Top

Parhaat kurssit ja koulutukset parhaaseen tarjoushintaan!

26.11.2021 | Kategoriassa: Etäkoulutus Velhon-kurssit
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tänään maailmalla vietetään mustaa perjantaita ja monissa paikoissa on erityisiä Black Friday -tarjouksia. Meillä ei varsinaisesti vietetä mustaa perjantaita, vaan meillä mustaa on koko loppuvuosi sekä ensi kevät!

Jatkamme jo aiemmin lanseerattujen velhon kurssien supertarjoushintoja vielä koko loppuvuoden 2021 sekä ensi kevään 2021. Kaksipäiväisen koulutusten hinta on hieman aiheesta riippuen joko 490 € + alv tai 545 € + alv, kun näiden kaikkien kurssien normaali vähimmäishinta on 890 € + alv. Joistakin aiheista on tarjolla myös yksipäiväisiä kursseja tarjoushintaan 350 + alv.

Voit osallistua Mixtumin velhon kursseille superedulliseen tarjoushintaan sekä nyt että ainakin vielä ensi keväänä. Muista kuitenkin, että kursseilla on vain rajoitetusti paikkoja, joten on fiksua tehdä osallistuminen ja varaus haluamallesi kurssille hyvissä ajoin.

Suositut ja hyvin järjestetyt etäkoulutukset

Pidämme kaikki kevään 2022 velhon kurssikalenterissa olevat avoimet koulutukset etäkoulutuksina. Etäkoulutukset on otettu erittäin hyvin vastaan ja niitä on toivottu siitäkin huolimatta, että Korona-tilanne parantuisi. Tähän on tietysti selvät syyt: etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua koulutukseen kätevästi omalta työpisteeltä tai vaikka kotisohvalta käsin. Ajan säästön lisäksi säästät myös rahaa matka- ja majoituskustannuksissa. Opetustilanne on muuten hyvin samankaltainen, kuin perinteisellä lähikurssilla.

Etäkoulutuksissa saat saman opettajan ja saman kurssisisällön, kuin luokkahuoneessa tapahtuvassa koulutuksessa. Etäkurssilla sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja opettaja on muutenkin tukenasi koko koulutuksen ajan (tarvittaessa vielä sähköpostitse kurssin jälkeenkin). Kurssilla jaetaan opetettavaan aiheeseen liittyvä velhon käsikirja (sähköinen versio käsikirjasta sisältyy etäkurssin hintaan) ja saat kolutuksen jälkeen vielä todistuksenkin. Pienestä ryhmäkoosta johtuen voit esittää kurssiin liittyviä toiveita jo etukäteen ja me pyrimme ottamaan niitä huomioon koulutuksen aikana.

Jos suhtaudut varauksella etäkoulutuksiin ja toivot yhä perinteisen lähikoulutuksen ja kouluttajan fyysisesti paikan päälle, kannattaa tiedustella omaa yksityiskoulutusta. Privaattikoulutukset voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti ja koulutustilaisuus voidaan järjestää suoraan asiakkaan omalla työpisteellä. Toki oma räätälöity yksityiskoulutus voidaan järjestää myös etänä verkon välityksellä silloin, kun etäkoulutus ei ole ongelma, mutta haluat joka tapauksessa oman kurssin omalla räätälöidyllä kurssisisällöllä. Oma räätälöity koulutus on erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun tarvitset jatkokoulutusta johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen eikä meillä ole tarjolla avointa jatkokurssia velhon avoimessa kurssikalenterissa.

Kevään 2022 kurssitarjonta

Kevätkaudella 2022 jatkalle samojen tuttujen aiheiden koulutusta, kuin aiempinakin vuosina. Vuoden 2022 aikana kalenteriin tulee lisäksi uutena aiheena BlackMagic DaVinci Resolve perusteet -videoeditointikurssi erityisesti niille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita videoeditoinnin perusteista mutta eivät halua mennä mukaan Adobe-maailmaan, jossa luonnollinen valinta olisi Adobe Premiere Pro. Mietinnässä on myös lisää uusia koodauskursseja – erityisesti JavaScript-tekniikoihin liittyen, mutta ainakin vielä kevätkaudella 2022 näiden osalta kannattaa tiedustella omaa yksityiskurssina, joka voidaan pitää etänä verkon välityksellä.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä