Top

Velhon lähikurssien ohjeet – tietoa kurssijärjestelyistä

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tähän on koottu yleistä tietoa velhon lähikurssien järjestelyistä: sijainnista, ruokapaikoista, majoituksesta jne.

Saapuminen koulutuspaikalle

 • Koulutusrakennukselle pääsee hyvin omalla autolla sekä Helsingin että esimerkiksi Tampereen suunnalta, sillä koulutusrakennus on Kehä 1 varrella, osoitteessa Tekniikantie 12 Espoo. Esimerkiksi Tampereelta on autolla noin 2 tunnin ajomatka suoraan koulutusrakennuksen pihaan.

Saapuminen paikalle autolla

 • Autoilijoille on tarjolla vierasparkki suoraan talon edessä (alla olevassa kartassa iso harmaa alue). Pysäköintialueelle voi ajaa kahdesta eri kohdasta (Tekniikantie 12 ja Tekniikantie 14). Mikäli vierasparkki ei olisi syystä tai toisesta vapaata, on mahdollista pysäköidä myös tien toiselta puolelta löytyvälle Tekniikantie 21 pysäköintialueelle.
 • Vieraspysäköinti on muuttunut lokakuusta 2019 alkaen maksulliseksi. Pysäköinti maksetaan pihan automaatteihin ja auton rekisterinumero kirjataan automaatilla, joten pysäköintilippua ei tarvitse viedä autoon. Maksuvaihtoehtoina automaatilla ovat kolikot ja credit- sekä debit-kortit. Lisäksi alueella toimivat ParkMan ja EasyPark -palvelut (mobiilimaksut).
 • Vieraspysäköinti on maksullista arkisin klo 08:00 – 17:00. Pysäköintitariffit ovat (sis. alv 24 %): 1 € / 1 h tai 7 € / koko vuorokausi (24 h). Maksuautomaatit löytyvät vieraspysäköinnin reunoilta, 1 kpl Innopoli 1 puolella ja 1 kpl Innopoli 2 puolella.
 • AutoParkki Norden Oy valvoo pihan vieraspysäköintiä ja väärinpysäköinnistä valvojat kirjoittavat ajoneuvoon 60 euron valvontamaksun.
Technopolis-kampusalueen karttakuva. Mixtumin koulutustilat ovat Innopoli 1 -rakennuksessa.

Saapuminen paikalle metrolla

 • Länsimetron avulla saavut koulutuspaikalle vaivattomasti Helsingistä ja Espoosta. Kyseessä on Aalto-Yliopiston metro-asema. Helsingin Rautatieasemalta metromatka Aalto-Yliopiston pysäkille vie noin 12 minuuttia ja ruuhka-aikana metron vuoroväli Aalto-yliopiston asemalla on 2,5 minuuttia ja muina aikoina 4–5 minuuttia.
 • Kun saavut metrolla koulutukseen, älä poistu “pääsisäänkäynniltä” (A) Aalto-Yliopistolle, vaan jatka läntiselle sisäänkäynnille (B) osoitteessa Tietotie 4. Tietotieltä on n. 300 metriä varsinaiselle koulutusrakennukselle (Tekniikantie 12). Kun tulet ulos metrorakennuksen ovista, jatka matkaa suoraan eteenpäin ja tulet pian Innopoli 1 -rakennuksen edustalle.
Länsimetro, Aalto-yliopisto, Tietotie
Länsimetro, Aalto-yliopisto. Kannattaa huomata, että poistuminen metrosta on nimenomaan Tietotien suuntaan B-exit-ulospääsyä kohti.

Saapuminen paikalle bussilla

 • Helsingin Kampista pääset noin 20 minuutissa bussilla 103/103T suoraan Technopolikselle. Samalle pysäkille tulevat myös linjat 550 (jokeri), 506, 510, 512A sekä Espoon bussilinja 10. Katso tarkempia tietoja hsl.fi -verkkopalvelusta.
Technopolis, Innopoli
Bussien aikatautut ovat nähtävillä alakerran info-taululta.

Käytännön järjestelyt ja koulutustilaisuus

Ilmoittautuminen ja koulutusluokka

 • Tule Innopoli 1 -rakennukseen. Tarvittaessa voit ilmoittautua Mixtumin kurssille aulan vastaanotossa mutta, mikäli olit ilmoittautunut kurssille ajoissa ja olit saanut kurssikutsun, voit tulla suoraan joko 1. kerroksen tai 3. kerroksen odotustiloihin.
 • Itse luokkatila on 3. kerroksessa, jonne pääsee sekä hissillä että kierreportaita pitkin. Koulutusluokka avataan n. 15 minuuttia ennen koulutuksen aloitusta. Jos olet ajoissa liikkeellä, voit viettää aikaa aulassa, jossa on kahvio.
 • Jos koulutusluokan ovet ovat jo auki (tai kun ne avataan), voit tulla vapaasti luokkaan ja ottaa oman paikkasi vapaasti.
Mixtum koulutusrakennus, alakerran kahvila
Innopoli 1 -rakennuksen alakerran kahvila.
Technopolis, Innopoli, odotus- ja neuvottelutilat
Innopoli 1 -rakennuksen alakerrassa on rauhallisia odotus- ja neuvottelutiloja.

Koulutustilaisuus ja tietokoneet

 • Mixtumin omat tietokoneet toimivat PC/Windows-ympäristössä. Jos käytät koulutuksessa omaa kannettavaa tietokonetta, muistathan ottaa mukaan myös verkkojohdon sekä huolehtia siitä, että sinulla on koulutuksessa käytettävät ohjelmistot ja sovellukset jo valmiiksi asennettuna.
 • Jos sinulla on tilaisuuden suhteen kysyttävää tai toiveita, ota hyvissä ajoin yhteyttä.

Ruokailu

 • Suoraan koulutusrakennuksen alakerrassa on sekä Sodex-lounasravintola (RE5T4UR4NT HEHKU) että kahvio. Hehkun lounaslistan voi tarkistaa täältä.
 • Hehkun lisäksi erillisessä Innopoli 2 -rakennuksessa on Ravintola Metropol ja Innopoli 3 -rakennuksessa Antell-ravintola Maari.
 • Lounastauko pyritään sovittamaan koulutuksessa sopivaan väliin, mutta tyypillisesti lounastauko aloitetaan n. klo. 11:30-12:00 välillä.

Majoitus

 • Koulutusstudiomme sijaitsee sen verran hyvällä paikalla Espoon ja Helsingin välissä, että voit huoletta ottaa periaatteessa mikä tahansa Helsingin keskustan hotellin saapua koulutuspaikalle vaikkapa kätevästi metrolla. Jos haluat hotellin lähempää, Espoon Otanimessä on RadissonBlue-hotell (Otaranta 2, Espoo). Myös Helsingin Ruoholahden Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti on lähellä.
Sisältö kuuluu kategorioihin

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä