Top

Hyytävät Halloween 2023 -tarjoukset!

30.10.2023 | Kategoriassa: Ajankohtaista
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Velhot ovat taas liikkeellä ja on vuoden pelottavimman juhlan aika. Katso vuoden 2023 Halloweenin hyytävät tarjoukset. Nappaa luuta käteen ja liidä paikalle nopeasti, sillä tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Se on taas sen aika, että velhot ovat liikkeellä. Huomaa, etä kaikki alla mainitut tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Tarjoushinnat ovat myös vain uusille tilauksille eikä tarjouksia voi hyödyntää aiemmin tehtyihin tilauksiin. Toimi siis nopeasti!

Ota kolme, maksa kaksi – Velhon käsikirjojen Halloween-tarjous!

Halloweenin kunniaksi tarjoamme kaikki velhon käsikirjat erikoishintaan: ota kolme ja maksa kaksi. Toisin sanoen valitse itsellesi kolme velhon käsikirjaa ja maksat vain kahdesta. Tarjous koskee sekä sähköisiä (PDF) aineistoja että myös tulostettuja postitettavia aineistoja. Jos esimerkiksi tilaat kolme tulostettua kirjaa, saat ne kahden tulostetun ja postitetun käsikirjan hinnalla. Tarkka loppuhinta riippuu siitä valitsetko niitatun version tai kierrevihkon, joka on tullut uutena toimitusmuotona mukaan valikoimaan.

Tarjous on voimassa vain 12.11.2023 asti! Saat tarjouksen automaattisesti käyttöösi, kunhan teet tilauksen 12.11.2023 mennessä ja tilaat vähintään kolme käsikirjaa. Kannattaa lisäksi mainita tilauslomakkeen vapaa sana -kentässä “Halloween 2023“.

Mixtum velhon käsikirjat kierrevihkona.
Velhon käsikirjat ovat suosittuja ja edullisia opetusmateriaaleja, joilla otat ohjelmistot itsenäisesti haltuun. Käsikirjat ovat saatavilla sähköisesti ja tulosteena, joista nyt saatavilla erikseen niitattu versio sekä kierrevihko.

100 € alennus jo ennestää alennetuista Velhon kurssien hinnoista Halloweenin kunniaksi!

Tarjoamme muutamia valikoituja Halloween-huipputarjouksia loppuvuoden 2023 kaksipäiväisiin ja maagisen hyviin velhon etäkursseihin liittyen. Saat 100 € alennuksen jo ennestään alennuksessa oleviin etäkursseihin! Huomaa kuitenkin, että kursseilla on paikkoja vain rajoitetusti ja tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi pian!

Kurssitarjoukset ovat voimassa vain 19.11.2023 asti tehtyihin ilmoittautumisiin! Saat alennetun kurssihinnan, kunhan teet kurssi-ilmoittautumisen 19.11.2023 mennessä ja kirjoitat osallistumislomakkeen vapaa sana -kentässä viestin “Halloween 2023” (voit kirjoittaa muutakin, mutta mainitse tuo). Huomaa, että Halloween-kampanjan alennushinta ei näy suoraan verkkosivuilla tai edes sähköpostitse tulevassa automaattisessa vahvistusviestissä, mutta me lisäämme alennushinnan osallistumisessa antamiisi tietoihin täällä päässä.

Mixtumin velhon kurssit.
Velhon etäkurssilla opiskelet pienryhmässä tehokkaasti! Käytössäsi on Suomen parhaat kouluttajat.
Julkaisuun liitetyt avainsanat
halloween tarjous velhon kurssit velhon käsikirja

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä