Top

Mixtumin kevään 2019 velhon kurssikalenteri on julkaistu!

06.11.2018 | Kategoriassa: Lähikoulutus Velhon-kurssit
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Olemme julkaisseet ensi kevään 2019 kurssikalenterin ja tarjontaa on nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin! Mukana monia tuttuja velhon peruskurssien aiheita, uusia velhon jatkokursseja sekä myös muutama aivan uusi kurssiaihe. Adobe-koulutusten osalta käytämme luonnollisesti uusinta CC 2019 -versiota, mutta koulutukset sopivat myös vanhempia ohjelmistoversioita käyttäville henkilöille.

Tarjoamme suosittuja ja tehokkaita kaksipäiväisiä velhon lähikursseja tuttuun tapaan myös kevätkaudella:

  • Graafiselta puolelta löydät esimerkiksi suositut Photoshop-, InDesign– ja Illustator-koulutukset.
  • Videopuolella tarjoamme erittäin suositun Premiere Pro -koulutuksen ohella nyt uutena tulokkaana After Effects -koulutuksen, joka järjestetään kahdesti kevätkaudella.
  • After Effects -animoinnin ohella tarjontaan kuuluu myös mielenkiintoinen ja verkkopuolelle suunnattu Animate -animointikoulutus.
  • Verkkokoulutuksiin liittyen tarjoamme tuttuun tapaan tehokkaita WordPress-koulutuksia: tällä kertaa erikseen peruskurssin sisällöntuottajia varten sekä syventävän jatkokurssin web-kehittäjiä varten.
  • Verkkopuolelle ja ohjelmointiin liittyen tarjoamme edelleen web-tekniikat-koulutusta, josta kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa erikseen sekä peruskurssi että jatkokurssi web-kehittäjiä varten.

Muista, että nopeat syövät hitaat. Toimi siis ajoissa ja varaa oma paikkasi kurssilta!

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä