Top

Velhon etäkoulutus – live stream -muotoiset verkkokurssit

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtumin livenä tapahtuvassa videomuotoisessa velhon koulutuksessa opiskelet hyvin samalla tavalla, kuin paikan päällä tapahtuvassa lähikoulutuksessakin, mutta luonnollisesti kaikki opetus tapahtuu etänä verkon välityksellä.

Live-stream-muotoisessa videona lähetettävässä etäkoulutuksessa voit opiskella verkon välityksellä missä tahansa paikassa. Tarvitset lähinnä vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan saat Mixtumin huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan omalle työpisteellesi tai vaikka kotiisi.

Saat Mixtumin huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan omalle työpisteellesi tai kotiisi!

Livenä tapahtuvat velhon etäkurssit ovat suunniteltu erityisesti vuoden 2020 Korona-viruspandemian takia. Etäkoulutuksia voidaan hyödyntää siinä tilanteessa, että paikan päällä tapahtuvaa lähikoulutusta ei pystytä syystä tai toisesta järjestämään. Toisaalta etäkoulutukset ovat kasvattaneet suosiota muutenkin, joten olemme alkaneet tarjota yhä enemmän ja laajemman kattauksen erilaisia etäkoulutusvaihtoehtoja. Syyskaudella 2020 meillä oli jo tarjolla kaikista velhon lähikursseista vastaavat velhon etäkurssit ja kevätkaudella 2021 pidetään pääasiassa ainoastaan etäkoulutuksia.

Samalla tavalla kuin velhon lähikurssit niin myös verkon kautta tapahtuvat avoimet ja livenä järjestettävät etäkurssitkin ovat suunniteltu pääasiassa vain pienryhmille, jolloin opettaminen ja oppiminen on tehokasta. Etäkoulutusten kurssisisältö on samanlainen kuin vastaavilla lähikursseilla ja lisäksi sinulla on käytössäsi myös sama kouluttaja, kuin lähikursseilla. Sinä tarvitset vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden ja pääset mukaan kurssille oppimaan ja verkostoitumaan!

Voit osallistua Mixtumin verkkokoulutukseen mistä paikasta tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys ja tietokone!

Etäkoulutukset ovat tulleet jäädäkseen

On totta, että Korona-pandemia muutti koko koulutusalaa ja totuttuja tapoja. Etäkoulutukset kiinnostavat ihmisiä koko ajan enemmän ja enemmän pandemiatilenteesta riippuen emmekä enää luovu etäkoulutuksista, vaikka Korona-tilanne jossain vaiheessa ehkä helpottaisikin.

Etäkoulutuksien hyviä puolia ovat esimerkiksi osallistumisen helppous, sillä kurssilaisten ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan koulutus tulee verkon välityksellä kurssilaisten luokse. Lisäksi olemme pitäneet etäkoulutusten kurssihinnat erittäin edullisena, vaikka olemme samalla panostaneet koko ajan enemmän ja enemmän striimauslaitteistoihin, joilla voimme taata miellyttävän ja tehokkaan oppimisympäristön verkon välityksellä.

Koska Mixtumin etäkoulutus on livenä järjestetty tapahtuma, se on aivan erilainen tilanne, kuin etukäteen luodut videotallenteet: kouluttaja voi esimerkiksi tarvittaessa muuttaa opetustahtia tai etukäteen suunniteltua kurssisisältöä kurssilaisten osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Live-koulutuksessa kurssilaiset voivat myös esittää kysymyksiä kouluttajalle vaikkapa heidän omiin aineistoihin liittyen, joten kyseessä on aina interaktiivinen koulutustilanne.

Verkon kautta livenä tapahtuvien velhon etäkoulutusten perustiedot

Huomaathan, että livenä tapahtuva video-stream-muotoinen etäkoulutus on mahdollisimman samanlainen kokemus ja koulutuspalvelu, kuin luokkatilassa pidettävä perinteinen lähikoulutus, mutta se järjestetään luonnollisesti verkon välityksellä. Livenä tapahtuvaan koulutukseen tulee ilmoittautua ennakkoon, koska etäkurssit järjestetään tietyllä päivämäärällä samalla tavalla, kuin lähikurssitkin. Myös etäkursseilla on maksimimäärä ihmisiä samaan tapaan, kuin lähikursseilla, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

 • Koulutus järjestetään verkon välityksellä ennakkoon jaetussa nettiosoitteessa. Sinulle lähetetään ennen koulutukseen osallistumista kutsu, jossa on linkki verkkokoulutukseen. Huomaathan, että vain kurssille osallistuneilla on pääsy koulutukseen eikä ulkopuolisia henkilöitä voi tulla mukaan, vaikka linkki olisikin tiedossa.
 • Sinä voit seurata koulutusta missä tahansa ja millä tahansa päätelaitteella: kotona, toimistolla tai muualla, kunhan sinulla on nettiyhteys.
 • Kurssien päiväaikataulu ja runko on sama, kuin luokkatilassakin tapahtuvassa lähikoulutuksessa. Koulutuksen kesto on siten tyypillisesti klo. 9:00-15:45.
 • Ennen koulutuksen aloitusta voit viettää aikaa ns. virtuaalisessa odotushuoneessa, kunnes kouluttaja avaa koulutuksen kaikille osallistujille. Odotushuoneessa voit vielä tarkistaa, että nettiyhteys toimii ja että sinulla on opetettava sovellus valmiina ja toimivana käytettävissä.
 • Päivän aikana pidetään noin 45 minuutin ruokatauko ja muita pienempiä taukoja tarpeen mukaan, aivan kuten lähikursseillakin.
 • Sinulla tulee olla verkossa tapahtuvaa koulutusta varten oma tietokone, opetettavat sovellukset valmiiksi asennettuna sekä kohtuullisen nopea nettiyhteys. Huomaathan, että monista sovelluksista on saatavilla joko ilmainen versio tai vähintäänkin ilmainen kokeiluversio, joten maksullisen lisenssin hankintakaan ei ole välttämätön koulutusta varten, kunhan käytät tämän ilmaisen koejakson vasta koulutuksen aikana etkä jo ennen koulutusta.
 • Jos tarvitset apua sovellusten asentamiseen, kokeiluversioiden hankintaan tai mihin tahansa muihin tilanteisiin, voit ottaa yhteyttä joko suoraan kouluttajaan tai Mixtumin asiakaspalveluun. Kurssien tiedustelut, varaamiset, siirrot, peruuttamiset ym. hoituvat nopeiten yhteydenottolomakkeella.

Velhon verkon välityksellä toimiva etäkoulutus on suunniteltu mahdollisimman samanlaiseksi kokemukseksi, kuin luokkahuonekoulutus. Esimerkkinä koulutus tapahtuu täysin livenä ja päivärytmi on sama, kuin luokkahuonekoulutuksessa. Voit myös kysyä ohjeita ja apua kouluttajalta koska tahansa koulutuksen aikana. Opettaja onkin aina käytössäsi koulutusmuodosta riippumatta!

Velhon etäkoulutusten koulutus- ja harjoitusmateriaali

Aivan samalla tavalla, kuin velhon lähikoulutuksissa, saat myös avoimissa verkossa tapahtuvissa koulutuksissa harjoitusaineiston etukäteen. Kutsuviestissä on linkki, josta voit ladata kaiken harjoitusaineiston ennakkoon. Pääsääntöisesti kaikki harjoitusaineistot on pakattu Zip-ohjelmalla, joten sinun pitää vain purkaa aineisto omalle tietokoneellesi.

Verkkokursseilla käytetään myös täysin samaa laadukasta velhon käsikirjaa, kuin avoimilla lähikursseillakin. Lähikursseilla saat tämän oppaan valmiina tulosteena, mutta verkkokoulutuksissa voit ladata oppaan verkosta PDF-muotoisena. Tästäkin saat linkin kurssikutsun yhteydessä.

Kaikki kurssilla jaettavat aineistot, oppaat ja materiaalit kuuluvat luonnollisesti kurssien normaaliin hintaan mukaan eivätkä maksa mitään extraa. Huomaathan myös että, jos et halua ollenkaan osallistua Mixtumin kurssille, mutta olet kuitenkin kiinnostunut velhon koulutusmateriaalista, voit tilata käsikirjoja myös erikseen.

Syitä valita livenä tapahtuva video-stream- muotoinen koulutus

 • Saat periaatteessa kaikki samat hyödyt, kuin Mixtumin luokkahuoneessa tapahtuvissa lähikoulutuksissa, mutta voit osallistua mistä tahansa (vaikka omalta kotisohvalta). Ei siis mitään matkustuskuluja koulutuspaikalle tai mahdollisia majoituskustannuksia.
 • Sinulla on opettaja käytössäsi koko koulutuksen ajan: voit esimerkiksi kysyä apua joko mikrofonin kautta tai chat-viestillä koska tahansa koulutuksen aikana. Saat opettajaan tarvittaessa yhteyden myös koulutuksen jälkeenkin. Mikäli tarpeen niin jo ennen koulutusta voit myös olla yhteydessä kouluttajaan sähköpostin välityksellä.
 • Tarvittaessa voit jakaa kouluttajalle oman tietokoneesi näkymän sekä lähettää liitetiedostoja. Sama toki myös toisin päin. Tässä mielessä etäkoulutus ei loppujen lopuksi eroa paljoakaan lähikoulutuksesta.
 • Mixtumin pienryhmäkoulutusten ansiosta etäkoulutukset eivät vaadi niin paljon kaistaa, kuin suurissa koulutusryhmissä jossain muissa paikoissa järjestettynä. Pienryhmäkoulutukset ovat samalla paljon tehokkaampia opetuksen kannalta, kuin suurten ryhmien kouluttaminen.
 • Verkossa tapahtuville Mixtumin etäkursseille ei ole minimiosallistujamäärää ja kurssi järjestetään jopa yhdelle osallistujalle. Kursseilla on kuitenkin maksimimäärärajoitus, joten oma paikka kannattaa varata kurssille ajoissa, jotta pääset mukaan!

Kokonaisvaltainen paketti

Verkon kautta järjestetty live-koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin. Laadukkaiden kurssien hintaan sisältyy:

 • Varsinaisen livenä ja etänä järjestetty koulutustilaisuus
 • Laadukas velhon käsikirja (PDF) sekä harjoitustiedostot (ZIP) ja muu jaettava oheis- ja tukimateriaali
 • Kurssitodistus (postitetaan sinulle koulutuksen jälkeen)
 • Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan kurssilaisten kysymyksiin (ongelmatilanteet ja neuvot) sähköpostilla myös koulutuksen jälkeen!

Livenä verkossa tapahtuvien koulutusten hinta on sama, kuin avoimissa lähikursseissa. Sinulta kuitenkin säästyy mahdolliset matka- ja majoituskulut. Kaiken lisäksi Mixtumin kouluttajat ovat alansa parhaita ja edellä kävijöitä. Tutustu vaikka koulutuspalautteisiimme!

Sisältö kuuluu kategorioihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä