Top

Tietoa velhon-kurssien järjestelyistä

Tähän on koottu yleistä tietoa velhon lähikurssien järjestelyistä: sijainnista, ruokapaikoista, majoituksesta jne.

Saapuminen koulutuspaikalle

 • Technopolis, InnopoliKoulutusrakennukselle pääsee hyvin omalla autolla sekä Helsingin että esimerkiksi Tampereen suunnalta, sillä koulutusrakennus on Kehä 1 varrella, osoitteessa Tekniikantie 12 Espoo. Esimerkiksi Tampereelta on autolla noin 2 tunnin ajomatka suoraan koulutusrakennuksen pihaan.

 • Autoilijoille on tarjolla ilmainen pysäköinti (vierasparkki) suoraan talon edessä. Mikäli pysäköintialue ei olisi syystä tai toisesta vapaata, on mahdollista pysäköidä myös tien toiselta puolelta löytyvälle Tekniikantie 21 pysäköintialueelle (Maarinrannan hiekkaparkkialue), jossa on erittäin paljon pysäköintitilaa. Siellä pysäköintimaksu on 1€ / tunti tai 5€ / 12h. Maksupääte löytyy parkkialueen loppupäästä.

 • Kun jätät oman auton rakennuksen edessä olevaan vieraspysköintiin, sisäänajopuomi avautuu automaattisesti. Ilmoittaudu Innopoli 1 -rakennuksen alakerran aulapalvelussa ja pyydä poletti poispääsyä varten. Poletti syötetään puomilla poispääsyä varten.

Saapuminen paikalle metrolla

 • Länsimetron avulla saavut koulutuspaikalle vaivattomasti Helsingistä ja Espoosta. Kyseessä on Aalto-Yliopiston metro-asema. Helsingin Rautatieasemalta metromatka Aalto-Yliopiston pysäkille vie noin 12 minuuttia ja ruuhka-aikana metron vuoroväli Aalto-yliopiston asemalla on 2,5 minuuttia ja muina aikoina 4–5 minuuttia.

 • Kun saavut metrolla koulutukseen, älä poistu “pääsisäänkäynniltä” (A) Aalto-Yliopistolle, vaan jatka läntiselle sisäänkäynnille (B) osoitteessa Tietotie 4. Tietotieltä on n. 300 metriä varsinaiselle koulutusrakennukselle (Tekniikantie 12). Kun tulet ulos metrorakennuksen ovista, jatka matkaa suoraan eteenpäin ja tulet pian Innopoli 1 -rakennuksen edustalle.

Länsimetro, Aalto-yliopisto, Tietotie

Saapuminen paikalle bussilla

 • Helsingin Kampista pääset noin 20 minuutissa bussilla 103/103T suoraan Technopolikselle. Samalle pysäkille tulevat myös linjat 550 (jokeri), 506, 510, 512A sekä Espoon bussilinja 10. Katso tarkempia tietoja hsl.fi -verkkopalvelusta.

Käytännön järjestelyt ja koulutustilaisuus

Ilmoittautuminen ja koulutusluokka

 • Tule Innopoli 1 -rakennukseen ja ilmoittaudu Mixtumin kurssille aulan vastaanotossa. Jos olet omalla autolla, muista pyytää poletti poispääsyä varten.

 • Itse luokkatila on 3. kerroksessa, jonne pääsee sekä hissillä että kierreportaita pitkin. Koulutusluokka avataan n. 15 minuuttia ennen koulutuksen aloitusta. Jos olet ajoissa liikkeellä, voit viettää aikaa aulassa, jossa on kahvio ja odotustiloja. Myös 3. kerroksesta löytyy odotustiloja. Jos koulutusluokan ovet ovat jo auki (tai kun ne avataan), voit tulla vapaasti luokkaan.

Technopolis, Innopoli

Koulutustilaisuus

 • Opetus tapahtuu, ellei erikseen ole sovittu, kannettavilla tietokoneilla (Windows-ympäristö). Jos sinulla on tilaisuuden suhteen kysyttävää tai toiveita, ota hyvissä ajoin yhteyttä.

Ruokailu

 • Suoraan koulutusrakennuksen alakerrassa on sekä Sodex-lounasravintola (RE5T4UR4NT HEHKU) että kahvio. Hehkun lounaslistan voi tarkistaa täältä.

 • Hehkun lisäksi erillisessä Innopoli 2 -rakennuksessa on Ravintola Metropol ja Innopoli 3 -rakennuksessa Antell-ravintola Maari.

 • Lounastauko pyritään sovittamaan koulutuksessa sopivaan väliin, mutta tyypillisesti lounastauko aloitetaan n. klo. 11:30-12:00 välillä.

Majoitus

 • Koulutusstudiomme sijaitsee sen verran hyvällä paikalla Espoon ja Helsingin välissä, että voit huoletta ottaa periaatteessa mikä tahansa Helsingin keskustan hotellin saapua koulutuspaikalle vaikkapa kätevästi metrolla. Jos haluat hotellin lähempää, Espoon Otanimessä on RadissonBlue-hotell (Otaranta 2, Espoo). Myös Helsingin Ruoholahden Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti on lähellä.

Sisältö kuuluu kategorioihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä