Top

Velhon käsikirjat – opetus- ja koulutusmateriaalit vailla vertaa!

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Velhon käsikirjat ovat pääasiassa Adoben Creative Cloud -ympäristöön mutta myös moniin muihin suosittuihin ohjelmistoihin ja aiheisiin suunniteltuja IT-kirjoja ja -opetusmonisteita. Kaikki käsikirjat ovat tehty samaan laadukkaaseen taittotyyliin ja käsikirjoissa oleva tieto on pyritty pakkaamaan sopivaan sivumäärään helposti omaksuttavasti. Käsikirjoja voivat tilata yksityishenkilöt ja yritykset, mutta erityisesti kouluja, oppilaitoksia ja koulutuskeskuksia varten tarjoamme edullisia vuositilaussopimuksia.

Aidot velhon kovakantiset velhon käsikirjat

Velhon käsikirjat olivat alunperin aitoja väripainettuja IT-kirjoja, joiden sivumäärä oli usean sadan sivun luokkaa. Yhä edelleen näitä kattavia ja aitoja painettuja käsikirjoja saattaa olla myytävänä kivijalkakirjakaupoissa tai kirjoihin erikoistuneissa verkkokaupoissa, mutta näitä aitoja kirjoja ei voi tilata Mixtumin kautta. Näiden kirjojen kustantaja on tieto- ja lastenkirjallisuuteen erikoistunut kustannusyhtiö Readme.fi.

PDF-muotoiset velhon käsikirjat

Uusimmat velhon käsikirjat ovat suoraan Mixtumin kautta tilattavia opetusmonisteita tai ns. “minikäsikirjoja”. Näitä käsikirjoja voivat tilata sellaisenaan omaan yksityiseen käyttöön kaikki yksityishenkilöt ja organisaatiot, mutta on myös mahdollista sopia käsikirjojen laajemmasta käytöstä ja hyödyntämisestä esimerkiksi oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa. Velhon käsikirjojen sivumäärä on tyypillisesti noin 60 sivun luokkaa ja tiiviiseen pakettiin on pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa. Kyseessä on luonnollisesti sähköisessä muodossa (PDF) oleva opas, jonka voi ladata tilauksen jälkeen suoraan verkosta.

Sinulla on taika kädessäsi! Käytä sitä varoen.

Mixtum Adobe Animate velhon käsikirja aukeama
Velhon käsikirjat ova kaikki samaa perhettä ja kaikkien näiden oppaiden taitto noudattaa samaa tyyliä ja kerrontatapaa. Sivumäärä vaihtelee aiheittain. Huomaa, että poiketen oheisesta kuvasta, velhon käsikirjojen tulostetut oppaat on tehty A4-kokoiselle (hyvälaatuiselle) paperille. Vaikka kirjojen taitto onkin tehty aukeamaksi (kuten kuvassa), postitse toimitetut ja tulostetut aineistot ovat vain A4-kokoisia aineistoja, jotka voidaan toimittaa joko niitattuna tai nykyisin myös kierrevihkona.

Miksi tilata velhon käsikirja?

  • Käsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa aiheessa tai ohjelmistossa tapahtuu muutoksia. Näin ollen saat aina uusinta ja ajanmukaisinta tietoa. Kustakin käsikirjasta tulee uusi versio yleensä vähintään joka vuosi.
  • Käsikirjojen kirjoittajina toimivat IT-alan parhaat kouluttajat, jotka sekä säännöllisesti kouluttavat käsikirjoissa opetettavia aiheita, mutta jotka myös tyypillisesti työskentelevät alalla.
  • Käsikirjojen hinta on erittäin edullinen.
  • Käsikirjat voidaan toimittaa nopeasti sähköisessä muodossa (PDF).
  • Halutessa käsikirjoja voi tilata myös värilasertulostettuina A4-paperille joko niitattuna tai kierrevihkona perinteisesti postitettuna.

Velhon käsikirjoja päivitetään sitä mukaa, kun opetettavassa ohjelmistossa tapahtuu muutoksia. Käsikirjoja kehitetään ja parannellaan myös muuten koko ajan. Tilatessa saat aina ajanmukaisen käsikirjan kustakin aiheesta käyttöösi!

Mixtum velhon käsikirjat tulosteena. Niitattuna tai kierrevihkona.
Velhon käsikirjoja voi tilata sähköisen PDF-version lisäksi myös tulosteena ja postitettuna. Voit valita joko edullisemman niitatun version tai ryhdikkäämmän kierrevihkon välillä.
Mixtum velhon käsikirjat kierrevihkona.
Lokakuusta 2023 alkaen velhon käsikirjoja voi tilata myös kierrevihkona. Muovisen kierteen lisäksi käsikirja sisältää myös muovisen läpinäkyvän etukannen sekä tumman nahkaa jäljittelevän pahvisen takakannen. Kierrevihko tuo käsikirjaan näyttävyyttä, jämäkkyyttä ja kestävyyttä ja sopii siten paremmin arkistoitavaksi tai vaikkapa lahjaksi. Kierrevihko myös helpottaa kirjan pitämistä aukeamana.

Velhon käsikirjojen hinta ja ehdot

  • PDF-muotoinen velhon opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön vain 32,64 € + alv (35,90 € sis. alv). Tilauksen jälkeen saat latauslinkin osoitteen. Latauslinkin sisältävä sähköposti sisältää myös laskun tilatuista tuotteista. Tilausten käsittelyaika on yleensä muutama päivä, vaikka pyrimme toimittamaan aineiston joko jo tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä.
  • Värilasertulostettu opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön. A) niitattuna versiona 59,00 € + alv (64,90 € sis. alv) tai B) kierrevihkona 61,73 € + alv (67,90 € sis. alv). Molemmissa versioissa hinta sisältää tulostuksen ja postituksen. Aineisto tulostetaan hyvälaatuiselle A4-paperille ja toimitetaan kirjelähetyksenä Suomen rajojen sisällä. Lähetys sisältää samalla paperisen laskun, mutta lasku tulee myös sähköisesti tilauksen jälkeen. Toimitusaika on normaalisti muutama arkipäivä postin jakelun tehokkuudesta riippuen, mutta kannattaa varautua noin viikon odotukseen. Saat joka tapauksessa postin seurantakoodin, jolla voit seurata toimituksen etenemistä..
  • Huomaa, että velhon käsikirjoilla (olivat ne sitten sähköisiä tai tulosteena) ei ole palautusoikeutta! Varsinkin tulostettavat aineistot tehdään aina henkilökohtaisesti ja manuaalisesti sitä mukaa, kun tilauksia tulee vastaan.

Velhon käsikirjat osana oppilaitoksen tai koulutuskeskuksen koulutusta

Velhon käsikirjat kuuluvat mukaan Mixtumin järjestämille velhon kursseille. Perinteisillä velhon lähikursseilla saat käsikirjan valmiina tulosteena ja verkon kautta tapahtuvilla etäkursseilla saat käsikirjan sähköisessä muodossa. Käsikirjoja voivat kuitenkin tilata myös muut tahot, kuten yritykset, oppilaitokset ja yksityishenkilöt. Organisaatiosi voi tehdä Mixtumin kanssa kertatilauksen isommastakin määrästä oppaita, jolloin voit pyytää meiltä tarjouksen koko paketista.

Värilasertulostettu velhon käsikirja kuuluu jo vakiona mukaan ja sisältyy koulutuksen hintaan kaikilla Mixtumin omilla velhon-lähikursseilla! Etäkursseilla kurssilaiset saavat vastaavan PDF-muotoisen version ladattavaksi.

Jos haluat järjestää oman koulutuksen ja tarvitset siihen mukaan laadukkaan, kattavan ja silti edullisen opetusmonisteen jaettavaksi kurssilaisille, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan tilanteesta ja tarpeesta tarkemmin.

Velhon käsikirjojen vuosisopimukset

Erityisesti koulut, oppilaitokset ja koulutuskeskukset voivat tehdä kanssamme edullisen vuosisopimuksen yhdestä tai useammasta velhon käsikirjojen aiheesta. Tällöin yhden vuosimaksun hinnalla on mahdollista jakaa ja hyödyntää (joko tulostettuja tai PDF-muodossa olevia) oppaita hyvinkin vapaasti oman organisaation sisällä. Käsikirjoja voidaan siten esimerkiksi hyödyntää osana koulutuksia tai jakaa muuten oppilaille.

Velhon käsikirjojen kappalehinta määräytyy tilausmäärän mukaan eli mitä suuremmasta tilausmäärästä on kyse, sitä edullisempi on yksittäinen käsikirja. Saat myös alennusta hinnassa sitä enemmän, mitä useampia eri velhon käsikirjojen aiheita vuosisopimukseen kuuluu. Vuositilaussopimuksessa organisaatio saa lisäksi uudet ja päivitetyt versiot käyttöönsä sitä mukaa, kun sellaisia valmistuu! Pääsääntöisesti uudet velhon käsikirjat tulevat saataville vähintäänkin vuosittain, mutta oppaita kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, joten pienempiä päivitysversioita voi olla saatavilla tiheämpäänkin aiheesta riippuen.

Monet organisaatiot ja oppilaitokset hyödyntävät Mixtumin velhon käsikirjoja: Omnia, Ingmanedu, Turun Ammatti-instituutti, Tampereen Ammattopisto Tredu, Kouvolan seudun ammattiiopisto, Iisalmen kaupunki, Taitotalo jne
Moni suomalainen koulutusalan organisaatio ja oppilaitos hyödyntää Mixtumin velhon käsikirjoja osana omaa opetustarjontaansa, kuten Omnia, Ingmanedu, Turun Ammatti-instituutti, Tampereen Ammattopisto Tredu, Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO, Iisalmen kaupunki, Taitotalo (AEL/Amiedu) jne. Haluatko sinä päästä mukaan? Ota yhteyttä ja kerro meille millaiseen käyttöön käsikirjat ovat tulossa, kuinka suuri kappalemäärä niitä tarvitaan per vuosi (eli opiskelijoiden ja/tai opettajien määrä) niin pystymme laskemaan sinulle tarjouksen käsikirjojen vuosittaisesta käytöstä.
Sisältö kuuluu kategorioihin