Top

Velhon käsikirjat – opetus- ja koulutusmateriaalit vailla vertaa!

Velhon käsikirjat ovat pääasiassa Adoben Creative Cloud -ympäristöön mutta myös muihin suosittuihin ohjelmistoihin ja aiheisiin suunniteltuja ja tiiviiseen pakettiin tehtyjä IT-kirjoja ja -opetusmonisteita.

Aidot velhon kovakantiset velhon käsikirjat

Velhon käsikirjat olivat alunperin aitoja väripainettuja IT-kirjoja, joiden sivumäärä oli usean sadan sivun luokkaa. Yhä edelleen näitä kattavia ja aitoja painettuja käsikirjoja myydään kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa. Kirjojen kustantaja on tieto- ja lastenkirjallisuuteen erikoistunut kustannusyhtiö Readme.fi.

PDF-muotoiset velhon minikäsikirjat

Uusimmat velhon käsikirjat ovat suoraan Mixtumin kautta tilattavia “opetusmonisteita” tai ns. “minikäsikirjoja”. Näitä käsikirjoja voi tilata sellaisenaan omaan yksityiseen käyttöön, mutta on myös mahdollista sopia käsikirjojen käytöstä oppilaitoksissa ja koulutuskeskuksissa. Minikäsikirjojen sivumäärä on noin 50 sivun luokkaa ja tiiviiseen pakettiin on pyritty saamaan mahdollisimman paljon tietoa.

Sinulla on taika kädessäsi! Käytä sitä varoen.

Miksi tilata velhon minikäsikirja?

  • Käsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa aiheessa tai ohjelmistossa tapahtuu muutoksia. Näin ollen saat aina uusinta ja ajanmukaisinta tietoa.
  • Käsikirjojen hinta on erittäin edullinen.
  • Käsikirjat voidaan toimittaa nopeasti sähköisessä muodossa (PDF).
  • Halutessa käsikirjoja voi tilata myös värilasertulostettuina ja perinteisesti postitettuna.

Velhon minikäsikirjoja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun opetettavassa ohjelmistossa tapahtuu muutoksia! Tilatessa saat aina ajanmukaisen käsikirjan!

Velhon käsikirjojen hinta ja ehdot

Velhon käsikirjojen hinnat ovat muuttuneet vuoden 2019 alussa samalla, kun saataville ovat tulleet (tai ovat tulossa) uusimmat versiot opetettavista aiheista (mm. Adobe CC 2019 -ohjelmistoversiot ja WordPress 5 -versio).

  • PDF-muotoinen velhon opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön vain 24,15 € + alv (29,95 € sis. alv). Tilauksen jälkeen saat latauslinkin osoitteen. Latauslinkin sisältävä sähköposti sisältää myös laskun tilatuista tuotteista. Tilausten käsittelyaika on yleensä muutama päivä eikä tuotteella ei ole palautusoikeutta!
  • Värilasertulostettu + niitattu velhon opetusmoniste henkilökohtaiseen käyttöön vain 35,40 € + alv (43,90 € sis. alv). Hinta sisältää myös postituksen! Aineisto tulostetaan hyvälle paperilaadulle, niitataan ja lähetetään perinteisesti kirjekuoressa postitse (Suomen rajojen sisällä). Lähetys sisältää samalla laskun. Toimitusaika on yleensä muutama päivä eikä tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Velhon käsikirjat osana oppilaitoksen tai koulutuskeskuksen koulutusta

Velhon minikäsikirjat kuuluvat mukaan Mixtumin järjestämille velhon lähikursseille. Käsikirjoja voivat kuitenkin tilata yksityishenkilöiden lisäksi myös esimerkiksi yritykset ja oppilaitokset. Jos haluat järjestää koulutuksen ja tarvitset siihen mukaan laadukkaan, kattavan ja silti edullisen opetusmonisteen jaettavaksi kurssilaisille, ota yhteyttä. niin keskustellaan asiasta tarkemmin. Organisaatiosi voi tehdä kertaluonteisen tilauksen isommasta määrästä oppaita. Lisäksi organisaatiot voivat tehdä kanssamme edullisen vuosisopimuksen (yhdestä tai useammasta aiheesta), jolloin esimerkiksi vuosimaksun maksamalla on mahdollista jakaa ja hyödyntää joko tulostettuja tai PDF-muodossa olevia oppaita hyvinkin vapaasti oman organisaation sisällä. Vuositilaussopimuksessa organisaatio myös saa uudet ja päivitetyt velhon oppaat käyttöönsä sitä mukaa, kun meillä sellaisia valmistuu!

Värilasertulostettu velhon käsikirja kuuluu jo vakiona mukaan ja sisältyy koulutuksen hintaan kaikilla Mixtumin omilla velhon-lähikursseilla!

 

Sisältö kuuluu kategorioihin