Top

Korona-SUPER-tarjous toukokuun 2020 etäkursseille!

08.04.2020 | Kategoriassa: Etäkoulutus Lähikoulutus Velhon-kurssit
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Kaikki toukokuun 2020 aikana pidetyt velhon etäkoulutukset nyt erikoishintaan!

Koronan takia emme voi järjestää kaikkia kevään 2020 lähikursseja. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä tarjoamme nyt kaikki toukokuun aikana pidetyt velhon etäkurssit erikoishintaan 545 + alv (norm. 890 + alv). Kyseessä ovat lähikurssien tilalla pidettävät vastaavanlaiset, kaikille avoimet, livenä verkon välityksellä järjestettävät etäkoulutukset.

Etäkoulutus on samanlainen koulutuskokonaisuus, kuin lähikoulutuskin – se vain tapahtuu kokonaan verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei kuitenkaan tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua koulutukseen omalta työpisteeltäsi tai kotoa käsin. Tarvitset vain tietokoneen, koulutuksessa opetettavan sovelluksen ja nettiyhteyden. Huomaathan, että esimerkiksi Adobe-sovelluksista on saatavilla ilmainen kokeiluversio, joten sinun ei tarvitse välttämättä hankkia aitoa ohjelmistolisenssiäkään koulutusta varten.

Täältä löydät lisää tietoa etänä järjestettävistä verkkokursseista

Jos etäkoulutus askarruttaa tai tarvitset lisää tietoa verkon kautta livenä pidettävien velhon verkkokurssien järjestelyistä, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Osallistu velhon lähi- tai etäkursseille täällä

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä