Top

Velhon kurssien ehdot

Kun osallistut mukaan Mixtumin järjestämälle kurssille, sinun tulee tutustua ja hyväksyä alla mainitut ehdot. Kurssille ilmoittautuminen tarkoittaa siis ehtojen hyväksymistä. Emme halua tehdä tästä kuitenkaan turhan monimutkaista tai vaikeaa. Sinulla on esimerkiksi täysi oikeus peruuttaa osallistuminen ilman mitään kuluja, kunhan se tapahtuu aikarajan sisällä. Voit myös tarvittaessa siirtää osallistumisesti toiseen ajankohtaan.

Kursseja ja niiden ehtoja koskevat tiedustelut tapahtuvat yhteydenottolomakkeen kautta.

Ehdot

  • Ilmoittautuminen kullekin kurssille tulisi tapahtua mielellään viikkoa ennen kunkin kurssin aloitusta, koska tällöin lähtevät kutsut kurssille tulijoille. Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin viikko viikkoa aikaa, voit edelleen tiedustella löytyisikö kurssilta vapaita paikkoja. Huomaa että, jos vapaita paikkoja on ja ilmoittaudut tässä vaiheessa (alle viikko koulutukseen) mukaan, et voi enää myöhemmin perua kurssia ilman peruutusmaksua (ks. kurssin siirtäminen/peruuttaminen alempana).
  • Kurssin voi siirtää veloituksetta, kun kurssin alkuun on vähintään viikko aikaa. Voit käytännössä siirtää osallistumisesi toiselle samanlaiselle Mixtumin järjestämälle kurssille, joka pidetään vähintään 6 kk sisällä peruutettavan kurssin ajankohdasta. Kurssin voi siirtää vain kerran.
  • Kurssin voi kokonaan peruuttaa veloituksetta, jos et ole siirtänyt kurssia ja kurssin alkuun on vähintään 2 viikkoa aikaa. Jos peruutat kurssin, jonka alkuun on vähemmän kuin 2 viikkoa, veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos perumista ei ole tehty etkä saavu ollenkaan kurssipaikalle (tai jos olet jo kertaalleen siirtänyt kurssin ja perut sen sitten myöhemmin), veloitamme koko osallistumismaksun. Jos sinun täytyy peruuttaa kurssi, ota yhteyttä hyvissä ajoin yhteydenottolomakkeen avulla.
  • Sairaustapauksissa emme veloita kurssimaksua ollenkaan, mikäli toimitat meille lääkärintodistuksen.
  • Jos et pääse tulemaan paikalle, kollegasi tai ystäväsi voivat osallistua puolestasi, jolloin emme veloita peruutusmaksua. Asiasta täytyy kuitenkin ilmoittaa mahdollisimman hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista.
  • Mixtumilla on oikeus peruuttaa tai siirtää koulutus uudelle päivämäärälle. Jos Mixtum siirtää kurssia, jolle olet jo ilmoittautunut, sinulla on tällöin oikeus peruuttaa tai siirtää osallistuminen täysin maksutta.
  • Mixtumilla on oikeus vaihtaa uusi kouluttaja alkuperäisen tilalle esimerkiksi sairastumisen tai muun estymisen takia. Jos emme voi hankkia tilalle toista kouluttajaa, kurssille osallistumiset pyritään siirtämään toiselle vastaavalle Mixtumin järjestämälle kurssille. Jos uutta vastaavaa kurssia ei ole kurssikalenterissa, Mixtum pyrkii järjestämään uuden vastaavan kurssin.
  • Jos kurssi joudutaan Mixtumin toimesta syystä tai toisesta peruuttamaan tai siirtämään uuteen ajankohtaan, kurssille osallistujalle ei koidu kuluja siirrosta/peruutuksesta. Vaikka uusi vastaava kurssi olisi kalliimpi kuin alkuperäinen, kurssilainen saa uuden kurssin aiemmin varaamansa kurssin hinnalla. Huomaa, että emme kuitenkaan korvaa kurssilaiselle mitään mahdollisia kurssin peruutuksesta tai siirrosta koituvia matkakuluja, majoituskuluja tai muita menoja.
  • Mixtum lähettää laskun kurssin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä valitulla lähetystavalla (posti, sähköposti, verkkolaskutus). Halutessa asiakas voi kuitenkin maksaa osallistumisen jo etukäteen. Jos laskutustietosi ovat muuttuneet matkan varrella, ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian, viimeistään kurssin yhteydessä. Laskun maksuaika on 10 päivää, jonka jälkeen huomautamme maksusta. Huomautuslaskun maksu on 5,00 €. Tätä pidemmälle erääntyneet laskut annetaan eteenpäin perintätoimiston hoidettavaksi, jolloin maksuun lisätään perintä- ja korkokulut.
  • Henkilötietojen käsittelystä löydät tarkempaa tietoa Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste -sivulla.

Tervetuloa oppimaan, verkostumaan ja innostumaan!

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
ehdot velhon kurssit

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä