Top

Velhon kurssien ehdot

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Kun osallistut mukaan Mixtumin järjestämälle kurssille (joko paikan päällä tapahtuvaan lähikoulutukseen tai verkkokurssille), sinun tulee tutustua ja hyväksyä alla mainitut ehdot. Kurssille ilmoittautuminen tarkoittaa siis ehtojen hyväksymistä. Emme halua tehdä tästä kuitenkaan turhan monimutkaista tai vaikeaa. Sinulla on esimerkiksi täysi oikeus peruuttaa tai siirtää osallistuminen ilman mitään kuluja, kunhan se tapahtuu aikarajan sisällä.

Kursseja ja niiden ehtoja koskevat tiedustelut tapahtuvat yhteydenottolomakkeen kautta.

Ehdot

 • Kurssit järjestetään suunnitellusti mikäli kurssille on vähintään 3 osallistuvaa henkilöä. Emme pääsääntöisesti järjestä kursseja vain yhdelle tai kahdelle henkilölle, vaan tällöin osallistuminen siirretään jollekin vastaavalle myöhemmin pidettävälle kurssille. Otamme yhteyttä osallistuvaan henkilöön ja selvitämme yhdessä mikä seuraavista kurssiajankohdista olisi sopivin. Huomaa, että saatamme poikkeuksellisesti järjestää kurssin myös vähemmällä opiskelijamäärällä, mutta tämä päätetään Mixtumin toimesta tapauskohtaisesti.
 • Ilmoittautuminen kullekin kurssille tulisi tapahtua mielellään viikkoa ennen kunkin kurssin aloitusta, koska tällöin lähtevät kutsut kurssille tulijoille. Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin viikko viikkoa aikaa, voit edelleen tiedustella löytyisikö kurssilta vapaita paikkoja. Huomaa että, jos vapaita paikkoja on ja ilmoittaudut tässä vaiheessa (alle viikko koulutukseen) mukaan, et voi enää myöhemmin perua kurssia ilman peruutusmaksua (ks. kurssin siirtäminen/peruuttaminen alempana).
 • Kurssilaiset voivat siirtää osallistumisen, kun kurssin alkuun on vähintään viikko aikaa. Kurssin voi siirtää vastaavanlaiselle Mixtumin järjestämälle kurssille, joka pidetään 6 kk sisällä peruutettavan kurssin ajankohdasta. Kurssin voi siirtää vain kerran. Huomaa myös, että osallistuminen laskutetaan kaikilta osallistujilta siinä vaiheessa, kun ensimmäinen (alkuperäinen) kurssi on pidetty. Luonnollisesti emme lähetä uutta laskua seuraavan (korvaavan) kurssin jälkeen, koska laskutus on tapahtunut jo aiemmassa vaiheessa.
 • Kurssilaiset voivat peruuttaa osallistumisen veloituksetta, jos et ole siirtänyt kurssia ja kurssin alkuun on vähintään 2 viikkoa aikaa. Jos peruutat kurssin, jonka alkuun on vähemmän kuin 2 viikkoa, veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos perumista ei ole tehty etkä saavu ollenkaan kurssipaikalle (tai jos olet jo kertaalleen siirtänyt kurssin ja perut sen sitten myöhemmin), veloitamme koko osallistumismaksun. Jos sinun täytyy peruuttaa kurssi, ota yhteyttä hyvissä ajoin yhteydenottolomakkeen avulla.
 • Sairaustapauksissa emme veloita kurssimaksua ollenkaan, mikäli toimitat meille lääkärintodistuksen.
 • Jos et pääse itse osallistumaan kurssille, kollegasi tai ystäväsi voi osallistua puolestasi. Tällöin emme veloita peruutusmaksua. Asiasta täytyy kuitenkin ilmoittaa mahdollisimman hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista.
 • Mixtumilla on oikeus peruuttaa tai siirtää koulutus uudelle päivämäärälle minkä tahansa yllättävän syyn takia (sairastuminen, laiterikko jne.). Tämä koskaa myös jo aiemmin siirrettyjä kursseja. Mixtumilla on myös oikeus vaihtaa uusi kouluttaja alkuperäisen tilalle esimerkiksi kouluttajan sairastumisen takia. Jos emme voi tai ennätä hankkia tilalle toista kouluttajaa, osallistumiset pyritään siirtämään seuraavalle vastaavanlaiselle Mixtumin järjestämälle kurssille. Jos uutta vastaavaa kurssia ei ole sillä hetkellä tarjolla kurssikalenterissa, Mixtum pyrkii järjestämään lähitulevaisuudessa uuden kurssin, johon kurssilaiset siirretään.
 • Mixtum lähettää laskun kurssin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä valitulla lähetystavalla (posti, sähköposti, verkkolaskutus). Halutessa asiakas voi kuitenkin maksaa osallistumisen jo etukäteen. Jos laskutustietosi ovat muuttuneet matkan varrella, ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian, viimeistään kurssin yhteydessä. Laskun maksuaika on 10 päivää, jonka jälkeen huomautamme maksusta. Huomautuslaskun maksu on 5,00 €. Tätä pidemmälle erääntyneet laskut annetaan eteenpäin perintätoimiston hoidettavaksi, jolloin maksuun lisätään perintä- ja korkokulut.
 • Henkilötietojen käsittelystä löydät tarkempaa tietoa Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste -sivulla.

Kurssien siirto ja kurssitakuu

Koska kursseilla on minimiosallistujamäärä, on aina mahdollisuus siihen, että jokin kurssi jouduttaisiin osallistumisten vähyydestä johtuen siirtämään seuraavaan ajankohtaan. Ilmoitamme kaikille kurssilaisille ennen kurssin alkua siitä,  että kurssilaiset siirretään seuraavalle vapaalle ja vastaavanlaiselle kurssille. Tästä kurssin siirrosta ei aiheudu mitään kuluja kurssilaisille. Samalla he saavat etuja uutta kurssia varten:

 • Kurssilaiset voivat osallistua uudelle kurssille samalla edullisella hinnalla, kuin millä he alunperinkin ilmoittautuivat mukaan – siitäkin huolimatta, että uuden kurssin hinta olisi kalliimpi. Lisäksi mikäli uuden kurssin hinta olisikin edullisempi, kurssilaiset voivat osallistua uudelle kurssille tällä edullisemmalla hinnalla. Kyse on kuitenkin kurssien normaaleista hinnoista eikä hetkellisistä kampanjoista ja tarjoushinnoista, jotka ovat uusia ilmoittautumisia varten.
 • Mikäli osallistuminen siirretään, kurssilaiselle myönnetään kurssitakuu, jonka mukaisesti uusi kurssi järjestetään kurssilaisten lukumäärästä riippumatta. Pyrimme näin siihen, että mitään kurssia ei tarvisisi siirtää, kuin maksimissaan kerran.

Tervetuloa oppimaan, verkostumaan ja innostumaan!

Sisältö kuuluu kategorioihin
Julkaisuun liitetyt avainsanat
ehdot velhon kurssit

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä