Top

Velhon käsikirjoihin uusia toimitustapoja ja hintamuutoksia

25.10.2023 | Kategoriassa: Velhon käsikirjat
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Kehitämme jatkuvasti Velhon käsikirjoja ja pyrimme tekemään niistä aina vain parempia sekä sisällön että myös toimitustapojen osalta. Lokakuusta 2023 alkaen Velhon käsikirjoihin tulee pieniä hintamuutoksia sekä aivan uusia toimitusvaihtoehtoja.

Velhon käsikirjoja on voinut tilata jo pitkään postitse, mutta vain niitattuna A4-tulosteena. Nyt tarjoamme Velhon käsikirjoista uutena toimitusvaihtoehtona A4-kierrevihkot, joissa on varsinaisen muovisen kierteen lisäksi muovinen kova ja läpinäkyvä etukansi sekä tumma paksu takakansi. Uusi muoto jämäköittää kirjaa ja tekee siitä tyylikkäämmän, kestävämmän ja pitkäikäisemmän. Käsikirjan yhtä aukeamaa on myös helpompi pitää auki pöydällä.

Kierrevihko sopii niitattua versiota paremmin esimerkiksi lahjaksi tai arkistointiin. Voit myös yhä tilata niitatun version muutaman euron edullisemmalla hinnalla, mikäli et tarvitse kierrevihkoa. Luonnollisesti tarjoamme edelleen Velhon käsikirjoja myös sähköisesti PDF-muodossa. Tämä on kaikista edullisin ja nopein toimitustapa.

Uusien toimitustapojen lisäksi käsikirjoihin tulee pieniä hintamuutoksia. Tarkista kaikki voimassa olevat hinnat joko Mixtumin Velhon käsikirjat -sivulta tai erilliseltä Velhon.fi-erikoissivustolta.

Käsikirjojen tilaaminen tapahtuu täällä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat
kierrevihko velhon käsikirja

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä