Top

Osallistu kyselyyn ja voita ilmainen koulutus!

04.10.2020 | Kategoriassa: Ajankohtaista
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Kuten hyvin on tiedossa, Korona-pandemia on vaikeuttanut tapahtumien järjestämistä ja asialla on ollut luonnollisesti vaikutusta myös Mixtumin järjestämiin lähikursseihin. Olemme lisänneet etäkoulutusten lukumäärää kurssikalenterissamme ja tällä hetkellä meillä onkin syyskaudelle 2020 tarjolla sekä lähi- että etäkurssit kaikista suosituimmista aiheista.

On luonnollista, että aivan kaikki eivät innostu etäkursseista ja syitä tähän on monia. Toisille etäkurssien järjestäminen on taas kuin lottovoitto. Me haluaisimmekin tietää kuinka moni haluaa nimenomaan perinteisen lähikurssin koulutustiloissa pidettynä ja kuinka moni olisi ainakin halukas kokeilemaan uuden ajan etäkursseja verkon välityksellä. Vastaajien kesken arvotaan 3 kpl ilmaisia Mixtumin järjestämiä velhon lähi- tai etäkursseja!

Oletko perinteisten lähikurssien kannattaja vai koetko uuden ajan etäkurssit enermmän mahdollisuudeksi kuin uhkaksi?

Nyt voit antaa oman panoksesi asiaan ja osallistua koulutuskyselyymme. Kysely ei ole pitkä ja se antaa meille hyviä viitteitä siitä miten meidän haluttaisiin järjestävän tulevaisuudessa koulutuksia. Me haluamme kuunnella ja sinulla nyt mahdollisuus vaikuttaa asiaan: jos haluat jatkossa enemmän etäkursseja, kerro siitä meille. Jos haluat palata takaisin lähikursseille heti, kun se on mahdollista, kerro siitä. Tai, jos kaipaat jotain tiettyjä kurssiaiheita, joita meillä ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla, kannattaa mainita siitäkin.

Muuten, jos et ole jo lukenut niin meillä on artikkeli, jossa käsitellään lähi- ja etäkurssien eroja sekä hyviä ja huonoja puolia.

Osallistu kyselyyn

  • Voit osallistua kyselyyn täällä.
  • Kysely on voimassa 1.10 – 31.10.2020

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kyselyn päättymisen jälkeen. Voit osallistua kyselyyn anonyymisti mutta, jos haluat osallistua arvontaan, sinun tulee jättää yhteystietosi kyselyn lopussa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat
arvonta ilmainen koulutus kysely

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä