Top

Velhon käsikirjat – opetus- ja koulutusmateriaalit vailla vertaa!

Velhon käsikirjat ovat pääasiassa Adoben Creative Cloud -ympäristöön mutta myös moniin muihin suosittuihin ohjelmistoihin ja aiheisiin suunniteltuja IT-kirjoja ja -opetusmonisteita. Kaikki käsikirjat ovat tehty samaan laadukkaaseen taittotyyliin ja käsikirjoissa oleva tieto on pyritty pakkaamaan sopivaan sivumäärään helposti omaksuttavasti. Käsikirjoja voivat tilata yksityishenkilöt ja yritykset, mutta erityisesti kouluja, oppilaitoksia ja koulutuskeskuksia varten tarjoamme edullisia vuositilaussopimuksia.

Aidot velhon kovakantiset velhon käsikirjat

Velhon käsikirjat olivat alunperin aitoja väripainettuja IT-kirjoja, joiden sivumäärä oli usean sadan sivun luokkaa. Yhä edelleen näitä kattavia ja aitoja painettuja käsikirjoja myydään kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa. Kirjojen kustantaja on tieto- ja lastenkirjallisuuteen erikoistunut kustannusyhtiö Readme.fi.

PDF-muotoiset velhon minikäsikirjat

Uusimmat velhon käsikirjat ovat suoraan Mixtumin kautta tilattavia opetusmonisteita tai ns. “minikäsikirjoja”. Näitä käsikirjoja voivat tilata sellaisenaan omaan yksityiseen käyttöön kaikki yksityishenkilöt ja organisaatiot, mutta on myös mahdollista sopia käsikirjojen laajemmasta käytöstä ja hyödyntämisestä esimerkiksi oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa. Velhon käsikirjojen sivumäärä on tyypillisesti noin 50-60 sivun luokkaa ja tiiviiseen pakettiin on pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa.

Sinulla on taika kädessäsi! Käytä sitä varoen.

Mixtum Adobe Animate velhon käsikirja aukeama
Velhon käsikirjat ova samaa perhettä ja kaikkien näiden opetusmonisteiden taitto noudattaa samaa tyyliä ja kerrontatapaa. Sivumäärä vaihtelee aiheittain.

Miksi tilata velhon minikäsikirja?

  • Käsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa aiheessa tai ohjelmistossa tapahtuu muutoksia. Näin ollen saat aina uusinta ja ajanmukaisinta tietoa.
  • Käsikirjojen kirjoittajina toimivat IT-alan parhaat kouluttajat, jotka sekä säännöllisesti kouluttavat käsikirjoissa opetettavia aiheita, mutta jotka myös tyypillisesti työskentelevät alalla.
  • Käsikirjojen hinta on erittäin edullinen.
  • Käsikirjat voidaan toimittaa nopeasti sähköisessä muodossa (PDF).
  • Halutessa käsikirjoja voi tilata myös värilasertulostettuina ja perinteisesti postitettuna.

Velhon minikäsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa ohjelmistossa tapahtuu muutoksia! Tilatessa saat aina ajanmukaisen käsikirjan!

Mixtum Adobe Photoshop CC 2020 velhon käsikirja
Kehitämme, parannamme ja uudistamme velhon kirjasarjaa koko ajan. Saat aina uusimman version opetettavasta aiheesta käyttöösi!

Velhon käsikirjojen hinta ja ehdot

Velhon käsikirjojen hinta on päivitetty 6.9.2020. Uusi entistä edullisempi hinta sähköisille oppaille 29,95 € sis. alv (aiemmin 31,00 €) ja tulostetuille versioille 45,00 € sis. alv (aiemmin 48,36 €). Tarkemmin hinnoista alla:

  • PDF-muotoinen velhon opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön vain 27,23 € + alv (29,95 € sis. alv). Tilauksen jälkeen saat latauslinkin osoitteen. Latauslinkin sisältävä sähköposti sisältää myös laskun tilatuista tuotteista. Tilausten käsittelyaika on yleensä muutama päivä eikä tuotteilla ole palautusoikeutta!
  • Värilasertulostettu + niitattu velhon opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön vain 40,91 € + alv (45,00 € sis. alv). Hinta sisältää myös postituksen! Aineisto tulostetaan hyvälle paperilaadulle, niitataan ja lähetetään perinteisesti kirjekuoressa postitse (Suomen rajojen sisällä). Lähetys sisältää samalla laskun. Toimitusaika on yleensä muutama päivä ja tämä riippuen lähinnä postin jakelun tehokkuudesta. Saat postin seurantakoodin, jolla voit seurata toimituksen etenemistä. Huomaa, että tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Velhon käsikirjat osana oppilaitoksen tai koulutuskeskuksen koulutusta

Velhon minikäsikirjat kuuluvat mukaan Mixtumin järjestämille velhon lähikursseille. Käsikirjoja voivat kuitenkin tilata yksityishenkilöiden lisäksi myös esimerkiksi muut yritykset ja oppilaitokset. Organisaatiosi voi tehdä kertaluonteisen tilauksen isommastakin määrästä oppaita, jolloin voit pyytää meiltä tarjouksen koko paketista.

Jos haluat järjestää oman koulutuksen ja tarvitset siihen mukaan laadukkaan, kattavan ja silti edullisen opetusmonisteen jaettavaksi kurssilaisille, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta tarkemmin.

Velhon käsikirjojen vuosisopimukset

Erityisesti koulut, oppilaitokset ja koulutuskeskukset voivat tehdä kanssamme edullisen vuosisopimuksen yhdestä tai useammasta velhon käsikirjojen aiheesta. Tällöin yhden vuosimaksun hinnalla on mahdollista jakaa ja hyödyntää (joko tulostettuja tai PDF-muodossa olevia) oppaita hyvinkin vapaasti oman organisaation sisällä.

Velhon käsikirjojen kappalehinta määräytyy tilausmäärän mukaan eli mitä suuremmasta paketista on kyse, sitä edullisempi yksittäinen käsikirja on. Saat myös alennusta hinnassa sitä enemmän, mitä useampia velhon käsikirjojen aiheita vuosisopimukseen kuuluu. Vuositilaussopimuksessa organisaatio saa lisäksi uudet ja päivitetyt versiot käyttöönsä sitä mukaa, kun meillä sellaisia valmistuu! Pääsääntöisesti uudet velhon käsikirjat tulevat saataville vähintäänkin vuosittain, mutta oppaita kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, joten pienempiä päivitysversioita voi olla saatavilla tiheämpäänkin aiheesta riippuen.

Värilasertulostettu velhon käsikirja kuuluu jo vakiona mukaan ja sisältyy koulutuksen hintaan kaikilla Mixtumin omilla velhon-lähikursseilla!

Sisältö kuuluu kategorioihin