistu Cinema 4D -kurssille

Velhon Kurssikalenterista ei valitettavasti löytynyt tulevia kursseja juuri tästä aiheesta. Voit tarkistaa kurssitilanteen sekä mahdolliset muut vastaavantapaiset kurssit siirtymällä kurssikalenteriin. Voit myös olla meihin yhteydessä ja tiedustella milloin pidämme kurssin seuraavan kerran tästä aiheesta. Voit myös pyytää tarjouksen omasta privaattikoulutuksesta sovitulla sisällöllä ja sovittuna ajankohtana.

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Suodata kurssiaiheita

Järjestä

 • 4 koulutusta per sivu
 • 8 koulutusta per sivu
 • 20 koulutusta per sivu
 • Näytä kaikki
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)