Top

Woocommerce-verkkokauppa

Suunnittelemme verkkosivujen lisäksi myös verkkokauppoja. Hyvin suunniteltu verkkokauppa tekee ostamisesta helppoa, ja tuotteet käyvät paremmin kaupaksi. Teknisessä toteutuksessa voimme hyödyntää periaatteessa mitä verkkokauppaa tahansa, mutta olemme erikoistuneet WordPress-pohjaisiin WooCommerce-verkkokauppoihin.

Verkkokauppa se on, joka kannattaa!

Verkkokauppa toimii pöytäkoneella sekä tablet- ja mobiililaitteellaVerkkokauppaostokset lisääntyvät koko ajan Suomessa ja muualla maailmassa. Verkkokaupan pitäminen on paljon kustannustehokkaampaa kuin kivijalkakaupan. Hyvin toteutettu verkkokauppa palvelee asiakkaita käyttöjärjestelmästä tai laitteesta riippumatta. Tuotteet voidaan esitellä hyvinkin tarkasti (kuvat, videot tai jopa 3D-mallit) ja itse ostotapahtuma saadaan helpoksi. Rekisteröityneille asiakkaille voidaan tarjota lisäpalveluja tai vaikkapa alennuksia. Verkkokauppaan integroidun asiakastilin avulla kauppiaalle tallentuu paljon arvokasta tietoa siitä, kuinka anonyymi henkilö löysi tuotteen ja päätyi ostamaan sen.

Perinteiseen kivijalkakauppaan verrattuna tuote voidaan ostaa vaivattomasti – vaikkapa tablet-laitteella kotisohvalla loikoillen!

WOOCOMMERCE -VERKKOKAUPPA WORDPRESS-ALUSTAAN

Verkkokauppoja on saatavilla monia ja erilaisia. Kuitenkin WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta ja se perustuu WordPress-julkaisujärjestelmään – joka se taas on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Näin ollen verkkokaupastakin saadaan avoimen lähdekoodin ratkaisu ja se on siten täysin mukautettavissa verkkokauppiaan tarpeisiin. Me integroimme WooCommercen osaksi asiakkaan verkkosivustoa ja räätälöimme kaupasta asiakkaan tai nykyisten sivujen näköisen.

WooCommercessa on erittäin helppokäyttöinen suomenkielinen hallintapaneeli, missä verkkokauppias voi itse luoda uusia tuotteita, tuoteryhmiä ja kampanjoita, sekä muuttaa verkkokaupan perusasetuksia, kuten toimitustapoja- ja hintoja, sekä maksutapoja. Woocommerceen löytyy myös runsain määrin erilaisia lisäosia, joiden avulla kauppaan voidaan lisätä uusia ominaisuuksia, kuten vaikkapa markkinointityökaluja, uusia maksu- ja toimitustapoja, erilaisia hakutoimintoja sekä aputyökaluja hakukoneoptimointiin.

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
verkkokauppa verkkosivut woocommerce wordpress

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä